Yrityksille

Haluamme tarjota monipuolisia palveluita yrityksille. Tarjontamme on alueen monipuolisinta polttoaineista rakennustarvikkeisiin ja kokouskattauksesta hotelliöihin.

Kodin Terra rakentajapalvelut

Rakentaja- ja yritysmyynnin myyjät auttavat kaikissa rakentamisen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Tuotteet kerätään valmiiksi ja ne voi noutaa sovittuna ajankohtana. Mikäli nouto ei onnistu, niin käytössäsi on myös kuljetuspalvelu.

Suuremmissa kokonaisuuksissa myyjämme laskevat aina kilpailukykykyisen tarjouksen ja maksu onnistuu kätevästi S-Business -kortilla tai laskulla.

Tien päällä

ABC-liikennemyymälämme palvelevat Kiikoisissa, Huittisissa ja Tikkulassa. Myymälöistämme saat kaiken tarvittavan aina À la carte -annoksista tuulilasinpesunnesteeseen.

Autosi tankkauksen hoidat kätevästi niin ABC-liikennemyymäläasemilla kuin kattavalla ABC-kylmäasemaverkostolla ympäri satakuntaa. Lataa ABC-mobiili sovellus ja tankkaus hoituu nopeammin kuin koskaan.

Työmatka & kokoukset

Viihtyisässä Original Sokos Hotel Vaakunassamme viettää mielellään vaikka pidemmänkin työmatkan. Vaakuna sijaitsee aivan Porin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella ja ravintoloidemme sekä palveluidemme välittömässä läheisyydessä.

Satakunnan Osuuskaupassa voit kokoustaa monella eri tapaa, oli se sitten aamupalaveri Original Sokos Hotel Vaakunan aamiaisella tai pidempi kokous viihtyisissä kokoustiloissamme. Vaakunassa on useita tiloja, jotka on yhdistettävissä jopa 100 hengen tilaisuuksiin yhdeksi suureksi ja viihtyisäksi tilaksi. Vaakunan lisäksi voit kokoustaa ABC Tikkulassa, jossa on tiloja monenlaisiin tarkoituksiin.

Sujuvan kokouksen mahdollistaa nykyaikaiset kokoustekniset välineet ja päivän kokouksen voit päättää vaikka tilaussaunaamme. Tilaussaunojamme on Vaakunassa 3, kaksi hotellilla ja Pub Winstonin sporttisauna.

Ravintolat & juhlat

Ravintolamme Italialaisesta klassikoista porilaiseen pubikulttuuriin, ovat keskeinen osa satakuntalaista ravintolatarjontaa. Ravintoloissamme on ammattitaitoinen ja palveleva henkilökunta, joka on aina valmiina.

Hoidamme niin pienet kuin isotkin kokonaisuudet ammattitaidolla maaliin.

Kokonaisvaltaisesti autot, tarvikkeet ja huollot

Laaja autollikkeiden, merkkihuoltojen sekä monimerkkihuollon verkosto ympäri Satakuntaa. Autoliikkeemme sijaitsevat Porissa sekä Raumalla, joissa on laaja skaala edustuksia niin Volvo, Nissan, Opel, Peugeot, Mercedes-Benz sekä Citroen. Näiden lisäksi kattavat valikoimat vaihtoautoja.

AutoPalin merkkihuoltomme palvelevat autoliikkeiden yhteydessä Porissa ja Raumalla. Karlan monimerkkihuollot palvelevat Porissa, Huittisissa, Kankaanpäässä sekä Raumalla.

Huoltojen lisäksi valikoimistamme löytyvät renkaat, varaosat ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä ja katsotaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus

  • Jussi Viitanen, kehityspäällikkö 044 725 1888 jussi.viitanen@sok.fi
  • Helena Vainio, markkinointipäällikkö (mara-toimiala) 050 522 1456 helena.vainio@sok.fi
  • Kati Heino, myyntipäällikkö 044 725 1555 kati.heino@sok.fi