Liity Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

01.01.2021

Sinustako asiakasomistaja? – 6 hyvää syytä lähteä mukaan:

 1. Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 2. Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 3. Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa.
 4. Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: S-Pankin käyttötili, S-Etukortti Visa ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 5. Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikkojen ostoksista saat kassakuitin nyt sähköisenä.
 6. Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Tervetuloa Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajaksi!

Joulukuussa liittyville lisäksi 20 € lahjakortti

Liity nyt, saat S-mobiili-sovellukseen reilut tutustumisedut:

 • -10 % yhdestä kertaostoksesta päivittäistavaraostoihin Satakunnan Osuuskaupan Prismaan, S-markettiin tai Saleen. Ei koske alkoholi- tai tupakkaostoja eikä äidinmaidonkorvikkeita
 • -25 % Porin Kodin Terraan enintään 1000 € kertaostoksesta, koskee myymälävalikoimaa.
 • -25 % yhdestä tuotteesta Sokos Satakuntaan tai Emotion Pori Mikkolaan
 • 25 % Prisma Mikkolan tai Länsi-Porin käyttötavaraosastolle (kirjat, koti, urheilu, remontointi, puutarha, vaatteet, jalkineet, lelut) enintään 1000 € kertaostoksesta
 •  2 ala carte –annosta yhden hinnalla (tarjoamme edullisemman) Porin Amarillosta, Rossosta tai Torerosta tai ABC asemilta Kiikoinen, Tikkula tai Huittinen
 •  Fafa’s Pori, kaksi pitaa yhden hinnalla
 •  Presso Prisma Mikkola, kaksi kahvia+ kahvileipää yhden hinnalla
 •  Pizza&Buffa Prisma Mikkola, kaksi Buffaa yhden hinnalla
 •  Coffee House Pori, kaksi erikoiskahvia yhden hinnalla
 • AutoPalinilta, Satakunnan Autotalosta tai Satakunnan Osuuskaupan Karloista: Lasinpesuneste veloituksetta huollon yhteydessä

Uuden liittyjän etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin.

 

Lisäksi uusille S-mobiilin lataajille Fazerin sininen suklaalevy veloituksetta!

Kiitokseksi S-mobiilin lataamisesta saat Fazerin sinisen suklaalevyn (200 g) veloituksetta.  Etu on voimassa ensimmäisen kerran S-mobiilin ladanneille kuukauden latausajankohdasta. Lataa S-mobiili Play Kaupasta tai App Storesta.  Uuden lataajan etu päivittyy S-mobiiliisi 2-3 päivän aikana lataamisesta.

Näin liityt:

Voit liittyä asiakasomistajaksi:

 • Netissä S-kanava.fi/liity (Tarvitset minkä tahansa pankin verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen sekä osuusmaksun (20 € / 100 €) maksamiseen.)
 • Asiakasomistaja- ja S-Pankki-palvelupisteissämme: Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta (vain ajanvarauksella), S-market Huittinen ja S-market Kankaanpää. Katso aukioloajat tästä >>

Liittyessäsi sinulle avataan S-Tili S-Pankkiin Bonuksen maksamista varten. Asiakasomistajaksi liityttäessä annettavat tiedot tallennetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

Voit maksaa liittyessäsi koko osuusmaksun 100 € tai osaosuusmaksun (vähintään 20 €). Liittyessäsi osaosuusmaksulla voit kerryttää loput osuusmaksusta 2 vuoden aikana Bonuksilla ja maksutapaedulla. Kun osuusmaksusi on täyteen maksettu, saat Bonukset ja maksutapaedun S-Tilillesi.

S-mobiilin etukupongit ovat voimassa 3 kk liittymisestä, kannattaa siis ladata S-mobiili heti.

Huomioi nämä asiat liittymisen yhteydessä annettavista tutustumiseduista sekä extra-edusta:
Tutustumisetu koskee vain uusia Satakunnan Osuuskaupan asiakasomistajia. Tutustumisetu ei koske jäsenyyden alle 1 v. sitten irtisanoneita ja uudelleen jäseneksi liittyviä henkilöitä tai sellaisia, jotka ovat jo asiakasomistajia toisessa S-ryhmän osuuskaupassa. Tutustumisetu myönnetään, kun henkilö perustaa oman asiakasomistajatalouden ja henkilöstä tulee talouden pääjäsen. Tutustumisetu koskee myös sellaisia asiakasomistajia, jotka siirtyvät toisesta osuuskaupasta Satakunnan Osuuskaupan jäseniksi (jäsenyys vain Satakunnan Osuuskaupassa).

Liittyminen lahjaksi -jäsenyyden saaneet saavat käyttöönsä mobiiliedut. Liittyminen lahjaksi -kampanjassa etujen ja mahdollisen  suosittelijan edun saaminen edellyttää, että lahjan saaja perustaa oman talouden.

Näin Bonusta kertyy: