Satakunnan Osuuskaupan ravintolat ja liikennemyymälät supistavat toimintaansa 9.-28.3.2021


09.03.2021

Toimimme viranomaisten koronapandemiaan liittyvien määräysten ja ohjeiden mukaisesti, ja rajoitamme toimintaamme ravintoloissa ja liikennemyymälöissä. Sulkuaikana kokonaan kiinni ovat Pub Winston, ravintola Torero ja Coffee House. Rajoitetusti toimivat Rosso, Fafa`s, Amarillo, Prisma Ravintolamaailma ja ABC-liikennemyymälät. Näistä yksiköistä voi ostaa noutoruokaa joko etukäteen tilaten tai paikan päällä ostaen. Ravintolasaliin ei voi jäädä syömään ruoka-annoksia. Noutopöytää ei sulkuaikana ole tarjolla ravintoloissamme ja liikennemyymälöissämme. ABC-marketit ja polttonesteiden myynti toimivat normaalisti.

Original Sokos Hotel Vaakuna on auki, ainoa poikkeus normaaliin on hotellin aamiainen. Hotellin aamiainen toteutetaan noutoruokailuna, aamiainen syödään hotellihuoneessa. Hotellin kokoustilat ovat käytössä enintään 6 henkilölle.

Viime keväästä tuttu Amarillon pop up-kontti on avattu Prisma Länsi-Porin pihassa.

Ravintoloiden aukioloajat löydät kunkin yksikön nettisivulta ja seuraamalla yksiköiden facebook-tilejä.

Kaikille halukkaille ravintoloiden ja liikennemyymälöiden työntekijöille, joille ei sulkutilanteessa ole työtä omassa yksikössä, on löydetty työtä kaupan puolelta. Lämmin kiitos joustavuudesta työntekijöillemme, sekä yhteistyöstä yli toimialarajojen!

Lisätietoja:

toimialajohtaja Pekka Kakko
majoitus- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 598 6219
pekka.kakko@sok.fi