Maksa S-Etukortti Visalla, voit voittaa 2000 €

Arvonnan säännöt:

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Satakunnan Osuuskauppa
  1. Arvonnassa ovat mukana kaikki Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajataloudet, joilla on pääjäsenyys Satakunnan Osuuskaupassa ja jotka ovat syyskuussa 2022, lokakuussa 2022 tai marraskuussa 2022 kerryttäneet maksutapaetua maksaessaan Bonusostoksensa S-Etukortti Visan maksuominaisuuksilla.

Maksutapahtuman tulee olla kirjautunut S-Pankin järjestelmiin 1.12.2022 mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä maksutapahtumia ei huomioida, eikä Satakunnan Osuuskauppa vastaa mahdollisten tietoliikennekatkosten tai vastaavien teknisten ongelmien takia epäonnistuneista osallistumisista. Lisäksi osallistujan S-Etukortti Visa -kortin on oltava voimassa kampanjan päättymishetkellä.

Osallistumisoikeutta ei ole alle 18-vuotiailla henkilöillä, eikä niillä Satakunnan Osuuskaupan henkilökuntaan kuuluvilla henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

  1. Arvonta suoritetaan 11.12.2022.
  2. Satakunnan Osuuskauppa on yhteydessä voittajaan henkilökohtaisesti S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevaan yhteystietoon perustuen. Mikäli yhteydenotto ei onnistu tai voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Palkinto luovutetaan voittajalle henkilökohtaisesti erikseen sovittavalla tavalla. Voittajan etunimi ja asuinkunta julkaistaan Satakunnan Osuuskaupan omissa viestintäkanavissa
  3. Satakunnan Osuuskauppa vastaa palkinnosta aiheutuvan arpajaisveron maksamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Satakunnan Osuuskaupan kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Satakunnan Osuuskaupan vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
  4. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen, tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
  5. Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteri (s-kanava.fi)
  6. Palkinto: S-ryhmän 2000 euron laskevasaldoinen, tuoterajattu lahjakortti.