Käsityökorttelissa jo 27 käsityöyrittäjän tuotetta osana ABC Huittisten liikepaikan tarjoamaa


15.09.2021

Satakunnan Osuuskaupan omistaman, vastikään remontoidun ABC Huittisten liikenneasema on laajentanut palvelutarjontaansa uudenlaisella yhteistyöllä Suomen käsityöyrittäjät ry:n kanssa. Paikallisuus näkyy vahvasti uudistetussa myymälässä ja jokaisen kävijän on mahdollisuus kokea ripaus ”huittislaista hulluutta”.

”Matkailijat läheltä ja kaukaa ovat nyt ahkerasti liikkeellä ja odotammekin vilkkaita kuukausia. Alueellinen yhteistyö ja verkostoituminen asukkaiden ja yritysten kanssa on meille tärkeää”, kertoo liikennemyymäläpäällikkö Janina Sundell.

Käsityökorttelit Huittinen on Kehräsaaresta tutun, Suomen käsityöyrittäjät ry:n kauppa. Huittisissa mukana on ollut jo 27 käsityöyrittäjää ja määrä on kasvamassa. Tuotteita on grafiikasta mattoihin ja päästä jalkoihin: vaatteita, asusteita, koruja, sisustustarvikkeita ja taidetta. Laajan valikoiman nähdäänkin tuovat liikepaikalle uusia kävijöitä, läheltä ja kauempaakin. ”Asiakkailta on tullut palautetta, että myymälässä vierailu on kuin kävisi taidenäyttelyssä”, kertovat Karoliina Nikitin Kenkiksestä ja Raija Pyssysalo Taitoisa Oy:stä.

Satakunnan Osuuskauppa on halunnut olla mukana luomassa mahdollisuutta käsityöyrittäjien tunnettuuden ja näkyvyyden kasvattamisessa. ”Haluamme osaltamme luoda uusia mahdollisuuksia alueen elinvoimalle ja kaikki uudenlaisetkin yhteistyömahdollisuudet ovat kiinnostavia”, kertoo toimialajohtaja Pekka Kakko.

Satakunnan Osuuskauppa on yli 70 000 asiakasomistajan omistama itsenäinen liikeyritys. Päätöksentekoa ohjaavia asioita ovat mm. asiakasomistajien palveleminen, osallistuminen maakunnan kehittämiseen sekä maakunnallinen ja paikallinen yhteistyö sidosryhmien kanssa. Satakunnan Osuuskaupan muita hankkeita tällä hetkellä ovat mm. Ulvilan Sahamäkeen valmistuva uusi liiketoimintakokonaisuus, jossa palvelevat S-market, ABC-polttoainejakamo, ABC Carwash ja Hesburger.

Lisätietoja:
Käsityökortteli Huittinen vastuuhenkilö
Karoliina Nikitin
Kenkiks
p. 050 523 8174
Karoliina.kenkiks@gmail.com

kehityspäällikkö Jussi Viitanen
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1888
jussi.viitanen@sok.fi