S-market Harjavalta on uudistunut


28.10.2020

Satakunnan Osuuskaupan kaikki kymmenen S-markettia uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna ovat jo valmistuneet S-market Kokemäen ja S-market Lukkarinsannan muutokset, nyt on S-market Harjavallan uudistus valmis.

Harjavallassa uudistustyö alkoi syyskuun alussa. Koko myymälä on nyt saanut uuden raikkaan ilmeen, kaikki kalusteet on uusittu ja myymälän pääväri vaihtunut sinikeltaisesta hillittyyn tummanharmaaseen. Asiakkaiden paljon toivomat uudet pullonpalautusautomaatit sekä pikakassat on saatu helpottamaan nopeaa asiointia. Valikoimat uudistuivat ja laajenivat erityisesti tuoretuotteissa kuten leikkeleissä, valmisruuassa, välipaloissa ja ruokapakasteissa. Myymälä sai myös ajanmukaisen ja tyylikkään ruokatoripisteen, joka palvelee asiakkaita aina perjantaisin kuten ennen remonttiakin. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi sekä paljon muuta hyvää!

”Myymälä kokonaisuudessaan on nyt tehtyjen uudistuksien myötä astunut 2020-luvulle. Olemme ylpeitä kokonaisuudesta: uuden S-market-konseptin ilmeestä, valikoimien laajuudesta ja erityisesti ajanmukaisesta ruokatoripisteestämme. Halusimme tehdä asiakkaillemme mahdollisimman toimivan marketin. Tervetuloa Harjavallan parhaaseen kauppaan ruokaostoksille”, toivottaa marketpäällikkö Susan Vanhatalo.

Uudistuksen yhteydessä myymälä sai myös uudet nykyaikaiset kassat ja marketin sisääntulon yhteyteen pientalouksien kierrätyspisteen. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Harjavaltaan 1 500 000 euroa. S-market Harjavallassa työskentelee kaikkiaan 26 kaupan alan ammattilaista.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market -uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia. Isompien S-market -uudistusten yhteydessä tehdään kaikki järkevä samalla kertaa: kylmäjärjestelmä uusitaan, lauhdelämpöjärjestelmä laitetaan kuntoon, kylmäkalusteet vaihdetaan ovellisiin ja myymälä päivitetään led-valaistuksen alle.

Lisätietoja:
Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 304 0508
paula.makinen@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit