S-market Herkun ja S-market Merikarvian uudistukset valmiita


13.04.2021

Satakunnan Osuuskaupan investoinnit toimialueelle jatkuvat. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme kymmenen yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä. Nyt ovat valmistuneet Porin keskustan S-market Herkku sekä S-market Merikarvia.

S-market Herkku uudistui asiakkaita kuunnellen

S-market Herkku toteutti asiakaskyselyn myymälän uudistuksesta alkuvuonna, ja saimme asiakkailtamme ilahduttavan paljon toiveita ja vinkkejä vieläkin paremmasta ruokakaupasta. Yksi eniten toivottu asia oli saada kassoille ja myymälään hieman lisää väljyyttä, ja pikakassojen toiminta helpommaksi asiakkaan näkökulmasta. Nyt uudet pikakassat jo palvelevatkin asiakkaitamme toivotusti. Samalla myös Veikkauksen palvelut siirtyivät Sokoksen kakkoskerroksesta Herkkuun.

Myös panimotuotevalikoimaan tehtiin asiakkaiden toiveesta laajennus sulkemalla toinen sisäänkäynti ja antamalla lisää kylmätilaa juomille. Tutulta ruokatorilta löytyy uutena tapaksia ja monipuolinen maustebaari – maustamme lihat ja kalat sinulle valmiiksi omien mieltymystesi mukaan. Valikoimissa on lisäksi laaja kattaus Satakunnan Osuuskaupan Oma Köökin tuotteita, mm. maukkaat salaatit, wrapit, smoothiet ja yksittäispakatut ruoka-annokset.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin satokauden kasvikset, valmista ruokaa arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää helposti ja kätevästi! Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme,” toivottaa marketpäällikkö Suvi Rintala.

S-market Merikarvian uusi, raikas ilme

S-market Merikarvian ilme raikastui kokonaisvaltaisella miljöömuutoksella aina avarasta sisääntulosta tyylikkääseen juomaosastoon asti. Kalusteita uusittiin ja myymälää selkeytettiin asioinnin helpottamiseksi. Myymälään asennettiin uudistuksen yhteydessä myös paistouuni, joten uunituoreita lämpimäisiä on jatkossa saatavissa päivittäin. Jatkossa leivomme myymälässä myös paistovalmiita pitsoja kotona paistettavaksi.

”Asiakkaat ovat ottaneet uudistuksen ilolla vastaan, erityisesti uusitut leipä- ja panimojuomaosastomme ovat saaneet paljon kiitosta. Uuden ilmeen ja kalusteet saanut kahviomme joutuu odottelemaan aukeamistaan olosuhteiden pakosta, mutta puutarhamyymälämme palvelee tuttuun tapaan kesäkaudella,” muistuttaa marketpäällikkö Mari Granfors.

Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Herkun ja S-market Merikarvian muutoksiin 350 000 euroa.

Remontit ovat kokonaisuudessaan valmiita huhtikuussa, juhlimme molempia uudistuneita myymälöitä torstaista 15.4. alkaen aina sunnuntaihin 18.4. asti.

Lisätietoja:
ryhmäpäällikkö Paula Mäkinen
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 304 0508
paula.makinen@sok.fi

ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit