Pori Jazzissa Lokkilavalla Kasmir ja Sara Bee


15.05.2024

Tarjoamme yhteistyössä Pori Jazzin kanssa maksuttoman ja ikärajattoman konserttikokonaisuuden Lokkilavalla keskiviikkona 17.7.

Konsertissa esiintyvät

kello 18 Kasmir: AMK Dropout 10v.

R&B-vaikutteisen popin mestari Kasmir teki läpimurtonsa vuonna 2014 debyyttialbumillaan ”AMK Dropout”, jolta lohkaistu hittisingle ”Vadelmavene” on ollut kesäinen suosikki siitä lähtien. Lahjakas laulaja ja biisintekijä palkittiin vuoden tulokkaana ja ”Vadelmavene” vuoden biisinä Emma-gaalassa 2015. Kolme albumia ja yhden EP:n julkaissut Kasmir on ollut mukana Vain elämää -sarjassa ja Elämäni biisi -ohjelmassa. Pori Jazziin Kasmirin mukana tulee debyyttialbumin alkuperäinen AMK Dropout bändi.

ja kello 20:30 Sara Bee

Sara Bee on 24-vuotias karismaattinen artistilupaus, joka nousi YleX Läpimurto 2024 -listalle. Hän yhdistelee sujuvasti räppiä, r’n’b:tä ja poppia suurella sydämellä. Musiikissa kuuluvat monipuolisen artistin juuret Algeriasta ja Suomesta. Sara Been musiikissa kaikuu hänen suosikkikautensa 2000-luvun alun tunnelma. Teksteillään Sara haluaa nostattaa kuulijan fiilistä ja itsetuntoa huippuihin. Sara Bee julkaisi helmikuussa singlen ”Loyal”, joka nousi heti julkaisun jälkeen Spotifyn Top 50 -listan sijalle 24 ja oli ilmiö TikTokissa jo ennen varsinaista julkaisua.

Toteutamme yhdessä Pori Jazzin kanssa myös Jazzpuiston Poriljonki-teltan ohjelman. Poriljonki (17.–20.7.) on ikärajaton konserttipaikka, jonka yhteydessä palvelee ikärajallinen (K-18) ravintola-alue. Poriljongin koko ohjelma julkaistaan lähiviikkoina.