Satakunnan Osuuskaupassa on ensi keväänä edustajiston vaalit – ehdokkaiden liityttävä jäseniksi tämän vuoden aikana


11.11.2020

Satakunnan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys. Asiakasomistajat valitsevat 50-jäsenisen edustajiston edustamaan heitä osuuskaupan päätöksenteossa osuuskaupan sääntöjen mukaan.

Edustajisto valitaan vaaleilla ja neljäksi vuodeksi kerrallaan. Edustajisto muun muassa päättää osuuskaupan säännöistä, vahvistaa edellisen vuoden tilinpäätöksen ja valitsee hallintoneuvoston jäsenet ja tilintarkastajat. Lisäksi edustajisto toimii tärkeänä linkkinä Satakunnan Osuuskaupan ja asiakasomistajien välillä. Sääntöihin perustuvan roolinsa lisäksi edustajisto toimii näköalapaikkana Satakunnan Osuuskaupan toimintaan sekä muodostaa tärkeän keskustelufoorumin osuuskaupan johdon ja asiakasomistajien välille.

Varmista, että jäsenmaksusi on täyteen maksettu ja olet itse pääjäsen

Vaalissa äänioikeutettuja ovat kaikki ennen vaalivuoden alkua jäseniksi hyväksytyt ja 15 vuotta täyttäneet osuuskaupan jäsenet. Osuuskaupan vaaleissa voi olla ehdokkaana jäsen, joka on hyväksytty osuuskaupan jäseneksi vaalivuotta edeltäneen vuoden loppuun mennessä, on maksanut täyden osuusmaksun, on täysivaltainen ja asuu jäsenalueella.

Jos sinä haluat olla mukana määrittämässä sitä, millainen tulevaisuuden osuuskauppa on, asetu ehdolle edustajiston vaaleissa. Muista tarkistaa tämän vuoden puolella, että olet itse pääjäsen. Tällöin voit alkuvuodesta toimia vaaleissa joko ehdokkaiden keräämisessä, asettua ehdolle sekä äänestää maaliskuussa.

Lisätietoa vaaleista löydät täältä

Lisätietoja

Satakunnan Osuuskauppa, Ari Pakaslahti, talousjohtaja 044 541 9999

Satakunnan Osuuskauppa, Ritva Männistö, asiakkuuspäällikkö 044 705 2179

asiakaspalvelu.satakunta@sok.fi