Satakunnan Osuuskaupan S-marketit torjuvat hedelmä- ja vihannesosastolla syntyvää hävikkiä uusilla hävikkilaatikoilla. Asiakkaat ovat suuresti toivoneet tätä eri puolilla Suomea suosioon noussutta käytäntöä.

Hävikkilaatikoihin kootaan myymälässä esimerkiksi hieman kolhiintuneita, mutta vielä käyttökelpoisia hedelmiä ja vihanneksia, jotka asiakas voi ostaa edullisesti 0,65 euron kilohintaan. Laatikoiden määrä ja sisältö vaihtelee päivittäin sen mukaan, millaisia hävikkituotteita heviosastolta kulloinkin löytyy.

Toimintatapa on ollut jo aiemmin käytössä useamman alueosuuskaupan alueella, ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Laatikot käyvät myymälöissä nopeasti kaupaksi, ja niiden avulla saadaan tehokkaasti vähennettyä hävikkiä.

”Hävikkilaatikon ostaminen on helppo tapa tehdä arjen ekoteko ja samalla lisätä kasvisten osuutta omalla lautasellaan. Asiakkaamme ovat tätä myös kovasti toivoneet. Tuomme hevihävikkilaatikot kaikkiin S-marketeihimme ja seuraamme, miten ne otetaan vastaan ”, sanoo toimialajohtaja Jussi Kaartinen Satakunnan Osuuskaupasta.

S-ryhmän tavoitteena on edetä kohti hävikin puolittamista vuoteen 2030 mennessä. Vuonna 2022 hävikki oli vähentynyt 19 % lähtötilanteeseen verrattuna. Poisheittohävikkiä S-ryhmän marketkaupassa syntyi viime vuonna vain 1,44 %.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050-388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskaupan ABC-latausverkosto laajenee vuoden 2022 aikana – uusin ABC-lataus S-market Herralahti on avattu

Satakunnan Osuuskaupan investoinnit sähköautojen latausasemaverkostoon jatkuvat voimakkaasti tänä vuonna. Vuoden 2022 loppuun mennessä ABC-latausasemia on Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkojen yhteydessä jo 10 kappaletta. Uusissa avauksissa satsataan erityisesti teho- ja suurteholataukseen.

Uuden S-market Herralahden yhteyteen on avattu ABC-latausasema, jossa on neljä peruslatauspistettä. Kuluvana vuonna rakennetaan perus- ja suurteholatausasemat S-market Kankaanpäähän ja Merikarvialle sekä liikennemyymälä ABC Huittisiin. Peruslatausasemat tulevat S-market Luvialle ja Orginal Sokos Hotel Vaakunaan Porissa. Jokaisella ABC-latausasemalla on useampi latauspiste, joilla vastataan kasvavaan ladattavien autojen määrään, ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi kertoo.

Satakunnan Osuuskaupan ensimmäiset ABC-latausasemat avattiin syksyn ja talven 2021 aikana. Tällä hetkellä niitä on neljässä yksikössä; Porissa Prisma Mikkolassa ja Prisma Länsi-Porissa, S-market Ulvilassa ja Hesburger Ulvilassa.

Valtakunnallisesti ABC-latausverkosto on laajentunut jo useamman alueosuuskaupan alueelle. Kasvu jatkuu voimakkaana vuoden 2022 aikana, kun S-ryhmän toimipaikkojen yhteyteen avataan arviolta yli 100 uutta latausasemaa, nykyisten 75 aseman lisäksi. S-ryhmän tavoitteena on rakentaa noin tuhannen latausaseman verkosto vuoden 2025 alkuun mennessä.

Sähköä uusituvista lähteistä

Satakunnan Osuuskaupan ja koko S-ryhmän tavoitteena on olla oman toimintansa osalta hiilinegatiivinen vuodesta 2025 alkaen. Esimerkiksi jo nyt kaikki S-ryhmässä käytettävä sähkö on uusiutuvista lähteistä.

