Satakunta 105 -juhlavuosi on alkanut


Olemme rummuttaneet jo 105 vuotta Satakunnan ja satakuntalaisten puolesta. Ja rummutus jatkuu!

Vuonna 1947 Satakunnan Osuuskauppa täytti 30 vuotta ja julkaisi sen kunniaksi juhlajulkaisun kuvakertomuksena. Julkaisun saatesanoissa johtokunta pyytää lausua vilpittömät kiitokset osuuskaupan jäsenistölle ja koko asiakaspiirille luottamuksesta ja hyvästä yhteistyöstä, joka on vuosien vieriessä ilahduttavasti vahvistunut.

Tänä vuonna, kun Satakunnan Osuuskauppa täyttää 105 vuotta, voin edelleen allekirjoittaa tuon kiitoksen. Ilman teitä, hyvät asiakasomistajat, ei olisi toimivaa, nykyaikaista ja eteenpäin menevää osuuskauppaa. Teille asiakasomistajille ja samalla koko maakunnan hyväksi me teemme tätä työtä. Juhlavuotta vietämme pääasiassa työn merkeissä. Rakennamme uutta S-marketia Porin Herralahteen, uudistamme Sale-myymälöitä ja huolehdimme osaltamme maakunnan elinvoimasta. Juhlallekin silti on varattu aikaa.

Lämmin kiitos sinulle, asiakasomistaja
Harri Tuomi

Rumpalipojan tarina

Taiteilija Bruno Tuukkanen suunnitteli vuonna 1938 Satakunnan Osuuskaupalle liikemerkin, joka edelleen näkyy osassa Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkoja. Tänä vuonna rumpalipoika näkyy 105 juhlavuoden merkeissä monessa yhteydessä. Mainittakoon, että liikemerkin suunnittelija Bruno Tuukkanen on ollut myös suunnittelijana Suomen siniristilipussa yhdessä Eero Snellmanin kanssa.

Juhlavuoden liittymisetuna 30 € lahjakortti

Liity nyt, niin saat S-mobiili-sovellukseen reilut, jopa satojen eurojen arvoiset tutustumisedut sekä juhlavuoden etuna täyden (100 €) osuusmaksun maksaessasi lisäksi 30 € lahjakortin. Liittyä voit helposti netissä, S-mobiilissa tai Asiakasomistaja- ja S-Pankki-palvelupisteissämme.

Tutustu etuihin ja lue lisää täältä

105 syytä olla Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistaja

Ensimmäiset 70 syytä:

Juhlavuoden etuja

Juhlavuoden etuina ruokakaupoissamme herkkuja arkeen ja juhlavampaan tilaisuuteen. Etuja tulee vuoden mittaan muitakin. Herkullista juhlavuotta teille kaikille!

Lisäksi S-mobiilista löydät mittavat määrät etuja koko juhlavuoden ajan. Olethan jo ladannut S-mobiilin puhelimeesi? Sovellus on ilmainen!

Menneitä tapahtumia:

Kutsumme sinut 105 juhlavuoden kunniaksi nauttimaan jouluisista sävelistä

Joulukonserttien herkät ja iloiset laulut vievät ajatukset pois arjen kiireestä.  Kokemäen jykevä luonnonkivikirkko ja Suomen toiseksi suurin puukirkko Merikarvialla antavat arvokkaat puitteet jouluisille lauluille.

Merikarvian kirkossa esiintyy Kamarikuoro Proosit Minna Liettyä-Tynin johdolla 7.12. kello 19.00 ja Kokemäen kirkossa Friitalan ja Kokemäen mieslaulajat tunnelmoivat Heikki Haulannon johdolla 14.12. kello 18.30. Käsiohjelmia on saatavilla etukäteen konserttipaikkakuntien S-marketeista ja tapahtuma-aikaan kirkon ovelta. Konserteissa esitettävät laulut ovat kuorosovituksia tutuista joululauluista, perinteisistä uudempaan tuotantoon.

Konsertin sinulle tarjoaa Satakunnan Osuuskauppa ja käsiohjelma on maksuton. Haluamme kuitenkin juhlavuoden merkeissä antaa kuulijoille mahdollisuuden osallistua vapaaehtoisen ja vapaavalintaisen ohjelmamaksun merkeissä paikalliseen hyväntekeväisyyteen, kertoo viestintäjohtaja Leena Mettälä. Kaikki vapaaehtoiset ohjelmamaksut lahjoitetaan paikkakunnan oman S-marketin asiakkaiden ehdotusten perusteella valittuun kohteeseen.

Maksutapaetulotto tulee taas!

Asiakkaiden toiveesta uusimme keväällä järjestetyn maksutapaetuloton.

Juhlavuoden toisessa maksutapaetulotossa arvomme joulukuussa 2000 € lahjakortin. Arvonta suoritetaan 11.12. ja siihen voit osallistua helposti maksamalla bonusostoksesi S-Etukortti Visan maksuominaisuuksilla. Arvontaan osallistuvat kaikki Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajataloudet, jotka ovat maksaneet S-Etukortti Visalla syys-marraskuussa 2022 Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa. Arvontaan osallistuminen ei siis maksa sinulle mitään, päinvastoin: maksaessasi S-Etukortilla ostoksesi me maksamme sinulle 0,5 % bonusostostesi summasta maksutapaetua. Tässä lotossa siis voi vain voittaa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen.

Arvonnan tarkemmat säännöt ja tietosuojaseloste.

Voittaja on arvottu, uutisen löydät täältä.

