Kesätyörekry on nyt auki!


12.01.2021

Haemme ensi kesäksi kesätyöntekijöitä erityyppisiin asiakaspalvelutehtäviin ympäri toimialuettamme ja eri toimialoille. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, me perehdytämme sinut tehtäviin. Odotamme sinulta aktiivisuutta, rohkeutta ihmisten ja uusien tilanteiden kohtaamisessa, iloista ilmettä ja joukkuepelaajan taitoja. Jos esimerkiksi myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, kokin tai tarjoilijan työ kiinnostaa, laita hakemusta tulemaan meille.

Vaikka aiempi työkokemus ei olekaan edellytys tuleville kesätyöntekijöillemme, niin valmius tehdä kaikkia työvuoroja sen sijaan on. Vuorot sijoittuvat vaihtelevasti aamu-, päivä- ja iltavuoroihin sekä viikonloppuihin ja juhlapyhiin.

Nuorimmille kesätyönhakijoille on oma hakunsa palkalliselle Tutustu työelämään ja tienaa-harjoittelujaksolle. Tutustu työelämään-harjoittelu on tarkoitettu peruskoululaisille ja esimerkiksi lukiolaisille, joilla ei ole vielä toisen asteen tutkintoa.

Satakunnan Osuuskauppa on Satakunnan suurin yksityinen työnantaja. Ensi kesäksi palkkaamme useita satoja kesätyöntekijöitä. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa. S-ryhmä on tänäkin vuonna pääyhteistyökumppani kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja hyviä kesätyökokemuksia.

Satakunnan Osuuskaupan avoimet työpaikat löydät täältä. Kesätyöhaku on auki 14.2. asti.

Lisätietoja:
henkilöstöjohtaja Päivi Huhtamaa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050-544 0983
paivi.huhtamaa@sok.fi