Sale Lavia uudistui naapuruston tarpeiden mukaan


09.11.2021

Sale Lavia on uudistunut ja avajaisia vietettiin perjantaina 5.11.2021. Myymälään on tuotu Salen raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kalusto ja palveluita juuri meidän naapurustomme tarpeisiin. Uudistuksen keskiössä ovat olleet asiakkaiden esittämät toiveet ja lavialaisia mahdollisimman hyvin palveleva valikoima. Kokonaisuudessaan Osuuskauppa investoi Sale Laviaan yli 600 000 euroa.

Sale panostaa nyt entistäkin enemmän helppoon asiointiin, olemme se lähinaapuri, jonka luokse on helppo poiketa. Myymälässä on satokausien mukaan elävä hedelmä- ja vihannesosasto, kokonaan uusia palveluita kuten kahvikone, pikakassa, Postin palvelut sekä pakettiautomaatti. Uudistuksen yhteydessä myymälä sai uudet nykyaikaiset kassat. Samalla myös pullonpalautusautomaatti uusiutui ja sai rinnalleen kiertotaloutta edistävän pientalouksien kierrätyspisteen. Pienmyymälöiden edullisin ostoskori löytyy jatkossakin Salesta.

– Olemme panostaneet juuri meidän myymälämme asiakkaiden tarpeisiin. Lisäksi olemme lisänneet valikoimaa erityisesti tuoretuotteissa, pakasteissa ja juomissa. Näiden kylkeen on helppo napata mukaan myös tuore kahvi. Tulemme myös jatkossa kuuntelemaan asiakkaiden toiveita ja kehittämään valikoimia sen mukaisesti. Myymälämme on nyt monella tapaa entistäkin ehompi, mutta henkilökohtaisesti olen eniten ylpeä henkilökunnastamme, joka on ollut täysillä mukana uudistuksessa ja palaa halusta päästä esittelemään myymälää asiakkaillemme, iloitsee myymäläpäällikkö Tiina Kajan Satakunnan Osuuskaupasta.

Toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uudistuneeseen naapuriinsa!


Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
p. 050 3040 508
paula.makinen@sok.fi