Satakunnan Osuuskauppa lähtee mukaan koronan vastaisiin maskitalkoisiin


04.12.2020

Prisma ja Finlayson päättivät osallistua koronan vastaiseen taisteluun laajalla rintamalla toteuttamalla maskitalkoot useampien osuuskauppojen Prismoissa. Satakunnan Osuuskauppa lähtee nyt aktiivisesti mukaan nostamaan esiin maskeja kaikissa marketyksiköissään. Tavoitteena on saada lisättyä maskien käyttöä julkisissa tiloissa.

-Meidän toimialueellamme on jokaisen etu, että kaikilla on maskiasiat kunnossa. Satakunta oli pitkään koronan suhteen rauhallisessa tilanteessa, mutta nyt epidemiatilanne on nopeasti kiristynyt alueella. Meillä on osuuskauppana mahdollisuus ja vastuu tehdä osamme asian eteen, painottaa Satakunnan Osuuskaupan toimitusjohtaja Harri Tuomi.

-Nyt tuomme esiin marketeissamme maskilavat ja tiedotusjulisteet. Toivomme, että jokainen näissä yksiköissä asioiva saa meillä muistutuksen maskien käytön tärkeydestä, kertoo toimialajohtaja Jussi Kaartinen Satakunnan Osuuskaupasta.

Yksi keskeinen tekijä viruksen pysäyttämisessä on maskien käyttö muiden ja itsensä suojelemiseksi. Maskien käytön pitäisi olla itsestäänselvyys, kun liikutaan julkisissa tiloissa – erityisesti leviämisvaiheessa olevilla alueilla, samalla muistaen myös muut viranomaisohjeet kuten turvaetäisyydet ja käsihygienia.

Nyt olemme yhdessä Finlaysonin kanssa päättäneet ryhtyä tuumasta toimeen, yritykset ovat yhdistäneet voimansa maskitalkoiden merkeissä.

-Pelkällä puhumisella emme pysäytä koronan leviämistä vaan meidän kaikkien on tehtävä konkreettisia tekoja, myös yritysten. Jokaisen yrityksen tulee tajuta se, että koronan pitäminen aisoissa on parasta lääkettä yritysten hyvinvoinnille. Kuten olemme huomanneet, niin terve yhteiskunta on edellytys terveelle yritystoiminnalle. Siksi kaikkien yritysten etu on se, että ne yrittävät osaltaan auttaa yhteiskuntaa taistelussa koronaa vastaan, muistuttaa Jukka Kurttila Finlaysonilta.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
puh. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

toimitusjohtaja Harri Tuomi
Satakunnan Osuuskauppa
puh.044 725 1551
harri.tuomi@sok.fi