Yrityksille


Haluamme tarjota monipuolisia palveluita yrityksille. Tarjontamme on alueen monipuolisinta polttoaineista rakennustarvikkeisiin ja kokouskattauksesta hotelliöihin.

Tien päällä

ABC-liikennemyymälämme palvelevat Kiikoisissa, Huittisissa ja Tikkulassa. Myymälöistämme saat kaiken tarvittavan aina À la carte -annoksista tuulilasinpesunnesteeseen.

Autosi tankkauksen hoidat kätevästi niin ABC-liikennemyymäläasemilla kuin kattavalla ABC-kylmäasemaverkostolla ympäri satakuntaa. Lataa ABC-mobiili sovellus ja tankkaus hoituu nopeammin kuin koskaan.

Työmatka & kokoukset

Viihtyisässä Original Sokos Hotel Vaakunassamme viettää mielellään vaikka pidemmänkin työmatkan. Vaakuna sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja ravintoloidemme sekä palveluidemme välittömässä läheisyydessä.

Satakunnan Osuuskaupassa voit kokoustaa monella eri tapaa, oli se sitten aamupalaveri Original Sokos Hotel Vaakunan aamiaisella tai pidempi kokous viihtyisissä kokoustiloissamme. Vaakunassa on useita tiloja, jotka on yhdistettävissä jopa 100 hengen tilaisuuksiin yhdeksi suureksi ja viihtyisäksi tilaksi. Vaakunan lisäksi voit kokoustaa ABC Tikkulassa, jossa on tiloja monenlaisiin tarkoituksiin.

Sujuvan kokouksen mahdollistaa nykyaikaiset kokoustekniset välineet ja päivän kokouksen voit päättää vaikka tilaussaunaamme. Tilaussaunojamme on Vaakunassa 3, kaksi hotellilla ja Pub Winstonin sporttisauna.

Ravintolat & juhlat

Ravintolamme Italialaisesta klassikoista porilaiseen pubikulttuuriin, ovat keskeinen osa satakuntalaista ravintolatarjontaa. Ravintoloissamme on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta, joka on aina valmiina.

Hoidamme niin pienet kuin isotkin kokonaisuudet ammattitaidolla maaliin.

Kokonaisvaltaisesti autohuollot ja tarvikkeet

Karlan monimerkkihuollot palvelevat Porissa, Huittisissa, Kankaanpäässä sekä Raumalla. Huoltojen lisäksi valikoimistamme löytyvät renkaat, varaosat ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus

  • Jussi Viitanen, kehityspäällikkö 044 725 1888 jussi.viitanen@sok.fi
  • Helena Vainio, markkinointipäällikkö (mara-toimiala) 050 522 1456 helena.vainio@sok.fi