Suutari Rintalan Isokarhun toimipiste siirtyy Sokokselle


15.12.2021

Satakunnan Osuuskaupan omistaman, Kiinteistö Oy Porin Sokoksen palvelutarjonta lisääntyy, kun Suutari Rintalan Isokarhun toimipiste avaa liikepaikassa maaliskuussa 2022. Liikepaikka on pitkällä historiallaan vahva osa keskustaa ja alueen vilkkaimpia keskittymiä. Muodin, kauneuden ja sisustamisen tavaratalo Sokos Satakunta, S-market, Alko, Posti, Veikkaus, S-pankki, Coffee House, Promenadi Apteekki, Synsam Pori, GOGO Express liikuntakeskus, Sun Tanssistudio ja nyt avattava Suutari Rintala muodostavat vahvan palvelukokonaisuuden Porin keskustaan.

”Olemme innoissamme, että voimme osaltamme olla edistämässä keskustan elinvoimaisuutta. Me Satakunnan Osuuskaupassa haluamme osaltamme kantaa vastuuta siitä, että palvelut ovat saatavilla myös keskustassa. Haluamme kaikin tavoin olla arvojemme mukaisesti hyvä satakuntalainen”, kertoo Sokos-johtaja Erja Skinnarla.

Suutari Rintalan palveluihin kuuluvat avainten teettäminen, kaikki suutaripalvelut ja kaiverrukset yli 20 vuoden kokemuksella. ”Meillä on kaksi toimipistettä Porissa, joista toinen on Mikkolan Prisman yhteydessä. Kun uusi toimipiste keskustassa tuli ajankohtaiseksi, oli luontevaa aloittaa keskustelu Satakunnan Osuuskaupan kanssa. Palvelumme tukevat toisiaan hyvin ja yhteistyö on sujunut hienosti. Uskomme, että vilkas Sokos tuo myös meille uusia asiakkaita ja nykyisten on sinne vaivatonta tulla.”, kertoo suutari Mika Rintala.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

 

Lisätietoja:

Sokos Johtaja
Erja Skinnarla
044 725 1153

Suutari Rintala
Mika Rintala
0400 714 226