Satakunnan Osuuskaupan parturi-kampaamotoiminta laajenee Prisma Länsi-Poriin


13.10.2020

Prisma Mikkolassa on toiminut 5 vuoden ajan Satakunnan Osuuskaupan parturi-kampaamo. Nyt toimintaa ollaan laajentamassa myös Prisma Länsi-Poriin. Osuuskaupan toisen parturi-kampaamon suunnittelutyö on aloitettu, yksikön avausta suunnitellaan ensi vuoden alkupuolelle.

Asiakasomistajan mahdollisuudet kerryttää Bonusta laajenevat uuden parturi-kampaamon palvelujen myötä. Prisma Länsi-Porin hyllyille tulevat tässä yhteydessä myös laadukkaat kampaamoalan hiustuotteet myyntiin, aivan samoin kuin Prisma Mikkolassakin.

– Uusi parturi-kampaamo tulee työllistämään 4-5 henkilöä. Ammattitaitoiset parturi-kampaajat tulevat työskentelemään molemmissa parturi-kampaamoissamme, tällä hetkellä meillä Mikkolassa kauneuden erikoismyymälä Emotionissa ja Prisma parturi-kampaamossa työskentelee yhteensä 30 kauneuden ja hiusalan ammattilaista, kertoo myyntipäällikkö Miia Partala.

Prisma Länsi-Porin parturi-kampaamoon tulee neljä asiakaspaikkaa. Uusi parturi-kampaamo palvelee laajoilla aukioloajoilla ja ainakin alkuun ilman ajanvarauksia, näin varmistetaan asiakkaalle nopea palvelu ja helppo asiointi.

– Tavoitteemme on olla laatutietoisen, trendikkään ja luotettavaa palvelua haluavan parturi-kampaamoasiakkaan valinta. Kehitämme jatkuvasti työntekijöidemme osaamista ja palveluitamme, avaa Miia Partala parturi-kampaamotoiminnan tavoitteita.

Lisätietoja:
Prisma- ja Kodin Terra-johtaja Janne Nurmi
Porin Prismat ja Kodin Terra
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi

myyntipäällikkö Miia Partala
Emotion Pori Mikkola ja Prisma Parturi-Kampaamo
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 044 725 1736
miia.partala@sok.fi