Liity Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

01.01.2020

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai osallistu kesän monille festareille.
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Tutustumisetuna saat S-mobiili-sovellukseen etukuponkeja:
 • mobiilietukuponki 10 € Prismaan, S-marketiin tai Saleen vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Kodin Terraan vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Sokos Satakuntaan tai Emotion Mikkolaan vähintään 20 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 10 € Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastolle vähintään 20 € ostoksesta (elektroniikka, kodinkoneet, kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, pukeutuminen, lasten vaatteet, lelut).
 • mobiilietukuponki 2 ala carte –annosta yhden hinnalla (tarjoamme edullisemman) Porin Amarillosta, Rossosta tai Torerosta tai ABC asemilta Kiikoinen, Tikkula tai Huittinen
 • mobiilietukuponki 5 € Fafa’s Pori, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 5 € Presso Prisma Mikkola, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 5 € Coffee House Pori, vähintään 10 € ostoksesta
 • mobiilietukuponki 20 € AutoPalinille, Satakunnan Autotaloon tai Karlaan yli 100 € huolto- tai varaosaostoihin

 

Lisäksi uusille S-mobiilin lataajille Fazerin sininen suklaalevy veloituksetta!

Kiitokseksi S-mobiilin lataamisesta saat suklaalevyn veloituksetta Satakunnan Osuuskaupan Prismasta, S-marketista tai Salesta. Hae Fazerin sininen (200g) makeishyllystä ja lunasta etu näyttämällä kassalla saamasi mobiilietukuponki ja S-Etukortti. Etu on voimassa ensimmäisen kerran S-mobiilin ladanneille kuukauden latausajankohdasta. Lataa S-mobiili Play Kaupasta tai App Storesta.  Uuden lataajan etu päivittyy S-mobiiliisi 2-3 päivän aikana lataamisesta.

Näin liityt:

Voit liittyä asiakasomistajaksi:

 • Netissä www.s-kanava.fi/liity >> (Tarvitset minkä tahansa pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen sekä osuusmaksun (20 € / 100 €) maksamiseen.)
 • Asiakasomistajapalvelu- ja S-Pankki-pisteissämme: Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, S-market Huittinen ja S-market Kankaanpää. Katso aukioloajat tästä >>
 • Kiertävän palveluneuvojamme vieraillessa lähitoimipaikassasi. Katso aikataulu tästä >>

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Voit maksaa liittyessäsi koko osuusmaksun 100 € tai osaosuusmaksun (vähintään 20 €). Liittyessäsi osaosuusmaksulla voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista sekä extra-edusta:
Tutustumisetu koskee vain uusia S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajia. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa).

Näin Bonusta kertyy: