Mobiilipiste avaa alueen ensimmäisen myymälänsä Prisma Länsi-Poriin


02.05.2024

Uudistuneen Prisma Länsi-Porin palvelutarjonta laajenee, kun asiakkaiden toivoma lisäpalvelu au-keaa toukokuun toinen päivä. Kyseessä on Pirkanmaalta lähtöisin olevan yrityksen ensimmäinen toimipiste Porin alueella. Mobiilipiste on itsenäinen puhelinalan yleisliike ja tarjoaa asiakkailleen Telian, DNA:n ja Elisan palvelut. Lisäksi myymälästä löytyvät kattavasti puhelimien ohella tarvikkeet ja huoltopalvelut.

”Olemme tehneet mittavan investoinnin Prima Länsi-Porin uudistamiseen, on hienoa, että saamme rinnalle myös uutta asiakkaiden toivomaa palvelua. Investoimme ja kehitämme toimintaamme arvo-jemme mukaisesti asiakkaitamme varten”, kertoo Satakunnan Osuuskaupan talousjohtaja Ari Pa-kaslahti.

”Uskomme, että nyt on oikea aika laajentaa, kun liiketiloja on tarjolla hyvistä sijainneista. Olemme rakentaneet toimintaamme laadukkaan ja laajan asiakaspalvelun varaan. Monet tarvitsevat apua laitteiden kanssa, ja meiltä sitä saa aina”, kertovat Mobiilipisteen omistajat Tuomas Toivonen ja Jyri Kiviranta.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 71 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätök-sentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.

Lisätietoja:

talousjohtaja Ari Pakaslahti
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 541 9999
ari.pakaslahti@sok.fi

toimitusjohtaja Jyri Kiviranta
Mobiilipiste Suomi Oy
p. 050 527 3202
jyri.kiviranta@mobiilipiste.fi