Edullisemmin S-Etukortilla


S-Etukorttia näyttämällä edullisempia lippuja mm. Pori Jazziin, Porispereen ja Kirvatsin Jytään. Myös Ässien ja FBT Karhujen peliliput edullisemmin S-Etukorttia näyttämällä. Tutustu myös paikallisten yhteistyökumppaneidemme etuihin.

Lippuedut musiikkitapahtumiin S-Etukortilla:

Minispere

Suomen tämän hetken suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva KUUMAA tulee tähdittämään sunnuntaina 4.8. Lokkilavan alueella järjestettävää Minisperea. S-Etukortilla saat liput edullisemmin.

Minisperen ohjelmisto ja liput

Kirvatsin Jytä

Nostalgiamusiikkitapahtuma Kirvatsin Jytä järjestetään ensi kesänä keskiviikkona 31.7. Tapahtuma tuo Lokki-lavalle menneiden vuosikymmenten kuumia nimiä ja kokoaa entiset nuoret yhteen. Esiintyjiä julkistetaan kevään mittaan. S-Etukortilla saat liput edullisemmin!

Kirvatsin Jytän ohjelmisto ja liput

Pori Jazz -festivaali

Festivaalin ohjelmisto täydentyy kevään aikana lukuisilla kansainvälisillä ja kotimaisilla esiintyjillä. Pääsyliput pääkonsertteihin ovat myynnissä edulliseen S-Etuhintaan Ticketmasterissa. S-Etuhintaiset liput ovat myynnissä 31.3. asti.

Lisätietoa Pori Jazz -festivalista

Porispere

Porisperen artistikattaus noudattelee vuosittain iloista sekameteli­soppaa tarjoten laajalti herkkuja kotimaisista meganimistä ulkomaalaisiin artisteihin, unohtamatta ajankohtaisia indiehelmiä. S-Etukortilla saat liput edullisemmin.

Porisperen ohjelmisto ja liput

Satasoitto

Upea kattaus musiikkia Harjavallassa ja Kokemäellä!
S-Etukortilla pääset nauttimaan Waltteri Torikasta edullisemmin sunnuntaina 25.8.
Kokemäen kirkossa klo 16.00 liput S-Etukortilla 30 € (ilman S-Etukorttia 32 €).

Lue lisää ja osta liput täältä

S-Etukortilla etuja paikallisilta yhteistyökumppaneiltamme:

Porin Keilahalli

Porin Keilahalli tarjoaa 10 ratatunnin 10-kortteihin 30 euron edun S-Etukorttia näyttämällä. S-etuhintaiset kortit ovat myynnissä vain Porin Keilahallissa.

  • Normikeilailu 170 € (norm. 200 €, yksittäin ostettaessa 230 €)
  • Hohtokeilailu 240 € (norm. 270 €, yksittäin ostettaessa 300 €)

Lipun osto ei kerrytä Bonusta.

Tutustu keilahalliin ja varaa keilailuaika

Porin Teatterissa S-etunäytöksiä

Porin Teatteri tarjoaa S-etunäytöksiin 3 euron edun S-Etukorttia näyttämällä. S-etuhintaiset liput ovat myynnissä vain Porin Teatterin lippumyymälässä. Edun saat myös eläkeläisten, lasten, opiskelijoiden ja työttömien lipuista. Etu ei koske ryhmävarauksia, laskutusmyyntiä tai verkkokauppaa. Lipun osto ei kerrytä Bonusta.

Porin Teatterin ohjelmistossa nyt

 

Lippuedut urheilutapahtumiin S-Etukortilla:

Pesäkarhut

S-Etukorttia näyttämällä saat lipun Pesäkarhujen runkosarjan kotipeleihin hintaan 12 €  (norm. 15 €). Liput ovat myynnissä Prisma Mikkolan ja Prisma Länsi-Porin asiakaspalvelupisteellä.

Pesäkarhujen ottelukalenterin löydät täältä

Kokeile golfia veloituksetta!

Vihreällä kortilla pääset kokeilemaan golfia ilmaiseksi Kalafornian kentän rangella. Saat välineet lainaksi ja pientä lajiopastusta alkuun. Kokeilun yhteydessä voit mennä myös pelaamaan par3 -kentälle. Vihreän kortin golftapahtumia järjestetään koko kesän ajan aina torstaisin klo 16.30–17.30 välillä! Tule kokeilemaan ja innostumaan golfista!

Edun saa kentältä S-Etukorttia näyttämällä.

