Sponsorointi - Kannustajat

Kannustajat-ohjelma ja muuta tukitoimintaa

Satakunnan Osuuskauppa tukee alueensa lasten ja nuorten liikuntaharrastustoimintaa Kannustajat-tukimallilla. Toimialueellamme lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa järjestävät seurat voivat hakea Kannustajat-tuen piiriin vuosittain järjestettävässä keskitetyssä haussa. Tältä sivulta löydät lisätietoja Kannustajat-tuesta ja haluamasi seuran Kannustajaksi liittymisestä.

Satakunnan Osuuskauppa on monilla tavoin mukana asiakasomistajien arjessa. Osallistumme kulttuuri-, urheilu- ja nuorisotyön tukemiseen ja tarjoamme S-Etukortilla lukuisia etuja erilaisiin tapahtumiin ja harrastuksiin, joihin voi vaikka koko perhe yhdessä ottaa osaa.

Olemme mukana toimialueellamme niin isojen kuin pientenkin tapahtumien ja toimijoiden tukemisessa. Urheilun saralla tuemme alueellista huippu-urheilua sekä seuratoimintaa. Yksilöurheilijat ja yksittäiset junnujoukkueet on rajattu tukemme ulkopuolelle. Kulttuurin puolella yhteistyökumppaneihimme kuuluu isoja kansallisiksi ja jopa kansainvälisiksikin luokiteltavia tapahtumia sekä pieniä paikallisia kulttuuritekoja.

Alueellisia yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Porin Ässät, Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, Kankaanpään Maila, Ulvilan Pesäveikot, Köyliön Lallit, Pori Jazz, Satasoitto, Porispere, Kirvatsin Jytä, Perinnelaivayhdistys Ihana ja monet muut toimijat. Lisäksi Satakunnan Osuuskauppa on mukana S-ryhmän valtakunnallisessa yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Sponsorointitukea voi hakea tekemällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse viestintäjohtaja Leena Mettälälle, leena.mettala(a)sok.fi. Tukipyynnöt käsitellään Satakunnan Osuuskaupan johtoryhmässä, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Yhteiskunnallista toimintaa tekevät järjestöt ja yhdistykset voivat hakea myös pääsyä Prisma Mikkolan pullonpalautuksen lahjoituskohteeksi. Myös tähän voi hakea Leena Mettälälle sähköpostitse tehtävällä hakemuksella. Satakunnan Osuuskaupan johtoryhmä päättää lahjoituskohteeksi valittavat tahot.

Kannustamaan pääset Omalla S-kanavalla

Kannustajat

Vuonna 2013 Satakunnan Osuuskauppa otti käyttöön Kannustajat-tukimallin, jonka tarkoituksena on tukea toimialueen urheiluseurojen junioritoimintaa. Kannustajat-toiminnassa osuuskauppa ja seura sopivat erillisellä sopimuksella yhteistyöstä. Seuran kaikkien Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset lasketaan yhteen, ja tämän perusteella määräytyy seuran saama Kannustajat-tuki. Seuralle maksettavassa tuessa huomioidaan myös seuran junnujen määrä. Osuuskauppa päättää vuosittain Kannustajat-tukeen käytettävän tukisumman, tänä vuonna jaettavana on 30.000 euroa.

Seurat ovat sitoutuneet käyttämään saamansa tuen junioritoimintaansa. Tukirahaa käytetään esimerkiksi valmentajien koulutukseen, harjoittelupaikkojen vuokriin sekä välineiden hankintaan.

Kannustajat-mallissa hienoa on se, että asiakasomistajamme pääsevät mukaan päättämään kenelle tukea annetaan. Näinä taloudellisesti tiukkoina aikoina on myös upeaa olla mukana helpottamassa seurojen ja perheiden arkea jakamalla resursseja lasten ja nuorten liikuntaharrastukseen.

Kannustajat-seurat vuonna 2021

FC Jazz Juniorit, Pori
Harjavallan Pallo
Kankaanpään Uimarit
Karhu-Futis, Pori
Kokemäen Kova-Väki Pesäpallo
Kokemäen Naisvoimistelijat
Liikuntaseura Pori
Luvian Kiekko-82
Mailajuniorit, Kankaanpää
Noormarkun Koitto
Pesäkarhut, Pori
Pihlavan Työväen Urheilijat, Pori
Porin Moottorikerho
Porin Muodostelmaluistelijat
Porin Uimaseura
Porin Ässät
Rastikarhut, Pori
Toejoen Veikot, Pori
Vesipalloseura Sentterit, Pori

Kaikkien seurojen Kannustajamäärätilanteen voit tarkastaa Omalta S-kanavalta, Osallistu ja vaikuta -välilehdeltä.

Tue Kannustamalla

Asiakasomistajat voivat liittyä kannustamaan Kannustajat-seuroja Omalla S-kanavalla tai palvelupisteessämme. Vaikka liittyisit Kannustajiin kesken vuoden, lasketaan koko tämän vuoden Bonuksesi valitsemasi seuran  tukipottiin.

Asiakasomistajalle itselleen maksettava Bonus ei pienene hänen liittyessään seuran Kannustajaksi. Kannustajaksi liittymisen voi tehdä asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kannustaa voi vain yhtä seuraa kerrallaan. Käy antamassa oma tukesi junnu-urheilulle!

Näin tuet ja liityt Kannustajiin:

  • Vain asiakasomistajatalouden pääjäsenellä on mahdollisuus liittyä
  • Kirjaudu Omalle S-kanavalle tästä
  • Avaa "Osallistu ja vaikuta" -välilehti ja "Liity Kannustajaksi"
  • Valitse haluamasi seura ja klikkaa "Päivitä tiedot"
  • Kannustaminen ei pienennä sinulle maksettavaa Bonusta, vaan saat sen itsellesi kuten aiemminkin.

Voit vaihtaa tai poistaa valintasi milloin tahansa kuluvan vuoden aikana. Tuettava kohde määräytyy loppuvuodesta aktiivisena olevan valintasi mukaan.

Kannustajat-toimintaan hake­mi­nen vuo­delle 2021

Vuonna 2021 Sata­kun­nan Osuus­kauppa jakaa Kannustajat-tukea 30 000 euroa. Sata­kun­nan Osuus­kau­pan ensi vuo­den Kannustajat-toimintaan hae­taan alla olevasta linkistä löytyvällä hake­muk­sella, jonka on oltava perillä loka­kuun 2020 lop­puun mennessä. Päätöksestä ilmoi­te­taan haki­joille jou­lu­kuun 2020 lop­puun mennessä.  Sata­kun­nan Osuus­kauppa käsittelee vain määräaikaan tul­leet hake­muk­set, joissa on riittävät perustelut.

Hakemusten jättöaika on päättynyt ja linkki hakemukseen on poistettu käytöstä. Kiitos kaikista hakemuksista!