S-market Kankaanpään uudistus on valmistunut


28.10.2020

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna ovat jo valmistuneet S-market Kokemäen, S-market Lukkarinsannan ja S-market Harjavallan uudistukset.

Kankaanpäässä uudistustyö alkoi keväällä, kun myymälän ruokatori uudistettiin. Ruokatorilta saat helpotusta arkeesi mm. valmiiden ruoka-annosten muodossa. Myymälässä tehdään ruokatorille esimerkiksi paistovalmiita pizzoja, joista saat kätevästi vaikka iltapalan perheelle.

Elokuussa myymälään avattiin ruoan verkkokauppa. Asiakas voi tehdä ruokaostokset kätevästi verkossa ja noutaa ostokset haluamanaan ajankohtana myymälästä noutopisteen lokerikoista. Palvelu on lähtenyt hyvin käyntiin, ja saanut asiakkailta kiitosta.

Uusi, raikas ilme

S-market Kankaanpää on saanut lokakuun aikana uuden miljöön. Koko myymälä sai uuden raikkaan ilmeen, kun myymälän pääväri vaihtui sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Hedelmä- ja vihannesosasto uudistui ja osastolta löytyy nyt myös salaattibaari, josta keräät juuri haluamasi salaatin. Appelsiinimehukoneella puristat tuoretta appelsiinimehua, ja marjakylmäaltaasta löydät tuoreet marjat ja hedelmäpalat helposti. S-marketin kahviossa on nyt rauha nauttia kahvin ja leivonnaisen lisäksi vaikka ruokatorilta ostettua lounasta.

Laajempi valikoima

Myymälän järjestystä on selkeytetty ja valikoimat ovat uusiutuneet. Laajennusta valikoimiin saatiin erityisesti juomaosastolle.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää! Meillä asiakas saa kaiken tarvitsemansa helposti ja kätevästi. Tarjoamme ideoita ruokapöytään, ja helppoa arkea mm. ruokatorin herkullisilla antimilla. Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme”, toivottaa marketpäällikkö Anita Hietikko.

 

S-market Kankaanpää avattiin uudessa kiinteistössä 2012. Myymälä oli jo valmistuessaa energiatehokas, mm. kaikki kylmäsäilytystä tarvitsevat tuotteet olivat ovellisissa tai kannellisissa kylmäkalusteissa. S-marketin katolle asennettiin tänä keväänä aurinkopaneelit. Myymälään vaihdetaan vielä tämän vuoden puolella energiaa säästävä led-valaistus. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Kankaanpään muutoksiin 485 000 euroa.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market -uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia.

S-market Kankaanpäässä työskentelee ruoan verkkokaupan avaamisen myötä 28 kaupan alan ammattilaista.

Remontti on kokonaisuudessaan valmis torstaina 29.10. ja juhlimme uudistunutta myymälää 29.10.-1.11.

 

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit