Black Friday 2020


23.11.2020

Black Fridayta vietetään meillä Satakunnan Osuuskaupassa useassa toimipisteessämme. Tälle sivulle kokoamme ja lisäämme koko viikon mittaan tarjouksia ja etuja!

Edut S-mobiilissa

Useissa toimipisteissämme voit hyödyntää S-mobiilista löytyvän Black Friday -kupongin. Kuponkiedut ovat jopa -50 %. S-mobiili on maksuton sovellus, jonka voit ladata sovelluskaupasta tai osoitteesta s-mobiili.fi. Huomioithan, että S-mobiilin käyttöä varten sinun pitää olla asiakasomistaja tai kuulua asiakasomistajatalouteen.

Edut ravintoloissa ja ABC:llä:

Black Friday 27.11. näkyy ravintoloissamme hurjina etuina!

Nämä edut voimassa vain Black Fridayna, perjantaina 27.11:
Ravintolamaailma Prisma Mikkola: Hesburgerin juustohampurilainen 1 €. klo 15-21.
Amarillo: 50 € lahjakortin ostajalle 10 € lahjakortti kaupan päälle.
Rosso: Pizzantai 19,90 € (norm. 26,90 €).
Torero: Lasi kuohuviiniä 3 € (norm. 7,90 €).
Fafa’s: Jr. kanapita & black hawaii -jäätelö 8 € (norm. 10,40 €).
Fafa’s: Jr. falafel & hummus -pita & black hawaii -jäätelö 6 € (norm. 8,40 €).
Coffee House: Kaksi erikoiskahvia yhden hinnalla, tarjoamme edullisemman
Pub Winston: Lahden Erikois Juhla & Lahden Erikois Neipa 4,50 € (0,33 l, norm. 7,80 €)
ABC Tikkula, Huittinen ja Kiikoinen: 2 x lehtipihvi 20 € (norm. 31,80 €).
ABC Tikkula, Huittinen ja Kiikoinen: lounas noutopöydästä 7,90 € (norm. 10,90 €).
Lisätiedot Raflaamosta

Rosso, Amarillo, Torero, Buffa, Presso, Coffee House: Saat S-mobiilin etukupongilla ja S-Etukortilla –15 % ruoasta ja virvokkeista 27.–30.11. Alennus tulee koko seurueelle, kun kupongin käyttäjä maksaa koko laskun. Lisätiedot ja s-mobiilin latauslinkin löydät täältä

Edut Sokos Hotelleissa:

Black Friday saapuu pian Sokos Hotelleihin ja sehän tarkoittaa huippuetua asiakasomistajille: -40 % päivän hinnasta, kun varaat Black Friday -viikonlopun 27.-29.11. aikana. Nyt kannattaakin jo suunnitella tulevan talven lomia tai vaikka pääsiäistä, sillä niin pitkälle hotellitarjouksemme on tällä kertaa voimassa! Varauksen voi perua maksutta tulopäivään klo 18 mennessä lukuun ottamatta ennakkoon maksettuja varauksia.

Lue lisää täältä

Edut ruokakaupoissa ja tavarataloissa:

Prisman Black Friday keskiviikosta maanantaihin!
Nyt on loppuvuoden paras hetki tehdä jouluostoksia, sillä Black Friday laskeutuu taas Prismaan ja luvassa on pimeitä hintoja ja mahtavia löytöjä. Alennuksia on keskiviikosta maanantaihin (Cyber Monday) tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Kannattaa siis pitää kiirettä ja poimia parhaat tarjoukset ennen muita! Uusia tarjoustuotteita tulee sivulle keskiviikkona, torstaina sekä perjantaina, joten muistathan seurata!

Katso lisätiedot ja tarjoustuotteet täältä

S-marketien Black Friday -tuotteet läydät täältä

Sokos Satakunta ja Emotion

Perjantaina 27.11. shoppaillaan edullisesti, kun mustaakin mustempi Black Friday on jälleen täällä. Nyt jos koskaan on aika ostaa himoitsemasi tuotteet ilahduttavan edukkaasti: koko päivän ajan kaikki normaalihintaiset tuotteet ja jo alennetut muodin tuotteet –25 % Sokoksessa ja Emotionissa. Verkkokaupassa sokos.fi etu on voimassa klo 7–24. Alennus ei koske lehtiä, tupakkaa, lahjakortteja ja palveluita eikä Sokos Herkun ja S-marketin tuotteita.

Black Friday -huuma jatkuu vielä lauantaista maanantaihin: saat myymälässä S-mobiilikupongilla tai verkkokaupassa koodilla BLACKFRIDAY normaalihintaisesta ostoskerrasta –25 % alennuksen 28.–30.11. Etu koskee yhtä ostoskertaa, jossa kaikkien tuotteiden tulee olla normaalihintaisia.

Lisätiedot täältä

Muita tavaratalojen ja ruokakauppojen etuja julkaistaan viikon edetessä.

Kodin Terra:

Katso lehti-iloituksemme täältä.
Kodin Terrasta löydät myös tasatuntitarjouksia! Nämä tarjoukset ovat voimassa vain alla ilmoitetun kellonajan vain perjantaina 27.11. Porin Kodin Terrassa:

7-9 Linnunruuat -30 %
9-13 Yksi käytävä- tai keskilattiamatto -50 %
13-16 Yksi viherkasvi -50 %
16-18 Lakka-hiekoitussepeli (max 3 säkkiä/asiakas) 2 €/säkki
18-21 Yksi valaisin -30 %

P.s. Muista myös S-mobiilietu: Lemmikkieläinruoka -50 %! Katso ehdot S-mobiilista. Jos sinulla ei vielä ole S-mobiilia, lataa se sovelluskaupastasi tai s-mobiili.fi. S-mobiili on ilmainen.

Autokauppa

Lue lisää AutoPalinin sivuilta

Muistetaan vastuullinen asiointi ja pidetään huolta toisistamme. Lue täältä toimenpiteistämme koronavirustilanteessa