Myös ABC-latauksen sähkö on sataprosenttisesti uusiutuvista lähteistä, tuulivoimalla tuotettua. Laajentamalla latausverkostoa tarjoamme asiakkaillemme lisää mahdollisuuksia siirtyä kohti ilmastofiksumpaa liikennettä.

Asiakkailta kiitosta hinnoittelumallista

ABC-latauksen asiakkaat ovat olleet erityisen tyytyväisiä ABC-latauksen hinnoittelumalliin. Hinnoittelu on käyttäjien toiveiden mukaisesti kilowattituntiperusteinen sekä perus- että teho- ja suurteholatauksessa, eli asiakas maksaa vain ladatusta sähköstä.

ABC-latauksen asiointi tapahtuu ABC-mobiili-sovelluksen avulla.

Lisätietoa ABC-latauksesta ja verkoston ajantasainen tilanne on kerrottu ABC-mobiilissa tai ABC:n nettisivuilla

Lisätietoja medialle:

ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi
ABC liikennekauppa
Satakunnan Osuuskauppa
kimmo.jarvi@sok.fi
p. 050-5360345

 

Satakunnan Osuuskauppa investoi asiakasomistajien palveluihin Porin Herralahdessa noin miljoonalla eurolla. Myymälän avajaisia vietetään keskiviikkona 25.5. klo 11. Avajaisissa leikataan perinteinen nauha myymälän ovella, nauhanleikkaajina ovat Porin kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen ja Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

S-market Herralahti on Satakunnan Osuuskaupan kahdestoista S-market, ja se työllistää 18 työntekijää. Ruokatuotteita myymälän valikoimassa on kaikkiaan noin 10 000. Valikoimissa painottuu lounasasiointi, esim. salaatit ja erilaiset lounasannokset. Pienimuotoisen ruokatorin valikoimapainotus muuttuu viikonpäivien ja asiakastoiveiden mukaan. Myymälässä on myös grilli ja paistopiste. Uuden konseptin mukaisessa S-marketissa kokeillaan sähköisiä hintamerkintöjä hedelmiä- ja vihannesosastolla sekä leipomotuotteissa. Myös hedelmä- ja vihannespöytien hintainfot ovat isoilla digitaalisilla näytöillä.

S-market Herralahti on varustettu uusilla kylmälaitteilla ja kylmäkalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Kiinteistön katolla on 240 aurinkopaneelia, jotka tuottavat osan S-marketissa käytettävästä sähköstä, ja ovat varsinkin kesäaikaan tärkeä osa myymälän sähköntarpeen tuottajana. Aurinkovoimala tuottaa energiaa yli 80 000 kWh vuodessa – tällä energiamäärällä esimerkiksi lämmittäisi saunan yli 8000 kertaa!

S-market Herralahden yhteyteen avataan myös ruoan verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata verkosta ruokaostokset myymälän noutolokerikosta noudettavaksi. Herralahden ruoan verkkokauppa avataan uuteen S-kaupat.fi-sovellukseen, ja alkaa toimia maanantaista 30.5.2022 alkaen. Myymälän tuotteiden sijoittelu mahdollistaa myös nopean ostokäynnin, ja pienet ostokset voi maksaa kätevästi pikakassalla.

S-market Herralahden pihalta löytyy ABC lataus -asema, jossa on peruslatauspisteet (max 22 kW) neljälle ajoneuvolle. Latauksen voi maksaa ABC-mobiililla, jossa näkee ajankohtaisen hintatiedon, joka kerryttää Bonusta. Hinnoittelu on kilowattituntipohjainen myös teholatauksessa, jolloin asiakas maksaa vain saadusta sähköstä. Sähkö on S-Voiman tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

Ruoan verkkokaupan noutopisteen lisäksi S-market Herralahteen tulee Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit, ja myös Nostoautomaatti. Kierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota, ja S-marketista löytyykin asiakkaiden käyttöön tietosuojapaperin keräyslaatikko. S-marketin pihassa sijaitsevaan Rinki-kierrätyspisteeseen voi kauppareissun yhteydessä palauttaa kartonkipakkaukset, muovit, metallit ja lasit.

