Satakunnan Osuuskaupan vuoden 2023 parhaat työryhmät


04.03.2024

Olemme pitkään palkinneet osuuskauppamme parhaan työryhmän Vuoden Edelläkävijän suksilla. Tänä vuonna uudistimme parhaiden työryhmien palkitsemista, palkitsemisen teemaksi kaikkiin palkintokategorioihin otettiin urheilu. Koska tavoitteemme on tarjota asiakasomistajillemme ja satakuntalaisille parasta palvelua ja parhaita etuja, palkintokategorioiden kriteerit muodostuvat asiakaspalvelussa, työtyytyväisyydessä, toiminnan laadussa ja tuloksekkuudessa onnistumisessa.

Jokaisessa palkintokategoriassa ehdolla oli kolme parhaiten koko osuuskaupan mittakaavassa onnistunutta työryhmää, parhaat työryhmät palkittiin 1.3.2024 pidetyssä gaalassa.

Vuoden Sprintti-palkinnon saa työryhmä, joka on onnistunut kehittämään toimintansa tehokkuutta ja laatua toimialan mittareilla tarkasteltuna. Tässä kategoriassa ehdolla olivat asiakasomistajapalvelut/S-Pankki, S-market Kankaanpää ja Prisma Mikkolan Ravintolamaailma.
Vuoden Sprintti-palkinnon sai S-market Kankaanpää. Työryhmän esihenkilönä toimii Anita Hietikko.

Vuoden Sisu-palkinto menee työryhmälle, joka on haasteellisesta tilanteesta huolimatta onnistunut erinomaisesti toiminnassaan kaikilla tuloskortin mittareilla. Tässä kategoriassa ehdolla olivat Original Sokos Hotel Vaakuna Porin majoitus, S-market Tikkula ja S-market Lukkarinsanta.
Vuoden Sisu-palkinnon sai Pia Jakosen luotsaama S-market Tikkula.

Vuoden Pertsa-palkinnon saa työryhmä, jonka NPS eli asiakastyytyväisyys on valtakunnan huipputasoa verrokkiryhmässään, toimipaikan asiakaspalvelu on laadukasta ja se saa runsaasti positiivisia asiakaspalautteita. Tässä kategoriassa ehdolla olivat asiakasomistajapalvelut/S-Pankki, ABC Carwash ja Sale Reposaari.
Vuoden Pertsa-palkinnon sai asiakasomistajapalvelut/S-Pankki. Työryhmän esihenkilönä toimii Niina Korteniemi.

Vuoden Pito-palkinto menee työryhmälle, jossa on paras työtyytyväisyysindeksi. Tämän palkinnon sai kokous- ja tilausravintola, jonka esihenkilönä toimii Pia Hirvelä.

Vuoden Sauvat-palkinnon saa työryhmä, jonka työtyytyväisyysindeksi on parantunut eniten edellisestä mittauksesta. Palkinnon sai Prisma Länsi-Porin päivittäistavaraosasto, jonka esihenkilö on Susan Vanhatalo.

Vuoden Sukset-palkinto menee työryhmälle, joka on onnistunut erinomaisesti kaikilla tuloskortin mittareilla, ja joka on toiminnassaan huipputasoa koko S-ryhmässä. Tässä kategoriassa ehdolla olivat Prisma Mikkolan Ravintolamaailma, Prisma Mikkolan kassaosasto ja Sale Reposaari.
Vuoden Sukset-palkinnon sai Prisma Mikkolan Ravintolamaailma, jonka esihenkilö on Suvi Lehmus.

Lisäksi jaettiin Vuoden Esihenkilö-palkinto esihenkilölle, joka on kehittynyt systemaattisesti omassa johtamisessaan ja kehittänyt toimipaikkaansa. Toimipaikassa tuloskortin mittarit sekä työtyytyväisyys ovat korkealla tasolla. Tässä kategoriassa ehdolla olivat Sanni Langenoja Prisma Mikkolan kassaosasto, Kati Laaksonen Coffee House ja Ulvilan Hesburger sekä Laura Luukkainen Salet Opistonkatu, Pomarkku ja Honkajoki.
Vuoden Esihenkilö-palkinnon sai Kati Laaksonen.

Vuoden Onnistuja-palkinto suunnataan erinomaisesti työssään onnistuneelle esihenkilölle tai asiantuntijalle. Kategorian ehdokkaat valittiin kollegaäänestyksellä. Tässä kategoriassa ehdolla olivat Pia Jakonen S-market Tikkula, Jani Ranta marketkaupan tukitoiminnot, Turo Lönnberg lämmitysöljymyynti ja Johanna Vikki HR-osasto. Vuoden onnistuja valittiin gaalassa toteutetulla äänestyksellä.
Vuoden Onnistuja-palkinnon sai Johanna Vikki.

Lämpimät onnittelut kaikille ehdolla olleille työryhmille ja etenkin voittajille!

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
044 – 725 1551
harri.tuomi@sok.fi