Liity nyt! 100 eurolla 150 euron edut!


Satakunnan Osuuskaupan omistajuus avaa oven pysyviin rahallisiin etuihin ja maksuttomiin palveluihin, joita voit hyödyntää oman tarpeesi mukaan. Saat edut myös, jos siirrät jäsenyytesi Satakunnan Osuuskauppaan!

Miten voi liittyä?

Voit liittyä helposti kotona, mökillä tai vaikka kauppareissulla. Voit tulla myös paikan päälle. Helpoiten liityt S-mobiililla ja saat samalla S-Etukortin heti käyttöösi.

Jäsenyytesi siirrät varaamalla ajan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteeseen.

Miksi kannattaa liittyä?

Saat ostoksistasi rahaa takaisin tilille

Bonus maksetaan rahana tilille. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.

Saat Bonuksen lisäksi maksutapaetua 0,5 % kun maksat ostoksesi S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Maksat kaikesta kivasta ja tärkeästä vähemmän kuin muut

S-Etukorttietu: asiakasomistajalle omat hinnat, jotka saat S-Etukortilla ja vaihtuvat S-Etutuotteet.

Etukupongit: valikoituja kertatarjouksia S-mobiilissa, kuten ”tällä kupongilla -20 % yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta”.

Asiakasomistajahinnat ravintoloissa ja kahviloissa: omistajahintaisia annoksia ja viinejä.

Asiakasomistajapäivät: massiivisia hintatempauksia. Esimerkiksi -15 % kaikista käyttötavaroista Prismassa.

Tapahtumien pääsyliput ja vastaavat: Linnanmäki, teatteri, kotiottelu, Porin Jazz... asiakasomistajalle hinta on usein selvästi edullisempi.

Peruspankkipalvelut maksutta: S-Pankin käyttötili, S-Etukortti Visa ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista:

Uuden liittyjän tutustumisetu koskee ensimmäistä kertaa Satakunnan Osuuskaupan jäseneksi liittyviä tai jäsenyytensä toisesta osuuskaupasta täydellä osuusmaksulla Satakunnan Osuuskauppaan siirtäviä, jotka asuvat Satakunnan Osuuskaupan toimialueella.

Uuden liittyjän on  perustettava oma asiakasomistajatalous, jossa hän on talouden pääjäsen.

Jäsenyyden liittymishetkellä täyteen maksaneiden lahjakortti tulee noutaa Satakunnan Osuuskaupan Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankkipisteestä. Uuden liittyjän tutustumisedut päivittyvät talouden pääjäsenen S-mobiiliin 2-3 vrk liittymisen jälkeen ja ne ovat voimassa 2 kk liittymisestä.

Voit maksaa liittyessäsi koko osuusmaksun 100 € tai osaosuusmaksun (vähintään 20 €). Liittyessäsi osaosuusmaksulla voit kerryttää loput osuusmaksusta 24 kk aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Ensimmäistä kertaa S-mobiilin lataamalla saat 10 euroa ostosrahaa S-mobiiliin. Lataa S-mobiili Play Kaupasta tai App Storesta.  Uuden lataajan etu päivittyy S-mobiiliisi 2-3 päivän aikana lataamisesta ja on voimassa 1 kuukauden.

Oletko opiskelija?


Etuja meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme esim. kauppoihin, palveluihin ja ravintoloihin. Saat maksuttomat pankkipalvelut sekä Bonusta puhelinliittymistä ja vakuutuksista.

Omistajan tilipäivä

Omistajan tilipäivä on joka kuun 10. päivä ja silloin tilitämme Bonukset puhtaana käteen asiakasomistajien pankkitileille. Tärkein syy ryhtyä asiakasomistajaksi on rahan kilinä pankkitililläsi – kaikkien etujen lisäksi totta kai.

Joka kuukausi Bonustilittäjä Eero huolehtii jokaisen asiakasomistajan tienaamat bonuseurot suomalaisten pankkitileille.

Lue lisää Bonustilittäjä Eerosta ja omistajan tilipäivästä

Bonustaulukko - Näin Bonusta kertyy

Missä tutustumisedut voi käyttää?

  • 20 € ostosrahaa Prismaan: Porin Prismojen edun voit käyttää vaihtoehtoisesti Prisma Mikkolan Oma Kukka -pisteellä tai Prismojen Oma parturi-kampaamossa.
  • 20 € ostosrahaa Satakunnan Osuuskaupan Saleen tai S-marketiin.
  • 20 € ostosrahaa Sokos Satakuntaan tai Emotion Pori Mikkolaan.
  • 20 € ravintolarahaa: Ravintolaedun voit käyttää Porin Rossossa, Amarillossa, Torerossa, Coffee Housessa, Prisma Mikkolan Ravintolamaailmassa (Pizzabuffassa tai Pressossa). Voit käyttää edun myös ABC liikennemyymälän ravintolassa Porin Tikkulassa, Kiikoisissa tai Huittisissa.
  • 20 € ostosrahaa Karlaan tai CarWashiin. Edun voit käyttää Porin, Rauman, Kankaanpään tai Huittisten Karlassa, tai Mikkolan tai Tikkulan CarWashissa.
  • Täyden 100 €:n osuusmaksun maksajalle 50 € lahjakortti.