Sale Torin liiketoiminta jatkuu uudessa paikassa


01.09.2021

Satakunnan Osuuskaupan omistaman Sale Torin liiketoiminta jatkuu uudessa toimipaikassa, osoitteessa Eteläkauppatori 4. Uusi myymälä on tarkoitus avata 1.2.2022. Siihen saakka toiminta jatkuu normaalisti nykyisessä paikassa, osoitteessa Yrjönkatu 6. Satakunnan Osuuskauppa ja Kiinteistö Oy Itäpuisto 7 ovat allekirjoittaneet sopimuksen uudesta liikepaikasta, ja kohteen remontoinnin on määrä käynnistyä syyskuun aikana.

”Saatuamme tiedon, että nykyisen toimitilan omistajalla on kiinteistöön muita suunnitelmia, aloimme aktiivisesti etsiä Sale Torin liiketoiminnalle uutta sijaintia. Keskeistä oli se, että jatkamme palvelua torin läheisyydessä,” kertoo Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Sale Tori työllistää viisi kaupan ammattilaista ja palvelee asiakkaitaan aamusta aina iltamyöhään, arkisin ja viikonloppuisin klo 7-22, sunnuntaisin klo 9 – 22. Sale Torin valikoima painottuu nopeasti mukaan ostettavaan ruokaan, välipaloihin, kuumaan sekä kylmään juomaan. Kaupan kaikkiaan noin 3500 tuotteen valikoima pitää sisällään kaiken tarpeellisen, maidosta makkaroihin ja hevistä hygieniaan. Sale Tori toimittaa tuotteita myös Wolt-palvelun kautta.

Satakunnan Osuuskauppa haluaa arvojensa mukaisesti olla hyvä satakuntalainen ja kantaa osaltaan vastuuta oman maakunnan elinvoiman kehittymisestä. ”Olemme halunneet tuoda uutta liiketoimintaa myös keskustan alueelle, kuten Sale Torin ja Fafa´s Porin. Tämä on strategiamme ja arvojemme mukaista toimintaa,” kertoo Satakunnan Osuuskaupan toimialajohtaja, Jussi Kaartinen.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa. Satakunnan Osuuskaupan muita hankkeita tällä hetkellä on mm. Ulvilan Sahamäkeen valmistuva uusi liiketoimintakokonaisuus, jossa palvelevat S-market, ABC- polttoainejakamo, ABC Carwash ja Hesburger.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi