Tikkulan Apteekista uusi bonusyhteistyökumppani


12.03.2024

Satakunnan Osuuskaupan omistaman Tikkulan liikekiinteistön tarjonta laajeni, kun kohteessa aloitti maanantaina 11.3. uutena toimijana Tikkulan Apteekki.  Tikkulan apteekki palvelee laajoin aukioloajoin ja valoisissa toimitiloissa on hyvä asoida.   Apteekkari Johanna Kangas henkilökuntineen toivottaa asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uusiin tiloihin.

Tikkulan Apteekki on myös uusin bonusyhteistyökumppanimme. Apteekissa Bonusta kertyy apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista tai palveluista, Bonusta ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä eikä verkkokaupasta.

Satakunnan Osuuskaupan toimialueella on nyt seitsemän apteekkia bonusyhteistyökumppaneina. Uusimman, Tikkulan Apteekin, lisäksi tutut Kankaanpään Vuokko Apteekki, Kiikoisten sivuapteekki, Lavian sivuapteekki, Karhu Apteekki Mikkolan Prisman kauppakäytävällä, Länsi-Porin Uusi Apteekki Prisma Länsi-Porissa ja Promenadiapteekki Sokos Satakunnan tiloissa.

Tikkulan liikepaikassa palvelevat S-market Tikkula, liikennemyymälä ABC Tikkula, Suutari, HiusTikkula ja Porin Takka. Lisäksi alueella palvelevat ABC-asema, pesukatu ABC Carwash, monimerkkihuolto Karla, Charmia ja Prisma Puutarha ja lemmikki. Kevään aikana alueella avataan myös Stark Pori.