Hyväntekeväisyyskonsertti Minispere

Legendaarisen Porispere-sunnuntain sijaan tämän vuoden festivaaliviikon huipentaa Satakunnan Osuuskaupan järjestämä koko perheen konsertti- sekä hyväntekeväisyystapahtuma Minispere! Tapahtuman esiintyjinä Suomen suosituin naissolisti BEHM, tubettajat Niko & Santtu sekä pikkuväen suosikki Kikattava Kakkiainen. Lavaohjelman lisäksi alueella on monenlaista muuta kivaa ohjelmaa koko perheelle.

Tässä tapahtumassa on hauskanpidon lisäksi myös tilaisuus tehdä hyvää, lahjoitamme puolet lipputuloista paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle.

Lue lisää Minisperestä

Kaikille avoin kansanjuhla, Satakunnan juhla

Satakunnan Osuuskauppa järjestää yhteistyössä Pori Jazzin kanssa pääsymaksuttoman konsertti-illan Kirjurinluodon Lokkilavalla 13.7. Ilta on saanut nimen ”Satakunnan juhla”, ja se omalta osaltaan juhlistaa 105-vuotisjuhlavuottamme. Konsertin pääesiintyjänä nähdään Suomen eturivin pop-artisteihin jo vuosikaudet kuulunut ja moninkertaista platinaa sooloalbumeillaan myynyt Erin.

Satakunnan Osuuskaupan panos näkyy vahvasti myös Jazzpuiston konserttiteltta Poriljongissa, joka tarjoaa pääsymaksutonta ohjelmaa koko festivaalin eli yhdeksän päivän ajan 8.–16.7.

Lisäksi Jazzpuistossa on tuttuun tapaan tarjolla monipuolisia tuotemyyntiä ja ruokapalveluita, joita mekin olemme mukana tänä vuonna rakentamassa.

Lue lisää tapahtumasta

PARKKINAT-hyväntekeväisyyskirppis

Osana juhlavuoden tapahtumia toimipisteemme voivat itse järjestää omalla pysäköintialueellaan hyväntekeväisyyskirppiksen – Parkkinat. Paikkamaksu on S-Etukortilla 5 € ja ilman 10 €. Osuuskauppa tuplaa paikkatuottomaksut, jotka lahjoitetaan paikalliselle hyväntekeväisyyskohteelle. (Paikkamaksusta ei saa Bonusta eikä maksutapaetua.) Järjestävä toimipiste myy paikkoja ja tiedottaa Parkkinoista mm. omilla somesivuillaan. Kokoamme myös tälle sivulle tiedossa olevat Parkkinat-päivät. Olet tervetullut myymään tai ostoksille Parkkinat-peräkonttikirppikselle!

Parkkinat-peräkonttikirppis:

  • la 30.7. ABC Tikkula, Pori
  • to 4.8. S-market Kokemäki

Hyväntekeväisyyshuutokauppa

Osana juhlavuotta järjestimme marketkaupan yksiköissä juhlavuoden hyväntekeväisyyshuutokaupan. Kaikki huutokaupoista kertyneet varat lahjoitetaan lyhentämättömänä satakuntalaisiin lapsia ja lapsiperheitä tukeviin hyväntekeväisyyskohteisiin. Näin kesän kynnyksellä huudettavat tuotteet ovat kesän viettoon mainiosti sopivia grillejä sekä paljuja, huudettavana on yksi tuote kussakin yksikössä. Tuotteiden huutaminen tapahtui 16.5. – 12.6.2022 myymälöissä. Lisätiedot hyväntekeväisyyshuutokaupasta

Huutokauppa on päättynyt ja keräsi yhteensä 11 000 euroa. Lisätiedot hyväntekeväisyyskohteista

Maksutapaetulotto aloittaa juhlavuoden

Juhlavuosi näkyy vuoden aikana toiminnassamme usealla tavalla. Joulukuussa kyselimme teiltä, miten te haluaisitte juhlavuotta vietettävän. Saimme mukavasti vastauksia ja kivoja ehdotuksia.
Yksi suosituimmista ehdotuksista oli arvonta, johon voisi osallistua maksamalla S-Etukortilla ostoksensa. Tämä ehdotus miellytti kovasti myös meitä.

Maksa S-Etukortilla ostoksesi, saat maksutapaetua ja osallistut juhlavuoden arvontaan

Juhlavuoden maksutapaetulotossa arvomme toukokuussa 2000 € lahjakortin. Arvonta suoritetaan 10.5. ja siihen voit osallistua helposti maksamalla bonusostoksesi S-Etukortti Visan maksuominaisuuksilla. Arvontaan osallistuvat kaikki Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajataloudet, jotka ovat maksaneet S-Etukortti Visalla helmi-huhtikuussa 2022 Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa. Arvontaan osallistuminen ei siis maksa sinulle mitään, päinvastoin: maksaessasi S-Etukortilla ostoksesi me maksamme sinulle 0,5 % bonusostostesi summasta maksutapaetua. Tässä lotossa siis voi vain voittaa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen.

Arvonnan tarkemmat säännöt ja tietosuojaseloste

Arvonta on suoritettu ja voittajan löydät täältä

Kilpailu 8.- ja 9.-luokkalaisille

Juhlavuoden kunniaksi julistamme toimialueemme yläkoulujen 8.- ja 9.-luokkalaisille kilpailun. Kirjoita meille tarina tai kuvaa video, jossa kerrot, mitä kaikkea osuuskauppa merkitsee sinulle/perheellesi. Palkitsemme parhaat 50 euron S-ryhmän lahjakortilla ja kahden viikon Tutustu ja tienaa-kesätyöpaikalla kesällä 2022.

Voittajat läydät täältä

Sivua päivitetään vuoden mittaan, kun uusia etuja ja tapahtumia julkistetaan.