Satakunnan Osuuskaupalle uusi toimipiste Ulvilaan


13.08.2020

Satakunnan Osuuskauppa rakentaa uuden S-marketin ja ABC polttoainejakamon Ulvilan Sahamäkeen. Palveluita tulevat täydentämään myös ABC Carwash ja Hesburger Drive-in -ravintola.

Ulvilan kaupungin kaavoituksen arvioidaan valmistuvan syksyn 2020 aikana, jolloin uudet liiketoiminnot avattaisiin vuoden 2021 aikana. Avautuessaan S-marketissa työskentelee reilut 10 kaupan ammattilaista. Hesburger ja muut autoilijan palvelut tulevat työllistämään kymmenisen työntekijää tämän lisäksi.

”Satakunnan Osuuskaupan hanke Ulvilan Sahamäessä on Friitalan ja erityisesti valtatie 2:n eteläpuoleisten alueiden kaupallisten palveluiden kehittymisen näkökulmasta erinomainen investointi. Olen hyvin tyytyväinen Satakunnan Osuuskaupan päätökseen tuoda Sahamäen alueelle näin laaja palveluvalikoima” kaupunginjohtaja Löfbacka kommentoi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että löysimme yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa monipuolisen kaupanpaikan Kokemäenjoen tältä puolelta. Uskomme, että asiakkaat löytävät kauppamme, kun palvelut avautuvat. Olemme valmiit aloittamaan rakennustyöt välittömästi, kun alueen kaava valmistuu” toimialajohtaja Kaartinen toteaa.

”Rakennettava ABC Carwash on Satakunnan Osuuskaupan ensimmäinen. Olemme saaneet useita toiveita laajentaa palveluitamme myös autonpesuihin.  ABC mittarikentän ja ABC Carwashin yhteyteen tuodaan myös ravintolapalvelut drive-in kaistoineen” toimialajohtaja Kakko kertoo.

Alueen kaavoituksen toteutumisesta vastaa Ulvilan kaupunki. Satakunnan Osuuskaupan lopulliset tontinkäyttösuunnitelmat valmistuvat loppuvuoden 2020 aikana.

Lisätietoja:

Ulvilan kaupunki: Kaupunginjohtaja Mikko Löfbacka, 044 343 8250, mikko.lofbacka@ulvila.fi

Satakunnan Osuuskauppa:

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen, market- ja tavaratalokauppa, 050 388 3045, jussi.kaartinen@sok.fi

Toimialajohtaja Pekka Kakko, matkailu -ja ravitsemiskauppa, ABC liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, 050 598 6219, pekka.kakko@sok.fi