Pintxo-viikko Porissa 17.-21.8.2020!


20.08.2020

Vaihda päivällinen herkullisiin pintxoihin ja kierrä Porin ravintoloissa nauttimassa pieniä herkkupaloja! Satakunnan Osuuskaupan ravintoloista Pub Winston, Amarillo, Rosso, Torero ja Fafa’s osallistuvat tapahtumaan. Pint­xot ovat 2–3 suu­pa­lal­la syö­tä­viä herkullisia pik­ku­an­nok­sia, joita ravintoloissa on tarjolla yhtä tai useampaa erilaista, suolaista tai makeaa vaihtoehtoa. Kaikki pintxot maksavat vain 2 € kpl.

Tapahtuma järjestetään maanantaista perjantaihin 17.–21.8.2020 ja pintxot ovat tar­jol­la klo 16–21. Huomaa poikkeukset!

Ravintoloissamme tarjolla myös edullisia janon sammuttajia pintxojen kylkeen, kysy kassalla!

Äänestä ja voita lahjakortti

Jokaisessa pintxo-viikkoon osallistuvassa ravintolassa on tarjolla myös kisapintxo, jota voit käydä äänestämässä. Yleisön suosikit ja tuomariston valitsemat voittajat julkistetaan keskiviikkona 26.8. Satakunnan Viikon Viikonkilpailu.fi -sivustolla, Pintxo-tapahtuman Facebookissa, Satakunnan Viikkon sekä Porikortteleiden Facebookissa ja nettisivuilla. Äänestäneiden kesken arvotaan 100 € lahjakortti voittajan valitsemaan tapahtumassa mukana olevaan ravintolaan.

Ää­nes­tys al­kaa maanantaina 17.8. klo 17 ja päät­tyy lauantaina 22.8. klo 12. Äänestämään pystyt täällä.

Kier­rä nauttimas­sa herk­ku­pa­lo­ja ja ää­nes­tä Po­rin pa­ras pint­xo. Kaikki herkkupalat vain 2 € per pintxo! Tervetuloa Pintxoilemaan!