Satakunnan Osuuskauppa avaa parturi-kampaamon Prisma Länsi-Poriin maanantaina 1.2.2021


29.01.2021

Prisma Länsi-Poriin avautuva Oma parturi-kampaamo on Satakunnan Osuuskaupan toinen parturi-kampaamo. Yksikössä on 4 asiakaspaikkaa, ja asiakastyöt tehdään aina ilman ajanvarausta. Voit tulla suoraan paikan päälle tai ottaa käyttöösi mobiilivuoronumeron, josta näet reaaliaikaisesti jonotilanteen vuoronumeroa ottaessasi. Mobiilivuoronumero on käytössä molemmissa Oma parturi-kampaamoissamme sekä Prisma Mikkolassa että Prisma Länsi-Porissa.

Prisma Länsi-Porin Oma parturi-kampaamossa tehdään hiustenleikkauksia, kampauksia, ripsien ja kulmien värjäyksiä ja muotoiluja sekä parranmuotoiluja, Prisma Mikkolan parturi-kampaamossa myös hiustenvärjäyksiä, permanentteja ja meikkauksia. Laadukkaat hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat nyt myynnissä molemmissa Prismoissa.

Oma parturi-kampaamo palvelee maanantaista perjantaihin klo 9-20 ja lauantaisin klo 9-18. S-Etukortilla saa Bonusta kaikista tuoteostoksista sekä palveluista.

Prisma parturi-kampaamo Mikkolassa muuttaa nimensä helmikuun alussa ja on jatkossa Oma parturi-kampaamo Prisma Mikkola. Molemmat kampaamot löytyvät helmikuussa osoitteesta satakunnanoma.fi. Prisma parturi-kampaamot työllistävät yhteensä 30 kampaamo-alan ammattilaista.

   

Lisätietoja:
Prisma- ja Kodin Terra johtaja Janne Nurmi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi