Edullisemmin S-Etukortilla

S-Etukorttia näyttämällä edullisempia lippuja mm. Pori Jazziin, Porispereen ja Kirvatsin Jytään. Myös Ässien, FBT Karhujen ja MuSan peliliput edullisemmin S-Etukorttia näyttämällä. Tutustu myös paikallisten yhteistyökumppaneidemme etuihin.

Porin Teatterissa S-etunäytöksiä

Porin Teatteri tarjoaa S-etunäytöksiin 3 euron edun S-Etukorttia näyttämällä. S-etuhintaiset liput ovat myynnissä vain Porin Teatterin lippumyymälässä. Edun saat myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden ja työttömien lipuista. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa. Lipun osto ei kerrytä Bonusta.

Porin Teatterin ohjelmistossa nyt

 

Lippuedut musiikkitapahtumiin S-Etukortilla:

Porispere 30.7.-1.8.2021 Porin Kirjurinluodossa

Porisperen ensi kesän ohjelmarunko on lähes valmis. Mukana ohjelmistossa on paljon samoja nimiä, joiden piti esiintyä Kirjurinluodossa jo kesällä 2020, mutta joukkoon on saatu koko joukko herkullisia lisäyksiä. S-Etukortilla pääset tapahtumaan edullisemmin.

Porisperen ohjelmisto ja liput

Kirvatsin Jytä Porin Kirjurinluodossa 28.7.2021

Kesän 2021 ohjelma julkistetaan kokonaisuudessaan kevään aikana.

Kirvatsin Jytän ohjelmisto ja liput

Pori Jazz 9.-17.7.2021

Pori Jazzin lipunmyynti ensi vuodelle on käynnissä. Pääkonserttien pääsyliput olivat myynnissä S-Etuhintaan vuoden 2020 loppuun asti.

Lisätietoa Pori Jazzista

Lippuedut urheilutapahtumiin S-Etukortilla:

Edullisemmin MuSan kotipeleihin

Saat Musan Salaman kausikortin S-Etukorttia näyttämällä hintaan 110 € (norm. 129 €). Kausikortit ovat myynnissä Porin Prismoissa 17.4.2021 asti.

MuSan ottelukalenterin löydät täältä

Edullisemmin Ässien kotipeleihin

Ottelut pelataan toistaiseksi ilman yleisöä. Normaalioloissa etuhintaiset liput saat vain ennakkoon ostettuna Porin Prismoista ja Sokokselta S-Etukorttia näyttämällä. S-Etukorttikatsomo on C3-katsomon 3 ylintä riviä. Katsomossa on 107 istumapaikkaa.

Ässien ottelukalenterin löydät täältä

Edullisemmin FBT Karhujen kotipeleihin

Ottelut pelataan toistaiseksi ilman yleisöä. Normaalioloissa saat 2 euron lippuedun  S-Etukorttia näyttämällä kotipelien aikuisten pääsylipuista. Liput ovat myynnissä ennen ottelua Porin Urheilutalolla.

FBT Karhujen ottelukalenterin löydät täältä

S-Etukortilla etuja paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme:

Edut Kalafornian rangekorteista

  • Kortti 10 x 36 palloa = 23 €, S-Etukortilla 22 €
  • Kortti 20 x 36 palloa = 43 €, S-Etukortilla 40 €
  • Kortti 30 x 36 palloa = 60 €, S-Etukortilla 55 €

Edun saa kentältä S-Etukorttia näyttämällä.

Lisätietoa Kalaforniasta

Par3-kentälle ilmaiseksi

S-mobiilista löydät touko-syyskuussa etukupongin, jota Kalafornian vastaanottossa näyttämällä pääset ilmaiseksi pelamaan par3-kentälle kerran kuussa. Saat käyttöösi  myös lainamailat veloituksetta. Edun arvo 15 € (sis. mailat). Lisäksi edun käyttäjänä saat green card –kurssista 10 % alennuksen voimassa olevista hinnoista. Lataa S-mobiili ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta.

Tarjottu etu koskee kaikkia Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajia, jotka ovat kiinnostuneita golfista. Käyttäjien määrä ei rajoiteta.

Lisätietoa Kalaforniasta