Anna lahjaksi S-Etukortti!

Paras lahja on sellainen, joka tuottaa iloa ihan jokaisena päivänä. Hanki lahjaksi Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajuus – lahja, joka kruunaa jokaisen päivän!

Ja sinulle lahjan antaja, haluamme kiitoksena loistavasta lahjavalinnasta antaa 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Voit käyttää lahjakortin itse tai antaa senkin lahjaksi! Kampanja-aika on 13.11.-15.12.2023.

Katso listätiedot ja ohjeet täältä

3 tapaa liittyä:

 1. Lataa S-mobiili sovelluskaupastasi ja seuraa ohjeita. Tarvitset verkkopankkitunnukset (osuusmaksun maksamiseen ja tunnistautumiseen.)
 2. Verkossa osoitteessa s-kanava.fi/liity
 3. Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteissämme:  Prisma Länsi-Pori  ja Prisma Mikkola ajanvarauksella tai vuoronumerolla tai  Sokos Satakunta, S-market Huittinen ja S-market Kankaanpää vain ajanvarauksella.
  Katso aukioloajat ja varaa aika tästä >>

Omistajan tilipäivä

Omistajan tilipäivä on joka kuun 10. päivä ja silloin tilitämme Bonukset puhtaana käteen asiakasomistajien pankkitileille. Tärkein syy ryhtyä asiakasomistajaksi on rahan kilinä pankkitililläsi – kaikkien etujen lisäksi totta kai.

Joka kuukausi Bonustilittäjä Eero huolehtii jokaisen asiakasomistajan tienaamat bonuseurot suomalaisten pankkitileille.

Lue lisää Bonustilittäjä Eerosta ja omistajan tilipäivästä

Liity Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa. Katso lippuedut
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: S-Pankin käyttötili, S-Etukortti Visa ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useiden toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Liity nyt, saat S-mobiili-sovellukseen reilut tutustumisedut:

Uuden liittyjän etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Uuden liittyjän edut koskevat myymälävalikoimaa. Eduilla ei voi ostaa Veikkauksen tai Postin tuotteita eikä lahjakortteja. Porin Prismojen edun saat käyttötavaraosastolta (mm. kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, vaatteet, jalkineet, lelut...). UUden liittyjän tutustumisedut päivittyvät S-mobiiliin 2-3 päivää liittymisen jälkeen. S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk liittymisestä, kannattaa siis ladata S-mobiili heti.

Kiitokseksi S-mobiilin lataamisesta saat 10 euroa ostosrahaa s-mobiiliin.  Etu on voimassa ensimmäisen kerran S-mobiilin ladanneille kuukauden latausajankohdasta. Lataa S-mobiili Play Kaupasta tai App Storesta.  Uuden lataajan etu päivittyy S-mobiiliisi 2-3 päivän aikana lataamisesta.

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Voit maksaa liittyessäsi koko osuusmaksun 100 € tai osaosuusmaksun (vähintään 20 €). Liittyessäsi osaosuusmaksulla voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista sekä extra-edusta:


Tutustumisetu koskee vain uusia Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajia, jotka asuvat Satakunnan Osuuskaupan toimialueella. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. S-mobiiliedut koskevat kaikkia talouden jäseniä. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa). Jäsenyyden liittymishetkellä täyteen maksaneiden lahjakortti tai muu mahdollinen erityisetu tulee noutaa Satakunnan Osuuskaupan Ao- ja S-Pankkipalvelupisteestä.

Liittyminen lahjaksi -kampanjan eritysehdot

Liittyminen lahjaksi -jäsenyyden saaneet saavat käyttöönsä mobiiliedut. Liittyminen lahjaksi -kampanjassa etujen ja mahdollisen  suosittelijan edun saaminen edellyttää, että lahjan saaja on täysi-ikäinen ja perustaa oman talouden. Mikäli Liittyminen lahjaksi -lahjan saaja ei käytä saamaansa lahjaa, voidaan osuusmaksu palauttaa lahjan antajalle vähennettynä lahjan antajan saaman lahjakortin tai muun edun arvolla.

 

Ota uudistunut S-mobiili käyttöösi!

S-mobiili on S-Etukortin haltijoille tarkoitettu sovellus, joka yhdistää S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdeksi kokonaisuudeksi. S-mobiili on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Play Storesta sekä osoitteesta s-mobiili.fi.

 • Etukupongit: valikoituja kertatarjouksia S-mobiilissa, kuten ”tällä kupongilla -20 % yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta”.
 • voit tarkistaa bonustilanteesi
 • näet vain asiakasomistajalle tarkoitetut edut
 • näet ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen
 • voit vertailla kaupparyhmien yksittäisten kauppojen hintatasoa
 • ja paljon muuta

Bonus on euroja, jotka käytät niin kuin itse haluat!

 • Tunnetuin asiakasomistajan saama hyöty on Bonus, jonka saat rahana pankkitilillesi joka kuukausi.
 • Bonuksia voit saada parhaimmillaan 5 % ostojen euromäärästä, ja vielä 0,5 % lisää, kun käytät ostoksiin S-Pankin maksukorttia. Ostoksensa keskittävä asiakasomistajatalous sai tililleen keskimäärin 565 euroa* vuonna 2020.
 • Ansaitset Bonusta kaikista S-ryhmän palveluista ja valikoiduilta bonuskumppaneilta – yhteensä yli 2000 toimipaikasta ja lisäksi myös verkkokaupoista.

Oletko opiskelija?

Satakunnan Osuuskauppa yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille monipuolisesti etuja.

Tarjoamme mm.

 • Useita Slice-etuja ruokakauppoihin, tavarataloihin, palveluihin ja ravintoloihin.
 • Maksuttomat pankkipalvelut ja korkeakouluopiskelijalle mahdollisuuden hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia.

Tutustu opiskelijan etuihin täällä