Tilaa verkosta, nouda ostokset lokerikosta kaupalta – S-market Kankaanpäähän avattu ruoan verkkokauppa


25.08.2020

Ensimmäinen Satakunnan Osuuskaupan S-marketissa sijaitseva ruoan verkkokaupan noutopiste on avattu Kankaanpäässä. Asiakkaidemme toive ruoan verkkokaupasta toteutui: ruokaostosten tekeminen onnistuu nyt kätevästi verkossa ja ostokset voi noutaa haluamanaan ajankohtana myymälästä noutopisteen lokerikoista. Aiemmin ruoan verkkokaupan pisteet on avattu Prisma Mikkolaan ja Prisma Länsi-Poriin, Kankaanpään S-market on Satakunnan Osuuskaupan kolmas ruuan verkkokauppa.

Ruokaostokset kätevästi ja aikaa säästäen

Tilaus tehdään osoitteessa s-marketkankaanpaa.fi. Kaupan henkilökunta kerää ostokset valmiiksi ja ne voi noutaa myymälästä. Ruoan verkkokaupan noutopiste sijaitsee heti sisääntulon yhteydessä myymälän sisäpuolella. Noutopisteessä on lokerikot, joista ostokset haetaan sovittuna ajankohtana, aikaisintaan tilausta seuraavana päivänä. Lokerikot avautuvat tilauksen yhteydessä saadulla koodilla. Pakasteille ja kylmäsäilytystä vaativille tuotteille on omat lokerikot. Ostokset maksetaan aina etukäteen tilauksen yhteydessä ja ostoksista saa S-Etukortilla Bonusta. Tilauksen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, sillä ruoan verkkokauppa on aina avoinna. Ostokset voi noutaa maanantaista perjantaihin klo 10-22 ja lauantaisin klo 10-18. Tarkempi noutoajankohta määritellään tilauksen yhteydessä. Ruoan verkkokaupan asiakkaille on varattu pysäköintipaikat myymälän sisääntulon edestä, jotta asiointi käy mahdollisimman sujuvasti.

S-market Kankaanpään ruuan verkkokaupan noutopisteeseen voi verkon kautta tilata lähes koko myymälän tuotevalikoiman ruokatuotteita, noin 12 000 tuotetta. Tilattavissa on hintatietoineen siis kaikki normaalit S-market Kankaanpään tuotteet. Poikkeuksena lämpöiset grillituotteet, joiden lämpötilan säilyttäminen ei ole mahdollista sekä tupakka ja alkoholituotteet, joissa laki edellyttää ikärajan tarkistamista.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Näin helppoa tilaaminen on

  1. Siirry osoitteeseen s-marketkankaanpaa.fi
  2. Kirjautumalla sisään saat ostoksistasi S-Etukortilla Bonusta
  3. Lisää ostoskoriin haluamasi tuotteet
  4. Valitse haluamasi noutoajankohta
  5. Viimeistele ja maksa tilaus

Suosittelemme varaamaan toimitusajan etukäteen kohdasta ”Tilaukset” tai sovelluksessa ”Varaa toimitusaika”.

Lue lisää ja tee tilaus tästä