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

S-market Noormarkku avattiin uudistuneena 4.11.2021

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia on nyt uudistettu uuteen konseptiin. Viimeisenä uudistettuna yksikkönä avattiin S-market Noormarkku torstaina 4.11. S-market Noormarkku remontoitiin täydellisesti liiketoiminnan osalta. Koko myymälä on nyt uudistettu kaikkine kalusteineen ja pääväri vaihtui sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen.

Kiinteistöremontissa S-market Noormarkku sai myös hiukan lisää tilaa, joka mahdollisti myös valikoiman kasvattamisen. Tuotevalikoimaa on remontin aikana räätälöity entistä osuvammaksi. Erityisesti juomaosastolle tuli paljon uutuuksia, ja nyt myyntiin saatiin myös pieni valikoima asiakkaiden paljon toivomia kodin käyttötavaroita. Valikoima kehittyy edelleen asiakasta kuunnellen, toiveita voi myymälän lisäksi jättää kätevästi myös Sinuntoive.fi-sivuston kautta.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. Pullonpalautus on nyt kätevästi sisäänkäynnin yhteydessä, ja asiointia tulevat helpottamaan myös joulukuussa saapuvat pikakassat. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin satokauden kasvikset, valmista ruokaa arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää helposti ja kätevästi! Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme,” toivottaa marketpäällikkö Terhi Kuuri-Riutta.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutetut S-market-uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs tätä yhteistä maalia. Isompien S-market-uudistusten yhteydessä tehtiin kaikki järkevä samalla kertaa: kylmäjärjestelmät uusittiin, lauhdelämpöjärjestelmä laitettiin kuntoon ja kylmäkalusteet vaihdettiin ovellisiin.

Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Noormarkun muutoksiin noin miljoona euroa. Kokonaisuudessaan kymmenen S-marketin uudistuksiin käytettiin 8 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi


Satakunnan Osuuskauppa investoi 8 miljoonalla eurolla asiakasomistajien palveluihin Ulvilan Sahamäessä. Sahamäen monipuolisessa, yhteensä 30 työntekijää työllistävässä palvelukokonaisuudessa asiakas voi asioida laajan valikoiman S-marketissa ja Hesburgerissa sekä tankata, ladata ja pestä autonsa. Avajaisia vietetään torstaina 11.11. klo 11.

Ympäristöystävällinen S-market Ulvila uudella konseptilla ja laajoin oheispalveluin

S-market Ulvila on Satakunnan Osuuskaupan yhdestoista S-market. Uuden konseptin mukaisessa S-marketissa kokeillaan sähköisiä hintamerkintöjä hedelmiä- ja vihannesosastolla sekä  leipomotuotteissa. Myös hedelmä- ja vihannespöytien hintainfot ovat isoilla digitaalisilla näytöillä.

S-market Ulvila on varustettu uusilla kylmälaitteilla ja -kalusteilla, jotka edustavat nykyaikaista, energiatehokasta ja ympäristöystävällistä hiilidioksidilla toimivaa kylmätekniikkaa. Säästämme energiaa myös hyödyntämällä täysimääräisesti kylmälaitteista syntyvän lämmön kiinteistön lämmitykseen. S-market Ulvilan katolla on yli 200 aurinkopaneelia, jotka tuottavat osan S-marketissa käytettävästä sähköstä.

S-marketin yhteyteen avataan myös ruoan verkkokauppa, jossa asiakas voi tilata verkosta ruokansa noutolokerikosta noudettavaksi. Ruoan verkkokauppa avataan uuteen S-kaupat-sovellukseen, tilauksia voi tehdä 11.11. alkaen osoitteessa s-marketulvila.fi. Myymälän tuotteiden sijoittelu mahdollistaa myös nopean ostonkäynnin ja pienet ostokset voi maksaa kätevästi pikakassalla.

Ruoan verkkokaupan noutopisteen lisäksi S-market Ulvilaan tulee Postin ja Pakettipisteen pakettiautomaatit. Kierrätykseen on kiinnitetty erityistä huomiota ja Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen tietosuojapaperin keräyslaatikko asiakkaille löytyykin S-marketista. S-marketin pihasta löytyvään Rinki-kierrätyspisteeseen voi kauppareissun yhteydessä palauttaa kartonkipakkaukset, muovit, metallit ja lasit.

Tankkaa itsesi ja autosi Sahamäessä

Sahamäessä avautuva Hesburger on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen Drive in -yksikkö. Ravintolassa on 56 asiakaspaikkaa, kesällä ruokailla voi myös terassilla. Hesburger on avoinna joka päivä klo 23 asti.  Myös Hesburgerin katolta löytyy aurinkopaneeleja.

Samalla tontilla sijaitsee myös Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen ABC Carwash, joka toimii ympäri vuorokauden tarjoten autoileville asiakasomistajille turvallisen, laadukkaan ja ekologisesti kestävällä pohjalla toimivan autonpesun. Pesun voi maksaa kortilla ja ABC-mobiililla.

Sahamäen ABC-mittarikenttä on Satakunnan Osuuskaupan kuudestoista ABC-asema, jossa voi tankata perinteisten (95E10, 98E5, Smart Diesel) laatujen lisäksi moottoripolttoöljyä sekä Nero Dieseliä. Nero Diesel on täysin uusiutuva polttoaine, joka vähentää elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Dieseliä voi tankata kaikkiin dieselautoihin.

Lisäksi ABC-asemalta löytyy vesi-ilmakaappi sekä renkaiden täyttö- ja lasinpesumahdollisuus.

Sahamäestä löytyvät myös ABC lataus-asemat. Hesburgerin yhteydessä on max. 22 kwh-peruslatausasema kahdelle ajoneuvolle. S-marketin pihassa on peruslatauspisteiden (4kpl) lisäksi teholatauspisteet neljälle autolle, joissa pystytään jopa 150 kW suurteholataukseen. Latauksen voi maksaa ABC mobiililla, jossa näkee ajankohtaisen hintatiedon, joka kerryttää Bonusta. Hinnoittelu on kilowattituntipohjainen myös teholatauksessa, jolloin asiakas maksaa vain saadusta sähköstä. Sähkö on S-Voiman tuottamaa uusiutuvaa energiaa.

Tykkää S-market Ulvilasta myös Facebookissa!

Lisätietoja: 

S-market: 
ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Hesburger, ABC Carwash, -lataus ja mittarikenttä
ryhmäpäällikkö Kimmo Järvi
ABC-liikennemyymälät, Liikenteen energiat ja palvelut
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 5360345
kimmo.jarvi@sok.fi

Kiinteistön ympäristöystävällisyys: 
kiinteistöpäällikkö Mika Salo
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 400 3355
mika.salo@sok.fi

Satakunnan Osuuskaupan investoinnit toimialueelle jatkuvat. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme kymmenen yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä. Nyt ovat valmistuneet Porin keskustan S-market Herkku sekä S-market Merikarvia.

S-market Herkku uudistui asiakkaita kuunnellen

S-market Herkku toteutti asiakaskyselyn myymälän uudistuksesta alkuvuonna, ja saimme asiakkailtamme ilahduttavan paljon toiveita ja vinkkejä vieläkin paremmasta ruokakaupasta. Yksi eniten toivottu asia oli saada kassoille ja myymälään hieman lisää väljyyttä, ja pikakassojen toiminta helpommaksi asiakkaan näkökulmasta. Nyt uudet pikakassat jo palvelevatkin asiakkaitamme toivotusti. Samalla myös Veikkauksen palvelut siirtyivät Sokoksen kakkoskerroksesta Herkkuun.

Myös panimotuotevalikoimaan tehtiin asiakkaiden toiveesta laajennus sulkemalla toinen sisäänkäynti ja antamalla lisää kylmätilaa juomille. Tutulta ruokatorilta löytyy uutena tapaksia ja monipuolinen maustebaari – maustamme lihat ja kalat sinulle valmiiksi omien mieltymystesi mukaan. Valikoimissa on lisäksi laaja kattaus Satakunnan Osuuskaupan Oma Köökin tuotteita, mm. maukkaat salaatit, wrapit, smoothiet ja yksittäispakatut ruoka-annokset.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin satokauden kasvikset, valmista ruokaa arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää helposti ja kätevästi! Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme,” toivottaa marketpäällikkö Suvi Rintala.

S-market Merikarvian uusi, raikas ilme

S-market Merikarvian ilme raikastui kokonaisvaltaisella miljöömuutoksella aina avarasta sisääntulosta tyylikkääseen juomaosastoon asti. Kalusteita uusittiin ja myymälää selkeytettiin asioinnin helpottamiseksi. Myymälään asennettiin uudistuksen yhteydessä myös paistouuni, joten uunituoreita lämpimäisiä on jatkossa saatavissa päivittäin. Jatkossa leivomme myymälässä myös paistovalmiita pitsoja kotona paistettavaksi.

”Asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen ilolla vastaan, erityisesti uusitut leipä- ja panimojuomaosastomme ovat saaneet paljon kiitosta. Uuden ilmeen ja kalusteet saanut kahviomme joutuu odottelemaan aukeamistaan olosuhteiden pakosta, mutta puutarhamyymälämme palvelee tuttuun tapaan kesäkaudella,” muistuttaa marketpäällikkö Mari Granfors.

Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Herkun ja S-market Merikarvian muutoksiin 350 000 euroa.

Remontit ovat kokonaisuudessaan valmiita huhtikuussa, juhlimme molempia uudistuneita myymälöitä torstaista 15.4. alkaen aina sunnuntaihin 18.4. asti.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 304 0508
paula.makinen@sok.fi

ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä. Nyt on valmistunut S-market Tikkulan uudistus.

Tikkulan ruokakaupan sydän, ruokatori, uudistui täysin muutoksessa. Ruokatorilta saa jatkossakin tuoreet kalat, raikkaat salaatit ja mehevät pihvit. Uusina tuotteita ruokatorilta löydät herkutteluhetkiin tapaksia, myymälässä tehtyjä paistovalmiita pizzoja ja monipuolisen maustebaarin – maustamme lihat ja kalat sinulle valmiiksi omien mieltymystesi mukaan.

Oma Kööki – oman keittiön ruokaa

S-market Tikkulan valikoimiin sisältyy myös laaja kattaus arkea helpottavia Oma Köökin tuotteita. Oma Kööki on Satakunnan Osuuskaupan oma keittiö, jossa valmistuvat niin kauppojen ruokatorien kuin tuoretiskienkin tuotteet, laadukkaista raaka-aineista ja ammattilaisten käsissä. Valikoimassa on mm. maukkaat ja herkulliset salaattiannokset, wrapit, smoothiet ja esimerkiksi yksittäispakatut ruoka-annokset.

S-market Tikkulan miljöö päivittyi uudistuksessa S-market -konseptin uuteen tyylikkääseen tummanharmaaseen väritykseen. Uutena palveluna Tikkulan aulasta löytyvät nyt Postin pakettiautomaatit.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää! Uutena meillä nyt myös sushit, jotka löydät kätevästi valmiiksi pakattuna ruokatoria vastapäätä. Meillä asiakas saa kaiken tarvitsemansa helposti ja kätevästi. Tarjoamme ideoita ruokapöytään, ja helppoa arkea mm. ruokatorin herkullisilla antimilla. Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme!”, toivottaa marketpäällikkö Minna Aalto-Vainio.

Kohti hiilinegatiivisuutta

S-market Tikkula oli jo aiemmin energiatehokas, mm. kaikki kylmäsäilytystä tarvitsevat tuotteet ovat ovellisissa tai kannellisissa kylmäkalusteissa. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Tikkulan muutoksiin 200 000 euroa. Toimipaikassa työskentelee 40 kaupan alan ammattilaista.

S-ryhmällä on tärkeä ilmastotavoite: S-ryhmän oma toiminta on hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market-uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia.

Remontti on kokonaisuudessaan valmis helmikuun lopussa, juhlimme uudistunutta myymälää 18.2.2021.

 

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit

 

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna ovat uuden raikkaan ilmeen saaneet jo S-market Kokemäki, Lukkarinsanta (Pori), Harjavalta ja Kankaanpää. Vuoden viimeinen S-market -uudistus valmistuu Huittisissa myymälän 18 vuoden iän kynnyksellä: S-market Huittinen avattiin nykyiselle kauppapaikalleen marraskuussa 2002. Kuluneiden vuosien aikana myymälä on vakiinnuttanut paikkansa huittislaisten sydämissä.

S-market Huittinen sai uuden ilmeen kahdessa vaiheessa tämän vuoden aikana: ruokatori uudistui keväällä herkulliseksi ruokakeitaaksi, ja nyt marraskuun aikana uudistettiin kauttaaltaan koko muu myymälä. Huittisiin on tuotu asiakkaiden toivomia palveluita, esimerkiksi 10.12. avautuva ruoan verkkokauppa. Sen avulla asiakas voi tehdä ruokaostokset kätevästi verkossa, ja noutaa ostokset haluamanaan ajankohtana myymälästä noutopisteen lokerikoista. Vastaavanlainen palvelu käynnistyi Kankaanpäässä aiemmin syksyllä, ja sen suuren suosion innoittamana päätimme tarjota saman loistavan palvelumuodon myös Huittisissa. Tämä on notkea jatkumo keväällä avatulle Ostosapu-palvelullemme, jonka avulla olemme pystyneet palvelemaan etenkin riskiryhmiin kuuluvia asiakkaitamme koronalta heitä suojellen.

S-market Huittinen edustaa uutta S-market -konseptia parhaimmillaan avarilla tiloillaan. Uudistuksen yhteydessä myymälä sai asiakkaiden iloksi asiakasystävällisemmän asiakasomistajapalveluiden pisteen, uudet nykyaikaiset kassat, ja pullonpalautuspisteen yhteyteen modernin pientalouksien kierrätyspisteen. Koko myymälä sai uuden raikkaan ilmeen, myymälän pääväri vaihtui sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Appelsiinimehukoneella puristat tuoretta appelsiinimehua, ja marjakylmäaltaasta löydät tuoreet marjat ja hedelmäpalat helposti. Myymälän järjestys on pidetty likimain samana, mutta olemme saaneet kasvatettua asiakkaidemme toivomaa tilan tuntua, kun käytäväleveyttä saatiin hieman lisää. Pieniä viilauksia tehtiin myös valikoimiin ja asiakastoiveita toteutamme jatkossakin aktiivisesti.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja juhlahetkiin. Meiltä asiakas saa kaiken tarvitsemansa helposti ja kätevästi. Tarjoamme ideoita ruokapöytään, ja helppoa arkea mm. ruokatorin herkullisilla antimilla. Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme”, toivottaa marketpäällikkö Niina Kunvik.

Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Huittisten muutoksiin 200 000 euroa. S-market Huittisissa työskentelee ruoan verkkokaupan avaamisen myötä 25 kaupan alan ammattilaista.

Remontti on kokonaisuudessaan valmis torstaina 3.12.2020. Juhlimme uudistunutta myymälää tulevana viikonloppuna. Ruuan verkkokauppa aukeaa torstaina 10.12.2020.

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 304 0508
paula.makinen@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna ovat jo valmistuneet S-market Kokemäen ja S-market Lukkarinsannan muutokset, nyt on S-market Harjavallan uudistus valmis.

Harjavallassa uudistustyö alkoi syyskuun alussa. Koko myymälä on nyt saanut uuden raikkaan ilmeen, kaikki kalusteet on uusittu ja myymälän pääväri vaihtunut sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Asiakkaiden paljon toivomat uudet pullonpalautusautomaatit sekä pikakassat on saatu helpottamaan nopeaa asiointia. Valikoimat uudistuivat ja laajenivat erityisesti tuoretuotteissa kuten leikkeleissä, valmisruuassa, välipaloissa ja ruokapakasteissa. Myymälä sai myös ajanmukaisen ja tyylikkään ruokatoripisteen, joka palvelee asiakkaita aina perjantaisin kuten ennen remonttiakin. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi sekä paljon muuta hyvää!

