Työura meillä


Monialaisena palvelualojen yrityksenä tarjoamme työtä esim. myyjille, tarjoilijoille, kokeille, autonasentajille, parturi-kampaajille ja esihenkilöille. Satakunnan suurimpana yksityisenä työnantajana tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittyä, meillä voit edetä urallasi vaikka toimialalta toiselle ja myös erilaisiin vastuutehtäviin. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työpaikka.

Uratarinoita osuuskaupastamme

Lea on työskennellyt Satakunnan Osuuskaupassa 45 vuotta. Vuosikymmenten aikana Lea on nähnyt monta eri yksikköä, esimiestä ja työyhteisöä, ja tehnyt työtä eri toimialoillakin.

Lue Lean uratarina

Chanettin nyt noin 15 vuotta kestänyt urapolku osuuskaupassa on johtanut aivan toisenlaisiin tehtäviin, kuin mihin hän aluksi tuli. Nykyisessä työssä pystyy hyödyntämään kaikkea työelämässä opittua.

Lue Chanettin uratarina

Eveliina on nuoresta iästään huolimatta tullut siihen tulokseen, että hänen unelma-alansa on löytynyt. Hän viihtyy erinomaisesti kaupan alan työssä, johon pääsi heti kauppiksen jälkeen. Meillä osuuskaupassa Eveliina on työskennellyt v. 2019 syksystä asti.

Lue Eveliinan uratarina

Vuoropäällikkövalmennus antaa eväitä arjen johtamiseen

Tänään syödään kanapastaa.

Minna, Mirva ja Juho osallistuivat ensimmäiseen Satakunnan Osuuskaupan tarpeisiin räätälöityyn vuoropäällikkövalmennukseen. Pohjana on S-ryhmän Jollas Instituutin runko, jota on täydennetty paikallisilla osuuksilla ja luennoitsijoilla. Mukana oli yhteensä 27 valmennettavaa. Valmennukseen valitut, Osuuskaupan ulkopuolelta tulleet otettiin suoraan töihin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Lue Minnan, Mirvan ja Juhon kokemuksista valmennuksessa

 

Tiesitkö, että market- ja tavaratalokaupassamme töitä voi tehdä myös henkilöstöpoolissa?

Kaikki henkilöstöpoolin työntekijät tekevät töitä useammassa toimipaikassa, jokainen omalla määritellyllä alueellaan. Poolin tarkoituksena on helpottaa toimipaikkojen vaikeasti paikattavien vuorojen henkilöstötarpeita. Tällä hetkellä henkilöstöpoolissa on kymmenkunta työntekijää.

Kaksi henkilöstöpoolimme työntekijää kertoo meille kokemuksistaan

Sinustako osuuskauppalainen?

Nämä ovat henkilöstöetumme:

Henkilökunta-alennus
Saat Bonuksen lisäksi henkilökunta-alennuksen lähes kaikista S-ryhmän toimipaikoista ympäri Suomea S-Etukortilla maksaessasi.
Edun suuruus toimipaikasta ja tuotteesta riippuen 3-50 %, esim. kaikissa S-ryhmän ravintoloissa edun suuruus on -25 %.

Tulos- ja kannustepalkkiot:
Satakunnan Osuuskaupan koko henkilöstö kuuluu tulospalkkauksen piiriin.

ePassi:
ePassi-palvelun kautta työnantaja tarjoaa henkilökunnalle mahdollisuuden käyttää Sportti & Kulttuuri- tai Hyvinvointipalveluita. Jokainen uusi työntekijä saa ePassin käyttöönsä heti työsuhteen alusta lähtien.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus:
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus Satakunnan Osuuskaupan henkilöstölle on voimassa vapaa-aikana aina ja kaikkialla, ei korvauskattoa. Vakuutusturva on niin laaja, ettei vastaavaa voi yksityishenkilönä edes saada.

S-Pankin tarjoamat henkilöstöedut:
S-ryhmäläisenä sinä ja samaan asiakasomistajatalouteen kuuluvat perheenjäsenesi pääsette hyötymään S-Pankin tarjoamista henkilöstöeduista. Katso edut täältä

Erityisedut:
Henkilöstölle saatetaan joskus kohdentaa erillisiä määräaikaisia alennuksia mobiilikupongein.

Joululahja:
Satakunnan Osuuskauppa muistaa työntekijöitään myös joka vuosi joululahjalla.

Kumppanikortti:
Yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut.

Muistaminen työ- ja ikämerkkipäivänä:
Työmerkkipäivämuistaminen on joko palkallinen vapaa tai rahapalkkio (10, 20, 30 palvelusvuotta). 50- ja 60-vuotismerkkipäivämuistaminen on 500 €.

Työryhmä- ja yksilöpalkitseminen:
Satakunnan Osuuskauppa palkitsee ja muistaa monin tavoin myös erityisestä menestyksestä sekä työryhmiä että yksilöitä. Joka vuosi palkitaan mm. vuoden työryhmä, ketjuittaiset parhaiten menestyvät työryhmät sekä työyhteisötutkimuksessa parhaiten menestyneet työryhmät.

Työn kehittäminen ja uralla eteneminen:
Virettä vaihdosta- työnkierrot, sisäiset siirrot, monipuoliset koulutukset ja vuosittaiset kehityskeskustelut.

Kattava työterveyshuolto:
Oman työterveyden lakisääteiseen työterveyshuoltoon sisältyvät ennaltaehkäisevät Mehiläisen työterveyshuoltopalvelut sekä sairauden hoito.

Tuki työkenkien hankintaan:
Henkilökunta saa tukea työkenkien hankintaan, edun määrä ja ostopaikka ilmoitetaan erikseen.

Tukea savuttomuuteen:
Tupakoivilla työntekijöillä on tänäkin vuonna mahdollisuus saada tukea tupakoinnin lopettamiseen työterveyshuollosta. Vuodesta 2020 lähtien Satakunta-konsernin työntekijät eivät saa polttaa työaikana eikä työnantajan tiloissa tai tilaisuuksissa.

Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Kurkkaa olisiko meillä sinulle sopiva paikka auki tai jätä avoin hakemus.

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku vuodelle 2024 on päättynyt.