Satakunnan Osuuskaupan parturi-kampaamopalveluihin uusi tapa odottaa omaa vuoroa


22.12.2020

Prisma Mikkolan parturi-kampaamossa on otettu käyttöön mobiilivuoronumerojärjestelmä, jolla jonottaminen käy missä tahansa – myymälässä tai vaikka kotona. Järjestelmä on tulossa asiakkaiden käyttöön myös Prisma Länsi-Porissa, jonne parturi-kampaamo -toiminta laajenee alkuvuoden aikana.

Perinteisen vuoronumeron rinnalla toimii nyt myös mobiilivuoronumero, jonka voit ottaa käyttöön QR-koodilla tai verkossa osoitteessa s-ryhma.mobiilivuoro.fi. Voit siis varata paikkasi jonossa jo kotisohvalla, tai huolettomasti asioida alueen liikkeissä vuoroa odottaessasi.

”Osana strategiaamme kehitämme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaillemme ja haluamme nostaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä. Olemme asiakkaitamme varten, ” kertoo Prisma- ja Kodin Terra- johtaja Janne Nurmi.

Jonon asiakasmäärää ja tilannetta voi seurata reaaliajassa, uusi palvelu mahdollistaa liittymisen myös jo ennakkoon. ”Kehitämme monilta osin palveluamme ja tämä on yksi keskeinen osa. Aikaa varaamatta – aikaa sinulle, on tärkeä osa liiketoimintaamme ennakkoon varattujen palveluiden rinnalla. Tulkaa rohkeasti kanssamme kokeilemaan uuttaa palvelua,” kehottaa myyntipäällikkö Miia Partala.

Näin otat mobiilivuoronumeron käyttöön:

  1. Lue QR-koodi puhelimella paikan päällä tai mene osoitteeseen https://s-ryhma.mobiilivuoro.fi
  2. Sivusto kysyy saako se käyttää laitteen sijaintia. Salli sijainnin käyttö.
  3. Tarkista, että ylhäällä lukee oikean kampaamon nimi.
  4. Paina ”Ota vuoronumero” – näppäintä.
  5. Olet nyt jonossa ja suluissa olevasta numerosta näet, montako ihmistä jonossa on ennen sinua.
  6. Saavu hyvissä ajoin paikalle.

Satakunnan Osuuskaupan parturi-kampaamo on toiminut viisi vuotta Prisma Mikkolassa ja on nyt laajentamassa toimintaansa Prisma Länsi-Poriin. Uuden yksikön avausta suunnitellaan ensi vuoden alkupuolelle. Meiltä saat tasokkaat ja ammattitaitoiset parturi-kampaamopalvelut ja tuotteet. Yksiköt työllistävät noin 30 alan ammattilaista. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti.

Lisätietoja:Prisma- ja Kodin Terra-johtaja Janne Nurmi
Porin Prismat ja Kodin Terra
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi

myyntipäällikkö Miia Partala
Emotion Pori Mikkola ja Prisma Parturi-Kampaamo
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 044 725 1736
miia.partala@sok.fi