Satakunnan Osuuskaupan vuoden 2021 työryhmät on valittu


10.05.2022

Satakunnan Osuuskaupassa on pitkä perinne vuoden työryhmän valintaan. Nykyisin valitaan parhaista parhain eli koko konsernin vuoden työryhmä, ja sen lisäksi vuoden työryhmät eri toimialoilta ketjuittain sekä suuryksiköistä.

Vuoden työryhmän valintaan vaikuttavat yksikön asiakastyytyväisyys, työtyytyväisyystutkimuksen tulos, erilaiset yksikön tekemisen laatuun ja kannattavuuteen liittyvät mittarit sekä pärjääminen valtakunnallisella ketjutasolla.

Satakunta-konsernin vuoden 2021 työryhmä on Sale Honkajoen, Sale Pomarkun ja Sale Opistonkadun muodostama tiimi. Kolmesta yksiköstä muodostuvassa Pohjois-Satakunnan Sale-tiimissä työskentelee 16 vakituista työntekijää, tiimiä johtaa myymäläpäällikkö Laura Luukkainen. Vaikka yksiköt ovat organisatorisesti kolme erillistä yksikköä, tekevät nämä yksiköt loistavaa yhteistyötä mm. uusien työntekijöiden perehdyttämisessä. Henkilökunta myös työskentelee ristiin kaikissa yksiköissä.

Tiimin työyhteisötutkimuksen tulos on huippuluokkaa, 82,9. Laadun kolmiloikassa tiimin myymälät ovat yksittäisinä olleet parhaimpien myymälöiden joukossa. Asiakkaiden suositteluhalukkuudesta kertovat NPS-tulokset viime vuodelta ovat olleet myös erittäin hyviä. Tiimin yksiköt ovat onnistuneet viime vuonna myös tuloksellisesti hyvin ylittäen selkeästi budjetoidun tulostason.

Ketjuittain parhaiksi valitut työryhmät: 

  • Sale-ketjun vuoden työryhmä: Sale Kiikan ja Sale Köyliön tiimi
  • S-market -ketjun vuoden työryhmä: S-market Lukkarinsanta
  • Suuret yksiköt: Prisma Mikkola kassaosasto
  • Palin Oy automyynti: Mikkolan vaihtoautomyynti
  • Palin Oy tekniset palvelut: Karla Rauma
  • Matkailu- ja ravitsemiskauppa ja liikennekauppa: Original Sokos Hotel Vaakuna, majoitus ja myynti

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille yksiköille!

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1551
harri.tuomi@sok.fi

Vuoden 2021 työryhmien esihenkilöt.