Wolt ja Sale aloittavat yhteistyön Porissa – ruokaostokset voi nyt tilata Woltilla alle tunnissa kotiovelle


21.12.2020

Kolme kuukautta kestävän kokeilun aikana asiakkaat voivat tilata Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta päivittäistavaroita alle tunnissa kotiin kuljetettuna Porin keskustan Sale Torista. Salen henkilökunta kerää ostokset myymälässä ja Woltin lähettikumppanit toimittavat tilaukset asiakkaiden kotiovelle. Tilauksia voi tehdä myös ennakkoon, jolloin halutun toimitusajan voi määrittää viiden minuutin tarkkuudella.

Valikoimassa on heti alkuun yli 600 tuotetta kaikista tuoteryhmistä. Tuotteet myydään Salen normaalein hinnoin ja lisäksi tilaukseen tulee Woltin toimitusmaksu, joka on 1,90-5,90 euroa kuljetusmatkan pituudesta riippuen. Erillistä keräilymaksua ei veloiteta. Toimitusalue ulottuu Porin keskustan ja sen lähialueiden lisäksi esimerkiksi Ulvilaan, Leppäkorpeen, Uuteenniittyyn ja Ylikylään. Yhteistyön jatkoa ja laajentamista harkitaan pilotista saatavien kokemusten perusteella.

Yhteistyö Woltin kanssa avaa Satakunnan Osuuskaupalle mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita, sekä palvella nykyisiä asiakkaita entistä kattavammin nopean kotiinkuljetuksen avulla.”Satakunnan Osuuskauppa haluaa ruuan verkkokaupassa olla edelläkävijä, ja tarjota yhdessä Woltin kanssa nopeaa ruoan ostamisen vaihtoehtoa. Meidän asiakkaillamme on monenlaisia ruokatarpeita arjessa, ja haluamme yhdessä Woltin kanssa tuoda myös Poriin nopean ruokakaupan tarjonnan. Uusin Sale-myymälämme on aivan Porin keskustassa, ja sopii mainiosti tähän yhteistyöhön Woltin kanssa. Odotamme innolla, miten kuluttajat löytävät tämän uuden palvelun,” sanoo Satakunnan Osuuskaupan toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Wolt on satsannut vähittäiskauppaan vahvasti kuluvan vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna Wolt on aloittanut yhteistyön Pirkanmaan Osuuskaupan kanssa kolmella Sale-myymälällä Tampereella, HOK-Elannon kanssa yhteensä seitsemällä Alepa-myymälällä Helsingissä ja Espoossa sekä avannut kolme omaa verkkoruokakauppaa, Wolt Marketia, Helsinkiin ja Turkuun.

“Aloimme kuljettaa päivittäistavaroita ensimmäistä kertaa keväällä, ja huomasimme pian, että alle tunnin toimitukset ruokakaupoista ovat asiakkaidemme arjen helpottamisessa hyvin keskeisessä roolissa. Olemme todella iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Salen kanssa ja tuomaan päivittäistavaroiden kotiinkuljetukset myös Poriin”, sanoo Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski.

Lisätiedot:
maajohtaja Henrik Pankakoski
Wolt Suomi
p. 044 477 7498
henrik.pankakoski@wolt.com

toimialajohtaja Jussi Kaartinen
Satakunnan Osuuskauppa, market- ja tavaratalotoimiala
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi