S-ryhmän Syökotona.fi-verkkopalvelu laajentuu Poriin


19.05.2020

Syökotona.fi aloitti toimintansa huhtikuussa Helsingissä, ja palvelee nyt pääkaupunkiseudun lisäksi Kajaanissa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Turussa. 19.5. alkaen Syökotona.fi-verkkopalvelu laajenee Poriin.

− Tehtävänämme on huolehtia ihmisten arjen sujuvuudesta. Haluamme tuoda suunnitelmallisuutta ja helppoutta arkeen. Kokemukset muilta paikkakunnilta ovat olleet hyviä, joten olemme innossamme nyt palvelun laajentuessa Poriin, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

Syökotona.fi-palvelu koostuu kokkien valmiiksi suunnittelemista annoskokonaisuuksista, jotka tuotetaan ja toimitetaan vastuullisesti ja turvallisesti. Ruoat on jaoteltu kahteen osioon: Kotiruokaa-osiossa on tarjolla suosituimpia arkiruokia ja Ravintola-annokset-osiossa tuttujen ravintoloiden suosikkiannoksia.

Palvelun Kotiruokaa-osio on koottu asiakaskyselyn perusteella. Toiveena oli erityisesti arkea helpottavat ruokaratkaisut, mihin vastaamme reilun kokoisilla yksittäisannoksilla sekä isommilla perheannoksilla, joissa riittää syötävää kerralla useammalle tai vaikkapa yhdelle useammaksi päiväksi. Kertoo ravintolakaupan ryhmäpäällikkö Henri Salonen, toki kaikkia palvelun annoksia voi tilata myös kerralla useamman päivän tarpeisiin. Ravintola-annokset-osiossa on tarjolla S-ryhmän usean eri ravintolaketjun suosikkiannoksia. Tähän kokonaisuuteen asiakkaat toivoivat erityisesti hampurilaisia.

Annosten suunnittelussa huomioidaan aina raaka-aineiden tuoreus, terveellisyys, kestävä tuotanto- ja hankintatapa sekä kotimaisuusaste. Palvelun jokaisessa vaiheessa noudatetaan muun muassa hygieniaan ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä S-ryhmän yhteisiä vastuullisuusperiaatteita ja niistä johdettuja tarkkoja ohjeita.

Palvelu halutaan tuoda mahdollisimman monen ulottuville, joten annosten hinnat alkavat 8,90 eurosta. Asiakasomistaja saa tilauksestaan lisäksi Bonusta.

Syökotona.fi palvelee osoitteessa: https://syokotona.fi/

Lisätietoja:
Henri Salonen
ravintolakaupan ryhmäpäällikkö
+358 50 527 8744