Lisätietoa Kalaforniasta

Satakunnan Talviklassikko 2025

Satakunnan Talviklassikko pelataan Porin tekojääradalla 24. ja 25.1.2025. Asiakasomistajana saat tapahtumaan lippuedun 7 € 16.4. asti tai kunnes S-Etuhintaiset liput on myyty loppuun. Lippuja on saatavilla vain rajoitettu erä, max 2 lippua / ostos. Liput S-Etukortilla 42,50 € (norm. 49,50 €) + käsittelykulut /kpl. Lipun hinta käsittelykuluineen 46 € (norm 53 €). Lippuja voit ostaa S-mobiilista tai Porin Prismojen lipunmyynneistä.

Satakunnan Talviklassikko 2025

Pitkis Sport

Pitkis-Sport liikuntaleiri täyttää ensi kesänä 60 vuotta! Leiri järjestetään Kokemäen Pitkäjärvellä 1.-5.7.2024. Leiriläisten ilmoittautuminen aukeaa 23.1. 2023. Yhteistyökumppanina tarjoamme S-Etukortilla 5 euron edun leirin perusmaksusta.

Pitkis Sportin nettisivuille tästä

 

Valtakunnallisia etuja:

Ranneke S-Etukortilla ennakkopisteistä

Vuonna 2024 voit napata rannekkeet huvittelupäivään S-Etukortilla hintaan 49 euroa (norm. 51 euroa). Rannekkeiden myynti etuhinnalla aloitetaan lähempänä huvikauden alkua osassa Prismoja, Sokoksia ja S-marketeja sekä osassa pääkaupunkiseudun Sokos- ja Radisson Blu -hotelleissa majoituksen yhteydessä. Satakunnan Osuuskaupan molemmat Prismat myyvät rannekkeita.

Lue lisää ja katso ennakkomyyntipisteet täältä

Menneitä tapahtumia:

Narukerä

Saat 2 euron lippuedun  S-Etukorttia näyttämällä kotipelien aikuisten pääsylipuista. Liput ovat myynnissä ennen ottelua.

Narukerän ottelukalenterin löydät täältä

FBT Karhut

Saat 2 euron lippuedun  S-Etukorttia näyttämällä kotipelien aikuisten pääsylipuista. Liput ovat myynnissä ennen ottelua Porin Urheilutalolla.

FBT Karhujen ottelukalenterin löydät täältä

Porin Ässät

Etuhintaiset liput saat vain ennakkoon ostettuna Porin Prismoista S-Etukorttia näyttämällä. S-Etukorttikatsomo on C3-katsomon 3 ylintä riviä. Katsomossa on 107 istumapaikkaa.

Ässien ottelukalenterin löydät täältä

Pori Sinfonietta

Pori Sinfoniettan ystävänpäivän konsertti 15.2. Ystävä Wienistä sekä vappukonsertti 1.5. Sohvaperunoiden suosikit edullisemmin S-Etukortilla.

Koti & Piha -messut

Samoilla messuilla nyt raksaa, remppaa, pihaa ja puutarhaa. Karhuhallissa taas laaja kattaus alan ammattilaisia ja osaajia, tule hakemaan vinkit ja neuvot

Liput: Aikuiset 12 eur / S-Etukortilla 10 eur, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätietoa messuista

 

Lastensynttäreistä -20 €

Ponisynttärit: Ohjelmaan kuuluu poniratsastusta, ponin hoitamista, lahjojen avaamista, herkkuhetki sekä muuta mukavaa ponimaista puuhaa.

Minecraft-synttärit: Pelisessio yhteisessä Minecraft-maailmassa, jokainen omalla koneellaan tunnin ajan.

eRalli-synttärit: Ajokilpailu keskuksen simulaattoreilla (5 kpl) sisältäen lämmittelyn, aika-ajot sekä finaalin.

Kerro S-Etukortista varausta tehdessäsi, saat lisätietoja.

eSport-synttärit

Ponisynttärit

 

S-Etukortilla etua Finnkinon Kuukauden elokuvasta

15 % alennus Kuukauden elokuvasta. Lunasta etu teatterin kassalta S-Etukorttia näyttämällä tai verkkokaupasta koodilla.

Lue lisää täältä

Minispere

UMK-voittaja ja Euroviisu-ennakkosuosikki Käärijä esiintyy Minisperessä. Myös tubettajien kattaus aiempia vuosia suurempi. S-Etukortilla saat liput edullisemmin.

Minisperen ohjelmisto ja liput

Kirjurinluodon Kesäteatteri

Kirjurinluodon Kesäteatterissa Täydelliset häät – hulvaton menestysfarssi häistä, kaaoksesta ja ennen kaikkea hääkaaoksesta.
S-Etukortilla pääset nauttimaan näytelmästä edullisemmin lauantaina 15.6. hintaan 28 € (lipun hinta sisältää väliaikakahvin).
Liput myynnissä Prisma Mikkolassa ja Länsi-Porissa.

Lue lisää ja osta liput täältä

PTS Puhallinorkesteri

Orkesterimme konsertoi jouluisissa tunnelmissa huikean Tero Lindbergin kanssa!

Liput ennakkoon Ticketmasterista, Porin Prismoista ja ennen konserttia ovelta. Lipun hinta on 25€ (S-etukortilla 22€) ja alle 16-vuotiailta 5€

PTS Puhallinorkesterin sivuille

Fc Jazz

S-Etukorttia näyttämällä saat portilta alennusta 2 € Fc Jazzin kotipeleistä (ei koske verkkokaupasta ostettuja lippuja).

Fc Jazzin ottelukalenterin löydät täältä

Kaneli GO! – Pelillinen esitys alakouluikäisille

Kaneli GO! on värikäs, musiikkinumeroilla ja animaatioilla rytmitetty mukaansatempaava esitys koko perheelle. Yleisö saa vaikuttaa tapahtumien kulkuun katsomossa olevien peliohjaimien avulla! Esitys yhdistää nokkelasti animaation, pelimaailman ja perinteisen teatterin elementtejä! Tule mukaan katsomaan ja pelaamaan! S-Etukortilla liput - 10 %. Saat alennuksen verkkokaupasta välilehdellä 4. yhteenveto > oikealle alhaalle tulee näkyviin "alennuskoodi" johon syötetään: sok

Tutustu Kaneli GO! -näytelmään

 

Kirjurinluodon kesäteatteri

Hillittömän hauska parisuhdekomedia. Yltiörakastuneet Helena ja Janne ovat menossa naimisiin, ja kaikki on niin täydellistä kuin vain voi olla. Samaan aikaan väljähtäneessä parisuhteessa elävät Veera ja Risto ovat siinä pisteessä, että lopun alku on niin lähellä kuin vain voi olla. S-etuhintanen näytös 17.6. Liput myynnissä Porin Prismoissa. Liput 28 € S-Etukortilla.

Kirjurinluodon kesäteatterin ohjelmistossa nyt

 

Vihreä Teatteri

Vihreän Teatterin kesän 60-vuotisjuhlanäytelmä Koffeli ja Pöffeli Porin pirun jäljillä

Vihreällä Teatterilla on menossa 60. juhlavuosi ja sen kunniaksi toteutamme kesälle 2021 tilausnäytelmän Koffeli ja Pöffeli Porin pirun jäljilläEsitys on tanssillinen ja laulullinen kohelluskomedia, joka sijoittuu Poriin.

​S-Etukorttinäytös 19.8.2021, alennus 2 € S-Etukortilla.

Lisätietoja Vihreän teatterin näytöksistä

 

Muumiooppera

Satakunnan musiikkijuhlien Muumiooppera perustuu Tove Janssonin kirjaan Vaarallinen juhannus, jonka ajelehtiva teatteri on muutettu oopperaksi.

Näytökset 1.6. klo 19 (på svenska) ja 2.6. klo 10 ja 19 (suomeksi).

S-Etukortilla saat liput edullisemmin.

Satakunnan Musiikkijuhlat

Par3-kentälle ilmaiseksi

S-mobiilista löydät touko-syyskuussa etukupongin, jota Kalafornian vastaanottossa näyttämällä pääset ilmaiseksi pelamaan par3-kentälle kerran kuussa. Saat käyttöösi  myös lainamailat veloituksetta. Edun arvo 15 € (sis. mailat). Lisäksi edun käyttäjänä saat green card –kurssista 10 % alennuksen voimassa olevista hinnoista. Lataa S-mobiili ilmaiseksi puhelimesi sovelluskaupasta.

Tarjottu etu koskee kaikkia Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajia, jotka ovat kiinnostuneita golfista. Käyttäjien määrä ei rajoiteta.

Lisätietoa Kalaforniasta

Teatteri Ulpu

Koko perheen kesäteatteriesitys Me Rosvolat valtaa Porin Kirjurinluodon kesäteatterin heinä-elokuussa 2023.

Katso lisätiedot

 

Etkö ole vielä asiakasomistaja?

Jos et ole vielä asiakasomistaja, liity Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi ja ota kaikki edut käyttöösi!

Lue lisää asiakasomistajuudesta ja liity täällä