Satakunnan Osuuskauppa on avannut maanantaina 30.3. Ostosapu-palvelun ruoan verkkokaupan tueksi


30.03.2020

Satakunnan Osuuskauppa avaa Sale Paratiisinmäkeen Ostosapu-palvelun vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Koronavirusepidemian vuoksi ruoan verkkokaupan tilaukset ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Ostosapu-palvelu on tarkoitettu epidemian aikaiseksi avuksi asiakkaille, jotka eivät pääse kauppaan oman tilanteensa vuoksi.

Tuotevalikoima on rajattu reiluun 200 avaintuotteeseen, jotka ovat myydyimmät tuotteet jokaisesta tuoteryhmästä. Palvelun tuotevalikoimaan ja ohjeistukseen voi tutustua osoitteessa www.ostosapu.fi
”Olemme saaneet paljon yhteydenottoja marketkaupan verkostoomme ruoan kotiin toimituksesta ja ruokaostosten keräyksen hoitamisesta. Ymmärrämme täysin varsinkin kriittisessä tilanteessa olevien henkilöiden hädän, etenkin jos muuta apua kauppaostosten hoitamiseen ei ole saatavilla. Nyt tarjoamme varsinkin tälle henkilöryhmälle Ostosapu-palvelua helpottaaksemme välttämättömien ruokaostoksien tekemistä. Pystymme järjestämään Ostosapu-tuotevalikoimasta tuotteiden keräilyn, ja haemme lähipäivinä yhteistyökumppania kuljetuksien hoitamiseen”, toimialajohtaja Jussi Kaartinen kertoo.
Asiakas voi Ostosapu-palvelussa tilata tuotteet sähköisesti, puhelimitse tai toimittamalla tilauslistan myymälään. Sähköinen tilaus seuraavalle päivälle on tehtävä edellisenä päivänä viimeistään klo 18 osoitteeseen ostosapu.paratiisinmaki@sok.fi. Tilauksen yhteydessä asiakas valitsee aikaisintaan seuraavalle päivälle noutoikkunan. Puhelintilauksen asiakas voi jättää soittamalla numeroon 029 009 7700 ma-pe klo 7-15 välisenä aikana seuraavaksi päiväksi. Noutoikkunat ovat aina kello 10 iltaan 19 auki arkisin maanantaista perjantaihin. Tilattujen tuotteiden keräilystä veloitamme 4,90 €/ tilaus.
Tilauksen yhteydessä asiakas määrittää, maksaako hän tuotteet noutaessaan myymälän kassalle vai tuodaanko tuotteet myymälän parkkipaikalle autoon. Autoon tuotaessa asiakas maksaa tuotteensa autosta maksukortilla. Palvelun avaamisen jälkeen haemme myös tuotteiden kotiinkuljetusratkaisua ulkopuolisen yhteistyökumppanin kanssa. Tästä mahdollisuudesta kerromme myöhemmin, heti kun mahdollista.
Tavoitteena on laajentaa Ostosapu-palvelua myös muihin Satakunnan Osuuskaupan toimipaikkoihin. Laajentamispäätökset teemme ensimmäisen viikon aikana, kun saamme konkreettiset kokemukset palvelun toimivuudesta.
Prisma Mikkolan Kauppakassi-ruoan verkkokauppapalvelu toimii tälläkin hetkellä täydellä teholla. Tavoitteena on avata suunnitelmien mukaan Länsi-Porin Prisman Kauppakassi-ruoan verkkokauppapalvelu seuraavan kahden viikon aikana.