Pienpanimo-olutjuhlat Pub Winstonissa 7.-8.8.2020


27.07.2020

Jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa Pub Winstonin sisäpihalle kokoonnutaan kahdeksatta kertaa keskustelemaan ja maistelemaan eri pienpanimoiden oluita. Tuotteitaan esittelemässä on noin 10 pienpanimoa. Erilaisia juomia on maisteltavana reilusti. Tarjolla on myös siidereitä, long drinkkejä, viinejä, viskiä ja alkoholittomia juomia. Kerralla tapahtumaan mahtuu noin 400 asiakasta ja kahden päivän aikana odotetaan noin 2 400 asiakasta.

Turvallisuus huomioitu

Tapahtuma-alueelle on edellisvuosista poiketen kaksi sisäänkäyntiä jonotuksen vähentämiseksi. Tänä vuonna tilaa on laajennettu turvaetäisyyksien varmistamiseksi. Laajennetun alueen ansiosta myös myyntikojujen sijoittelu on väljempää ja näin alueella on enemmän oleskelutilaa. Alueelle järjestetään kaikille istumapaikat. Jos tuntee olonsa sairaaksi, on syytä jäädä kotiin. Tapahtumaan osallistuvilta toivotaan hyvää käsihygieniaa ja turvaväleistä huolehtimista. Toivomme asiakkaiden huomioivan edellä mainitut asiat, jotta pysyisimme terveinä yhdessä.

Myös ruokaa ja livemusiikkia

Tapahtumassa on tarjolla oluen seuraksi myös ruokaa Amarillon konttikeittiöstä. Olutjuhlilla keskustellaan oluista ja esitellään paikalla olevat panimot. Musiikkitarjonnasta vastaa molempina päivinä Rosebud. Tapahtuman juontajaisäntänä toimii tuttuun tapaan Julle Kallio.

Pääosassa olut

Juhlilla palkitaan myös tapahtuman parhaat oluet kahdessa eri kategoriassa; yleisön valinta, johon kaikilla kävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa ja asiantuntijaraadin palkitsemat oluet.
Oluet myydään pääsääntöisesti kahden desilitran kokoisina annoksina. Viinit ja väkevät myydään omina annoskokoinaan.

Maksutapana humalakävyt

Maksuvälineenä on käytössä aiempien vuosien tapaan elektroninen lähimaksukortti, jolla maksetaan osastoilla. Kortin hinta on kaksi euroa, ja kortille voit ladata haluamasi määrän euron arvoisia humalakäpyjä. Humalakäpyjen lataus onnistuu molemmilla sisäänkäynneillä sekä itse tapahtuma-alueella.

Tapahtuma on avoinna perjantaina 7.8. klo 17–01 ja lauantaina 8.8. klo 15–01. Sisäänpääsy on maksuton koko tapahtuman ajan. Lisätietoa tapahtumasta Facebookissa. ’
Tervetuloa maukkaiden oluiden äärelle!

Lisätietoja:
Markus Järvelä ravintolapäällikkö P. 044 725 1428 markus.jarvela@sok.fi