Prisma Länsi-Pori uudistuu kevään 2024 aikana


17.01.2024

Satakunnan Osuuskaupan molemmat Prismat uudistuvat valtakunnallisen konseptiuudistuksen myötä tämän ja ensi vuoden aikana. Uudistus on jo alkanut Prisma Länsi-Porissa, valmista tulee kevään aikana. Uudistus tehdään siten, että asiointi myymälässä onnistuu katkeamattomasti koko uudistuksen ajan.

Kokonaisuudessaan Prisma Länsi-Porin kaikki liiketoiminnan kalusteet uusitaan moderneihin, energiatehokkaisiin ovellisiin kylmälaitteisiin. Ruoan verkkokaupan noutopiste muuttuu myöhemmin keväällä käteväksi automaattipisteeksi.

Sarpin leipomon paistopisteen muutokset toteutetaan ensimmäisenä, ja myöhemmässä vaiheessa myös Itsudemon sushi-piste siirtyy nykyisen ruokatorin yhteyteen. Myymälän yleisilme ja värimaailma päivitetään uuden Prisma-konseptin mukaiseksi. Info ja kassalinja uudistetaan, ja samalla lisääntyy myös pikakassojen määrä. Valikoimat uudistuvat ja laajenevat erityisesti leivässä, hedelmissä, makeisissa, juomissa ja kosmetiikassa.

Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi Prisma Länsi-Poriin noin 2 500 000 euroa. Prisma Länsi-Porissa työskentelee kaikkiaan 95 kaupan alan ammattilaista.

S-ryhmä on julkaissut alkuvuodesta tärkeän ilmastotavoitteen: S-ryhmän oman toiminnan on oltava hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat Prisma-uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia. Osuuskauppa onkin jo aikaisemmin suurilta osin uudistanut S-market- ja Sale-toimipaikat uusiin kylmälaitteisiin. Prisma-uudistusten yhteydessä tehdään kaikki järkevä samalla kertaa: kylmäjärjestelmä uusitaan, lauhdelämpöjärjestelmä laitetaan kuntoon, kylmäkalusteet vaihdetaan ovellisiin ja myymälä päivitetään led-valaistuksen alle.

Lisätietoja:
Prisma-johtaja Janne Nurmi
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 522 4744
janne.nurmi@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi