Sale Tori avasi ovensa uusissa tiloissa Porin Eteläkauppatorilla


28.01.2022

Sale Tori avasi perjantaina 28. tammikuuta ovensa uudessa tilassa Porin torin varrella, osoitteessa Eteläkauppatori 4. Muutama sata metriä vanhasta sijainnistaan torin toiselle puolelle muuttanut Sale palvelee monipuolisesti niin alueen asukkaita kuin pikaisesti takeaway-purtavaa kaipaavia ohikulkijoitakin.

Keskeisellä paikalla sijaitseva Sale Tori on avoinna arkisin ja lauantaisin kello 7–22 ja sunnuntaisin kello 9–22. Myymälästä löytyy koko päivittäistavarakaupan valikoima ja erityisesti takeaway-annoksiin ja niiden nopeaan ostoprosessiin on panostettu.

– Vaikka myymälä on pieni, valikoima tarjoaa kaiken tarvittavan arkeen. Valmisruuat löytyvät heti sisäänkäynnin läheltä, joten kaupassa voi pistäytyä pikaisestikin hankkimaan lounasta tai välipalaa esimerkiksi itsepalvelukassoja hyödyntäen, kommentoi Satakunnan Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori.

Myymälän vieressä sijaitsee paikallisliikenteen pysäkkejä ja kesällä alueella pyörii paljon matkailijoita, joten Sale Toriin odotetaan vaihtuvaa asiakaskuntaa. Alueen asukkaat ovat silti tärkeä asiakasryhmä, ja myymälän valikoimaa räätälöidään aktiivisesti asiakastoiveiden perusteella.

– Asiakastoiveet ovat tärkeitä ja auttavat muodostamaan Sale Torin valikoimasta osuvan. Toiveita lisäyksistä valikoimaan voi esittää joko suoraan myymälän henkilökunnalle tai S-kanavan kautta, kannustaa Perttula-Vuori.

Yksi Sale Torin erikoisuus on nopean ostamisen verkkokauppa, eli Sale Torista voi tilata ostoksia myös kotiinkuljetuksena Woltin kautta. Lisäksi löytyy myös kuumajuoma-automaatti ja tuoremehukone.

Erityisiä avajaisia ei Sale Torissa koronavirustilanteen vuoksi järjestetä, mutta avajaispäivänä kauppaan tutustumaan tulevat asiakkaat saavat kuumajuoma-automaatista yhden juoman veloituksetta.

Lisätietoja:

ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 044 725 1405