Uutta liiketoimintaa rakentuu Ulvilan Sahamäkeen


08.04.2021

Satakunnan Osuuskauppa rakennuttaa uuden liiketoimintakokonaisuuden Ulvilan Sahamäkeen. Alueelle tulee uusi S-market, ABC-polttoainejakamo sekä ABC Carwash ja Hesburger Drive-in -ravintola. Tontilla rakentaminen on aloitettu ja rakennusmassan osalta paalutukset ovat valmistuneet. Suunnittelu ja rakentaminen ovat aikataulussa, uudet liiketoiminnot tullaan todennäköisesti avaamaan loppuvuodesta. Pääurakoitsijana rakentamisen osalta toimii Astora Rakennus Oy Ulvilasta. Kohteen arkkitehti on Arkkitehtimo Oy.

S-market Ulvila rakennetaan uuden S-market -konseptimyymälän mukaiseksi. Myymälään tulee S-market-konseptin valikoimien ja palvelujen lisäksi laaja paistopiste, vauhdikkaasti kasvavan ruoan verkkokaupan noutopiste, pakettiautomaatit ja Nosto-pankkiautomaatti. Sähköautojen latauspisteet tulevat S-marketin ja Hesburger-ravintolan yhteyteen.

Myymälän kylmälaitteet ovat uuden sukupolven energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Säästämme energiaa myös hyödyntämällä täysimääräisesti kylmälaitteista syntyvää hukkalämpöä kiinteistön lämmitykseen. Rakennukset tullaan lämmittämään ympäristöystävällisesti maalämmöllä.

S-marketissa tulee työskentelemään noin 15 kaupan ammattilaista. Tämän lisäksi Hesburger ja muut autoilijan palvelut työllistävät kymmenisen työntekijää.

”Olemme erittäin tyytyväisiä siitä, että löysimme yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa paikan monipuoliselle liiketoiminnalle Kokemäenjoen tältä puolelta. Uskomme, että asiakkaat löytävät kauppamme palveluiden avautuessa. Myös ohikulkevien asiakkaiden osalta palvelut parantuvat,” toimialajohtaja Kaartinen toteaa.

”Olemme saaneet useita toiveita laajentaa palveluitamme myös autopesuihin. Nyt rakennettava ABC Carwash on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen autopesupaikka. ABC-mittarikentän ja ABC Carwashin yhteyteen tuodaan myös ravintolapalvelut drive-in kaistoineen,” toimialajohtaja Kakko kertoo.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

toimialajohtaja Pekka Kakko
matkailu -ja ravitsemiskauppa, ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
Satakunnan Osuuskauppa
050 598 6219
pekka.kakko@sok.fi