Lahjoita jouluiloa satakuntalaisille vähävaraisille lapsille


06.11.2023

Ole joulun tähti ja osallistu keräykseen, joulupuun alle voi tuoda paketin kuka tahansa! Jokainen lapsi on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Hyväntekeväisyystempauksella kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja.

Lahjat jaetaan perille saajilleen luotettavien tahojen, kuten kaupungin sosiaalihuollon kautta. Lahjat menevät suoraan perheille ja lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja.

Joulupuu ja JouluILO tuovat lahjan lapselle

Joulupuun tarkoituksena on kerätä lahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa. Joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda paketin. Keräystä organisoivat Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoissa Porin Nuorkauppakamari sekä MLL Kankaanpään yhdistys.

JouluILO-lahjakeräys on ollut ilahduttamassa vähävaraisia lapsiperheitä jouluisin hyväntekeväisyyskeräyksen muodossa yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2008. JouluILO-lahjakeräys toteutetaan Rauman lisäksi myös Eurajoella yhteistyössä Rauman Nuorkauppakamarin kanssa. Satakunnan Osuuskaupan toimipaikoista S-market Luvialla toteutetaan JouluILO-keräys.

Keräyspaikat ja ajat Satakunnan Osuuskaupan toimipisteissä:

6.11.-6.12.2023 Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori, Sokos Satakunta, Sale Vanha-Ulvila, S-market Ulvila, S-market Merikarvia (Joulupuu, Porin Nuorkauppakamari)

24.11.-7.12.2023 S-market Kankaanpää (Joulupuu, MLL Kankaanpään yhdistys)

1.-10.12.2023 S-market Luvia (JouluILO, Rauman Nuorkauppakamari)

Näin osallistut keräykseen:

  • Ota toimipisteen kuusesta pakettikortti. Halutessasi voit myös itse tehdä kortin, josta ilmenee lahjan sisältö sekä saajan sukupuoli ja ikä.
  • Annettavan lahjan tulee olla käyttämätön – joko itse tehty tai ostettu. Voit antaa myös lahjakortin, mutta emme vastaanota rahaa.
  • Laita lahja lahjakassiin tai suljettuun muovipussiin. Kiinnitä pakettikortti lahjan päälle.
  • Toivomme lahjat paketoimittomina tai avonaisissa lahjakasseissa.
  • Toimita lahja keräyspisteeseen keräysaikana.

Lisätiedot Joulupuu-keräyksestä täältä

Lisätiedot JouluILO-keräyksestä täältä