Urpilaiset kerryttävät Bonusta satoja euroja kuukaudessa


01.02.2023

Tapaan Urpilaisen pariskunnan Mikkolan Prisman Ravintolamaailman Pressossa. Houkuttelevien vitriinien edessä iskee valinnan vaikeus ja herkkuja notkuvien esillepanojen ääressä päädymme kaikki eri leivonnaiseen. Sirpa ja Esa kertovat perheen lapsen muuttaneen jo omilleen, mutta nykykokoonpanoon kuuluu heidän lisäkseen karvaisia perheenjäseniä. Koirat odottelevat kotona isäntien kauppareissun ajan.

”Prisma on meidän kotikauppa, mutta Prisma Raudan lemmikkiosastokin on tullut meille tutuksi.” Esa aloittaa.
Monipuoliset valikoimat houkuttavat kauppaan kerta toisensa jälkeen. Ruokaostoksilla valintoja ohjaa mm. ruoan alkuperä.
”Meille tärkeää on ruoan kotimaisuus ja valitsemme usein lähellä tuotettua ruokaa.”

Kaikki omasta kotikaupasta

Puutarhanhoito on kesäisin molempien mielipuuhaa.
”Prisman kesäpiha on meidän luottopaikka. Hyvin hoidettuja taimia ja kesäkukkia ostaa mielellään.”
Mikkolan Prisman yhteydestä löytyy paljon Prisman valikoimia täydentäviä palveluita, jotka ovat myös ahkerassa käytössä. Bonusyhteistyökumppaneiltakin tehdyt ostot kartuttavat bonuspottia
”Apteekki ja Itäkeskuksen kultakoru ovat tuttuja paikkoja.” ”Tuleepa Osuuskauppaan kuuluvasta Emotioninkin valikoimista tehtyä hankintoja.”

Sirpalle langat ja Esalle elektroniikkaa

Teimme kierroksen Prisman käyttötavaraosastolla ja Sirpa pysähtyy ihailemaan lankavalikoimaa. Käsityöihmisen ostoskoriin on kerran jos toisenkin tarttunut neulelankoja, joista on päässyt loihtimaan erilaisia käsitöitä. Lankavalikoimaa ihaillessamme Esa on suunnannut tuttuun paikkaan elektroniikkaosastolle. Seuraamme perässä ja saan laajan esittelyn ja suosittelun urheilukelloista, joita juutumme tutkimaan yhdessä.
”Tämä on niin tuttu kauppa, että on helppo löytää toinen oikeasta hyllyvälistä, mikäli saattuukin eksymään toisesta kauppareissulla.”

Ruokahyllyjen välissä Urpilaiset nostavat esiin suosikkiravintolansa Porin keskustasta, Torero kävelykadulla.
”Käymme siellä laadukkaan ruoan, palvelun ja tunnelman saattelemana.”
Autoilevana ja matkustelevana pariskuntana ABC:t, ABC CarWashit ja Karla monimerkkihuolto ovat myös tulleet tutuiksi. Myös hotellimajoittumisista kerryttää Bonusta, kaikkien osuuskauppojen alueilla.

Paljonko sitä Bonusta sitten kertyy? Sirpa kertoo, että Bonusta maksetaan tilille noin 80-150 euroa kuukaudessa.
”Yksikin kerta kun katsoin, oli Bonusta tulossa 184 €” Esa täsmentää, ”Keräämme Bonusta tilille ja teemme sillä suurempia hankintoja.”
Urpilaiset vinkkaavat ottamaan kaiken hyödyn irti asiakasomistajuudesta.

”Keskittäminen tuo parhaan hyödyn. Bonusta saa niin monesta paikasta.”

Asiakasomistajana sinäkin saat rahallista hyötyä:

Asiakasomistaja saa euroja tililleen, ei klubipisteitä

Osuuskaupalla ei ole kanta-asiakasjärjestelmää, vaan meillä on asiakkaidensa omistama yritys, jonka tuotto ei mene yhdellekään ulkopuoliselle. Tunnetuin asiakasomistajan saama hyöty onkin Bonus, jonka saat rahana pankkitilillesi joka kuukausi.

Elämässä on kahdet hinnat, sinulle on ne edullisemmat

Osuuskaupan asiakasomistajuuden mukana tulee automaattisesti pysyviä rahallisia etuja ja maksuttomia palveluja. Jos maksuton luottokortti, erikoishintainen hotelliyö, risteily ja samppanja -30 % alennuksella kuulostaa huikentelevaiselta, voit järki-ihmisenä ottaa vastapainoksi Bonukset kotiin vakuutuksista, mobiililiittymistä, kodin turvallisuuspalveluista, silmälaseista, hammashoidosta ja apteekkiostoksista.

Satakunnan Osuuskauppa käyttää suuren osan panostuksistaan oman alueensa elinolojen hyväksi.

Satakunnan Osuuskauppa on suurin yksityinen työnantaja Satakunnassa, 80 % myymästämme ruoasta on kotimaista, lähikaupassasi on aina satoja paikallisia tuotteita, jokaisella suomalaisella on laadukkaat ja kattavat palvelut kotikulmilla.

Osuuskaupan asiakasomistajana ostat fiksusti ja saat rahallesi mahdollisimman paljon vastinetta.

Siksi meillä on S-mobiilissa Omat Ostot -palvelu, jonka avulla omasta ostohistoriastasi tulee sinulle mainio työkalu fiksumpaan kuluttamiseen. Esimerkiksi Ravintolaskuri paljastaa läpinäkyvästi ja rehellisesti ruokaostostesi terveellisyyden, ja auttaa sinua tekemään terveellisempiä valintoja. Hintavertailijassa sinulla on sormenpäissäsi kauppojen päiväkohtaiset tuotehinnat myymälän tarkkuudella.

 

Ellet vielä ole Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistaja, liity nyt. Se käy helposti.

Katso lisätiedot ja liity tästä