Satakunnan Osuuskaupan ABC Liikennemyymälät ja ravintolat sopeuttavat toimintaansa valtiovallan toivomien rajoitusten puitteissa


28.03.2020

Amarillo, Prisma Mikkolan ravintolamaailma sekä ABC-liikennemyymälämme Tikkula, Huittinen ja Kiikoinen ovat auki, mutta ruokaa voi vain noutaa tai tilata kotiin. Ravintoloissa ei voi ruokailla.

ABC-liikennemyymälämme Tikkula, Huittinen ja Kiikoinen palvelevat normaalein aukioloin. Polttoneste- ja marketpalveluihin ei tilanteella ole vaikutusta.
Ravintola Amarillossa ja Prisma Mikkolan Ravintolamaailmassa sisällä ei voi ruokailla, ruokaa voi kuitenkin edelleen ostaa mukaan. Myös ennakkoon tilaaminen onnistuu puhelimitse. Mikkolassa voit käyttää Hesburger-sovellusta ennakkotilaamiseen sekä -maksamiseen, Mikkolassa on myös noutoruutu Hesburgerin tuotteille ja Buffan pizzoille.
Noutomenut sekä ravintoloiden aukioloajat sekä puhelinnumerot löydät netistä raflaamo.fi/pori.
Ravintoloissa on pöytäjärjestelyin huolehdittu, että voit vuorollasi asioida ja tarvittaessa odottaa turvallisin välimatkoin tilaustasi ravintolan sisätiloissa.
Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta emme tingi, mutta näitä palveluja kuitenkin tarvitaan tässä ennenkokemattomassa tilanteessa, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.
Lisätietoja:
toimialajohtaja Pekka Kakko
Satakunnan Osuuskauppa
Matkailu -ja ravitsemiskauppa, ABC Liikennemyymälä- ja polttonestekauppa
p. 050 598 6219