”Myymälä kokonaisuudessaan on nyt tehtyjen uudistuksien myötä astunut 2020-luvulle. Olemme ylpeitä kokonaisuudesta: uuden S-market-konseptin ilmeestä, valikoimien laajuudesta ja erityisesti ajanmukaisesta ruokatoripisteestämme. Halusimme tehdä asiakkaillemme mahdollisimman toimivan marketin. Tervetuloa Harjavallan parhaaseen kauppaan ruokaostoksille”, toivottaa marketpäällikkö Susan Vanhatalo.

Uudistuksen yhteydessä myymälä sai myös uudet nykyaikaiset kassat ja marketin sisääntulon yhteyteen pientalouksien kierrätyspisteen. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Harjavaltaan 1 500 000 euroa. S-market Harjavallassa työskentelee kaikkiaan 26 kaupan alan ammattilaista.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market -uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia. Isompien S-market -uudistusten yhteydessä tehdään kaikki järkevä samalla kertaa: kylmäjärjestelmä uusitaan, lauhdelämpöjärjestelmä laitetaan kuntoon, kylmäkalusteet vaihdetaan ovellisiin ja myymälä päivitetään led-valaistuksen alle.

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 304 0508
paula.makinen@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna ovat jo valmistuneet S-market Kokemäen, S-market Lukkarinsannan ja S-market Harjavallan uudistukset.

Kankaanpäässä uudistustyö alkoi keväällä, kun myymälän ruokatori uudistettiin. Ruokatorilta saat helpotusta arkeesi mm. valmiiden ruoka-annosten muodossa. Myymälässä tehdään ruokatorille esimerkiksi paistovalmiita pizzoja, joista saat kätevästi vaikka iltapalan perheelle.

Elokuussa myymälään avattiin ruoan verkkokauppa. Asiakas voi tehdä ruokaostokset kätevästi verkossa ja noutaa ostokset haluamanaan ajankohtana myymälästä noutopisteen lokerikoista. Palvelu on lähtenyt hyvin käyntiin, ja saanut asiakkailta kiitosta.

Uusi, raikas ilme

S-market Kankaanpää on saanut lokakuun aikana uuden miljöön. Koko myymälä sai uuden raikkaan ilmeen, kun myymälän pääväri vaihtui sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Hedelmä- ja vihannesosasto uudistui ja osastolta löytyy nyt myös salaattibaari, josta keräät juuri haluamasi salaatin. Appelsiinimehukoneella puristat tuoretta appelsiinimehua, ja marjakylmäaltaasta löydät tuoreet marjat ja hedelmäpalat helposti. S-marketin kahviossa on nyt rauha nauttia kahvin ja leivonnaisen lisäksi vaikka ruokatorilta ostettua lounasta.

Laajempi valikoima

Myymälän järjestystä on selkeytetty ja valikoimat ovat uusiutuneet. Laajennusta valikoimiin saatiin erityisesti juomaosastolle.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää! Meillä asiakas saa kaiken tarvitsemansa helposti ja kätevästi. Tarjoamme ideoita ruokapöytään, ja helppoa arkea mm. ruokatorin herkullisilla antimilla. Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme”, toivottaa marketpäällikkö Anita Hietikko.

 

S-market Kankaanpää avattiin uudessa kiinteistössä 2012. Myymälä oli jo valmistuessaa energiatehokas, mm. kaikki kylmäsäilytystä tarvitsevat tuotteet olivat ovellisissa tai kannellisissa kylmäkalusteissa. S-marketin katolle asennettiin tänä keväänä aurinkopaneelit. Myymälään vaihdetaan vielä tämän vuoden puolella energiaa säästävä led-valaistus. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Kankaanpään muutoksiin 485 000 euroa.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market -uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia.

S-market Kankaanpäässä työskentelee ruoan verkkokaupan avaamisen myötä 28 kaupan alan ammattilaista.

Remontti on kokonaisuudessaan valmis torstaina 29.10. ja juhlimme uudistunutta myymälää 29.10.-1.11.

 

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit