Tarjolla satoja kesätyöpaikkoja!


18.01.2022

Satakunnan Osuuskaupan kesärekry on auki – tarjolla on monipuolisia mahdollisuuksia positiivisille persoonille

Satakunnan Osuuskauppa rekrytoi jälleen satoja kesätyöntekijöitä mielenkiintoisiin tehtäviin ympäri Satakuntaa. Varsinaisten kesätöiden lisäksi koululaisia rekrytoidaan kahden viikon kesäharjoittelujaksoille. Kesätyö- ja harjoitteluhaut ovat avoinna 13. helmikuuta asti.

Kesätyöntekijöitä haetaan erityisesti asiakaspalvelutehtäviin muun muassa kauppoihin, ravintoloihin, hotelleihin ja liikennemyymälöihin. Töitä on tarjolla koko Satakunnan Osuuskaupan toimialueella.

– Satakunnan Osuuskauppaan kannattaa hakea kesätöihin, koska työ antaa palkan lisäksi paljon muutakin. Asiakaspalvelussa tulee paljon ihmiskohtaamisia, joiden kautta oppii asiakaspalvelusta, työelämästä ja kenties itsestäkin. Kesätyöstä saa sisältöä elämään, ja samalla oppii ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja, kommentoi Satakunnan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa.

Hyvin sujuneesta kesätyöstä voi poikia pidempikin työsuhde. Parhaimmillaan kesätyö voi johtaa jopa vakituiseen työsuhteeseen.

– Jos tykästyy alaan ja Satakunnan Osuuskauppaan, voi hyvän kesätyökokemuksen jälkeen hyvinkin olla mahdollista jatkaa töitä vaikkapa opintojen ohella. Hyville tyypeille löytyy töitä! kertoo Huhtamaa.

Kesätöihin haetaan verkossa

Kaikkiin Satakunnan Osuuskaupan kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin voi hakea verkossa täytettävällä hakemuksella sunnuntaihin 13. helmikuuta asti. Kesätöihin voivat hakea kaikenikäiset.
Lisäksi tänäkin vuonna alle 18-vuotiaat koululaiset voivat hakea kahden viikon palkalliseen kesäharjoitteluun.

Hakijoilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole.

– Haemme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyydellä ja oma-aloitteisuudella varustettuja aktiivisia ja positiivisia persoonia. Kun asenne on kohdallaan, työtehtävät oppii kyllä. Lisäksi kesätyöntekijältä edellytetään valmiutta tehdä erilaisia vuoroja, sillä tarjolla on pääasiassa vuorotyötä, selventää Huhtamaa.

Satakunnan Osuuskauppa on mukana Vastuullinen kesäduuni 2022 -kampanjassa. Kampanjan tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Lisätietoja antaa:

Päivi Huhtamaa
henkilöstöjohtaja
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050-544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi