Kauppakassi helpottaa vauhdikkaan perheen arkea


Kauppakassin Rosanne Vähä-aho auttaa Katja Narkoa ostoksien autoon pakkaamisessa.

30.01.2020

Porilaisen Narkon perheen arki pyörii työn lisäksi pitkälti lasten harrastusten ympärillä. Lauri 15v pelaa Ässien C-akatemiassa jääkiekkoa. Harjoituksiin hän kulkee jo mopolla, mutta talkoopäiviä kertyy vanhemmillekin. Isä Lari on vannoutunut penkkiurheilija, joka pojan pelien lisäksi seuraa myös muuta urheilua ja harrastaa sitä itsekin. Lotta 12v laulaa kahdessa kuorossa, myös äiti Katja harrastaa kuorolaulua.

Arki siis on vauhdikasta, ruuhkavuosiksikin kutsuttua. Kun viikonloputkin kuluvat usein kiekkokaukalon laidalla, talkootöissä tai lauluporukan huoltajana, on pakollisten kuvioiden sujuttava helposti. Katja on ottanut kauppakassipalvelun käyttöönsä melkein heti, kun palvelu Mikkolan Prismassa avattiin. Ensikosketus tuli vähän vahingossa. Katja oli tulossa Joensuusta opintopäiviltä kotiin, kun huomasi että viikonloppuostokset ovat vielä tekemättä. Jostain tuli mieleen mainos Kauppakassista ja siinä junassa istuessa oli aikaa syventyä asiaan. Tuohon viikonloppuun ei vielä apu ehtinyt, mutta heti seuraavasta alkaen on viikonloppuostokset haettu Kauppakassista.

Satasairaalassa työskentelevä Katja kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Kauppakassin helppouteen ja ihanaan henkilökuntaan. Aikaisemmin viikonloppuostoksilla kului hyvinkin kaksi tuntia aikaa. Nyt tilauksen voi tehdä valmiiksi kännykkää käyttäen vaikkapa kahvitauolla. Noutoon kuluu matkoineen vajaa tunti, vaikka Mikkolan Prismaan on reilusti pidempi matka kuin lähikauppaan.

Muista arkea helpottavista asioista Katja mainitsee tankkausta helpottavan ABC-mobiilin ja kätevän S-mobiilin vaihtuvine etuineen. Bonus ja maksutapaetu kuuluvat luontevasti perheen asiointiin. On hyvä, kun ostoksistaan saa selvää rahaa takaisin kerran kuukaudessa.