Uusi S-market Herralahti avaa ovensa keskiviikkona 25.5.


18.05.2022

Satakunnan Osuuskauppa investoi asiakasomistajien palveluihin Porin Herralahdessa noin miljoonalla eurolla. Myymälän avajaisia vietetään keskiviikkona 25.5. klo 11. Avajaisissa leikataan perinteinen nauha myymälän ovella, nauhanleikkaajina ovat Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

S-market Herralahti on Satakunnan Osuuskaupan kahdestoista S-market, ja se työllistää 18 työntekijää. Ruokatuotteita myymälän valikoimassa on kaikkiaan noin 10 000. Valikoimissa painottuu lounasasiointi, esim. salaatit ja erilaiset lounasannokset. Pienimuotoisen ruokatorin valikoimapainotus muuttuu viikonpäivien ja asiakastoiveiden mukaan. Myymälässä on myös grilli ja paistopiste. Uuden konseptin mukaisessa S-marketissa kokeillaan sähköisiä hintamerkintöjä hedelmiä- ja vihannesosastolla sekä leipomotuotteissa. Myös hedelmä- ja vihannespöytien hintainfot ovat isoilla digitaalisilla näytöillä.

S-market Herralahti on varustettu uusilla kylmälaitteilla ja kylmäkalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Kiinteistön katolla on 240 aurinkopaneelia, jotka tuottavat osan S-marketissa käytettävästä sähköstä, ja ovat varsinkin kesäaikaan tärkeä osa myymälän sähköntarpeen tuottajana. Aurinkovoimala tuottaa energiaa yli 80 000 kWh vuodessa – tällä energiamäärällä esimerkiksi lämmittäisi saunan yli 8000 kertaa!

S-market Herralahden yhteyteen avataan myös ruoan verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata verkosta ruokaostokset myymälän noutolokerikosta noudettavaksi. Herralahden ruoan verkkokauppa avataan uuteen S-kaupat.fi-sovellukseen, ja alkaa toimia maanantaista 30.5.2022 alkaen. Myymälän tuotteiden sijoittelu mahdollistaa myös nopean ostokäynnin, ja pienet ostokset voi maksaa kätevästi pikakassalla.

S-market Herralahden pihalta löytyy ABC lataus -asema, jossa on peruslatauspisteet (max 22 kW) neljälle ajoneuvolle. Latauksen voi maksaa ABC-mobiililla, jossa näkee ajankohtaisen hintatiedon, joka kerryttää Bonusta. Hinnoittelu on kilowattituntipohjainen myös teholatauksessa, jolloin asiakas maksaa vain saadusta sähköstä. Sähkö on S-Voiman tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

Ruoan verkkokaupan noutopisteen lisäksi S-market Herralahteen tulee Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit, ja myös Nostoautomaatti. Kierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja S-marketista löytyykin asiakkaiden käyttöön tietosuojapaperin keräyslaatikko. S-marketin pihassa sijaitsevaan Rinki-kierrätyspisteeseen voi kauppareissun yhteydessä palauttaa kartonkipakkaukset, muovit, metallit ja lasit.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi