Opiskelijan edut 2021

Satakunnan Osuuskauppa yhteistyökumppaneineen tarjoaa opiskelijoille monipuolisesti etuja.

Satakunnan Osuuskauppa tarjoaa monipuolisesti etuja myös opiskelijoille.

Tunnetuin etumme on tietenkin Bonus, jota kerrytät kymmenistä toimipaikoista Satakunnassa ja yli 2000 toimipisteessä koko Suomen alueella. Tarjoamme lisäksi Slice-etuja vain opiskelijoille sekä hurjan määrän rahanarvoisia etuja vain asiakasomistajille. Lisäksi asiakasomistajan oma sovellus, S-mobiili, tarjoaa paljon etuja ja etukuponkeja, joilla säästät selvää rahaa esim. prosenttialennuksina, kaksi yhden hinnalla -tarjouksina ja kaupanpäällisinä.a.

Upea ruokakassi opiskelijoille!

Satakunnan Osuuskauppa tarjoaa opiskelijoille liittymislahjaksi kassillisen ruokaa. Luontoystävällisiä arvoja noudattava kassi, johon ruoat on pakattu, on tehty luomupuuvillasta. Edustuskelpoisesta kassista riittää hyötyä ja iloa pidemmän aikaa, vaikka läppärin tai kirjojen kantamiseen.

Kassi on täytetty kaikella, mitä juuri opiskelijat tarvitsevat. Sieltä löydät laadukkaita Kotimaista- sekä Rainbow-merkin tuotteita, joilla valmistat aterioita aamupaloista päivällisiin. Mikäli kokkaustaidot kaipaavat hieman päivitystä, kannattaa yhteishyva.fi-sivustolta käydä kurkkaamassa vinkit edulliseen (ja helppoon!) ruoanlaittoon. Samaiselta sivulta löytyy toki edistyneemmille kokeillekin omat reseptinsä. Jokaiselle jotain siis!

Slice-korttia näyttämällä saat ruokakassin heti mukaasi. Kasseja on jaossa vuoden loppuun asti (tai niin kauan kuin niitä riittää) Prisma Mikkolassa tai Länsi-Porissa, Sokos Satakunnassa Porin keskustassa tai S-marketissa Huittisissa tai Kankaanpäässä. ilmoitteluamme Satakunnan Osuuskaupan facebook-sivulla.

Ruokakaupat ja tavaratalot täynnä etua

Prismat, S-marketit ja Salet ovat edullisia ruoan ostospaikkoja. Lisäksi Prisman, Sokoksen ja Emotionin asiakasomistajapäiviltä pari kertaa vuodessa teet ostokset edullisemmin vihreää korttia vilauttamalla. Myös Prisman parturi-kampaamon palveluista kerrytät Bonusta.

Slice-edut vaihtelevat vuoden aikana. Voimassa olevat edut löydät sovelluksesta. Esim. alkuvuodesta Prisma parturi-kampaamoon Porin Mikkolaan -25 % etukuponki kampaamopalveluista.

Ravintolamme tarjoavat loistavia etuja

 • Slice-etuna Porin Coffee Housessa, Rossossa, Fafa’sissa ja Amarillossa opiskelijoille -10 % (pl. alkoholi).
 • Pub Winstonissa etuja mm. hanatuotteissa ja vuokrattavassa saunassa
 • Torerossa -10 % (pl. lounas ja alkoholi).
 • Prisma Mikkolan ravintolamaailman Pressossa ja PizzaBuffassa laskun loppusummasta -10 %.
 • Slice-sovelluksesta löydät myös useita tuntuvia kertaetuja, esimerkiksi kaksi yhden hinnalla!

Lisäksi kussakin ravintolassamme ja kahvilassamme on asiakasomistajalle edullisempia tuotteita, jotka saa edullisemmin vain S-Etukorttia näyttämällä.

Alennusta pääsylipuista

Osuuskauppamme asiakasomistajana saat useista tapahtumista alennusta lipun hinnasta. S-Etukorttia esittämällä. Rahanarvoinen etu vain asiakasomistajille.

 • Perinteisesti musiikkitapahtumat, kuten Pori Jazz ja Porispere
 • Urheilutapahtumat mm. Ässillä ja Pesäkarhuilla
 • Teatterit, messut ja muut tapahtumat
 • Huvipuistojen pääsylippuja

Lippueduista ja muista paikallisista yhteistyökumppaneiden eduista löydät lisätietoa täältä

Satakunnan Osuuskaupan palvelutarjonnasta löytyy myös etuja autoilijalle:

ABC-asemat ympäri Suomen palvelevat matkailijaa Bonusta kerryttävästi.
Meillä Satakunnassa myös auton huollot ja korjaukset Karlassa ja Autopalinilla kerryttävät Bonusta.

S-Pankin peruspankkipalvelut ovat asiakasomistajille ilmaisia, ilman ikärajoja.

Käteisen nostaminen ja tilille pano onnistuvat kassoilla, jopa siinä lähi-Salessa. S-Etukortin ja S-Pankin maksukortin saa myös liitettyä MobilePayhin.

Opiskelijan pankkipalvelut

Asiakasomistajana saat S-Pankista maksutta opiskelijan tarvitsemat päivittäiset pankkipalvelut, eli tilin, verkkopankkitunnukset ja mobiilipankin. S-Pankista voi hakea opintolainaa ja aloittaa helposti omaan ensiasuntoon säästämisen ASP-tilin avulla. Korkeakouluopiskelijana voit hakea opiskelijan S-Etukortti Visa Credit/Debit -yhdistelmäkorttia ilman opintopistevaatimuksia. Kortti yhdistää kätevästi pankkikortin ja luottokortin 1 000 euron luottorajalla. S-Etukortti Visa on asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouteen kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuton. Lue lisää

Yhteistyökumppaneiltamme saat Bonusta

 • Elisa Saunalahden puhelin- ja nettiliittymät
 • LähiTapiolan vakuutukset
 • Viking Line
 • monet muut

Liity asiakasomistajaksi nyt!

Liittyessäsi asiakasomistajaksi, saat ostoksistasi riippuen jopa satojen eurojen arvoiset mobiilietukupongit! Katso myös ajankohtainen extra-liittymisetu täältä. Asiakasomistajaksi voit liittyä jo 20 eurolla ja maksaa loput sadan euron osuusmaksusta kertyneillä Bonuksilla kahden vuoden aikana. Katso lisätiedot täältä.

 

Kuvassa esimerkkejä tarjoamistamme eduista.

Edut vaihtuvat säännöllisin väliajoin! Tarkista ajankohtaiset edut Slice-sovelluksesta, S-mobiilista ja seuraa ilmoitteluamme Satakunnan Osuuskaupan facebook-sivulla.