Vaakuna đź’š vastuullisuus


03.06.2024

Huoneuudistuksen yhteydessä Porin Original Sokos Hotel Vaakunassa myytiin henkilökunnalle vanhojen huoneiden taulut, joissa kuvattiin Poria monipuolisesti mustavalkokuvissa. Tämän yhteydessä kysyttiin henkilökunnalta, mihin he myynnistä kerääntyneet rahat haluavat lahjoittaa. Tällä kertaa hyväntekeväisyyden kohteeksi valikoitui eläimet. Tauluista kertyneet yhteensä lähes 300 € lahjoitettiin Eläinsuojeluyhdistys Kuuralle.

Asukkaiden puolesta lahjoitusta oli aurinkoisena helatorstaina vastaanottamassa vuohiherra Wictor Wladimir Caccinen. Wictor olisi mielellään tutustunut lahjakortteihin myös suutuntumalla, mutta yhdistyksen puheenjohtaja Inge Krone pelasti kortit parempaan talteen. Kuvassa Wictorin ja Ingen lisäksi Kuuran vapaaehtoistyöntekijöitä.

Kuura on vuonna 2020 perustettu eläinsuojeluyhdistys, jonka keskeinen osa toimintaa on Kokemäellä sijaitseva turvakoti, jossa hyvin erilaisista syistä turvakodille päätyneet eläimet saavat elää turvallisen, onnellisen ja lajinomaisen loppuelämän. Kuuran turvakodissa asuu tällä hetkellä yli 70 eläintä.

”On hienoa, että hotelli ja sen henkilökunta voi osallistua hyväntekeväisyyteen osallistumalla yhteisiin hankkeisiin. Nämä asiat ovat myös meille sydäntä lähellä ja yhdessä tekemisen tunnetta nostattavia”, iloitsee hotellipäällikkö Riina Kuusijoensuu.