Investoinnit alueen kehittämiseen jatkuvat, S-market Tikkulan uudistus on valmis


18.02.2021

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä. Nyt on valmistunut S-market Tikkulan uudistus.

Tikkulan ruokakaupan sydän, ruokatori, uudistui täysin muutoksessa. Ruokatorilta saa jatkossakin tuoreet kalat, raikkaat salaatit ja mehevät pihvit. Uusina tuotteita ruokatorilta löydät herkutteluhetkiin tapaksia, myymälässä tehtyjä paistovalmiita pizzoja ja monipuolisen maustebaarin – maustamme lihat ja kalat sinulle valmiiksi omien mieltymystesi mukaan.

Oma Kööki – oman keittiön ruokaa

S-market Tikkulan valikoimiin sisältyy myös laaja kattaus arkea helpottavia Oma Köökin tuotteita. Oma Kööki on Satakunnan Osuuskaupan oma keittiö, jossa valmistuvat niin kauppojen ruokatorien kuin tuoretiskienkin tuotteet, laadukkaista raaka-aineista ja ammattilaisten käsissä. Valikoimassa on mm. maukkaat ja herkulliset salaattiannokset, wrapit, smoothiet ja esimerkiksi yksittäispakatut ruoka-annokset.

S-market Tikkulan miljöö päivittyi uudistuksessa S-market -konseptin uuteen tyylikkääseen tummanharmaaseen väritykseen. Uutena palveluna Tikkulan aulasta löytyvät nyt Postin pakettiautomaatit.

”Haluamme helpottaa asiakkaidemme arkea mahdollisimman toimivalla kokonaisuudella. S-marketin runsaasta valikoimasta löytyvät edelleenkin aina satokauden kasvikset, valmista ruokaa mukaan arkeen sekä herkkuja viikonlopuksi ja paljon muuta hyvää! Uutena meillä nyt myös sushit, jotka löydät kätevästi valmiiksi pakattuna ruokatoria vastapäätä. Meillä asiakas saa kaiken tarvitsemansa helposti ja kätevästi. Tarjoamme ideoita ruokapöytään, ja helppoa arkea mm. ruokatorin herkullisilla antimilla. Tervetuloa asioimaan uudistuneeseen myymäläämme!”, toivottaa marketpäällikkö Minna Aalto-Vainio.

Kohti hiilinegatiivisuutta

S-market Tikkula oli jo aiemmin energiatehokas, mm. kaikki kylmäsäilytystä tarvitsevat tuotteet ovat ovellisissa tai kannellisissa kylmäkalusteissa. Kokonaisuudessaan Satakunnan Osuuskauppa investoi S-market Tikkulan muutoksiin 200 000 euroa. Toimipaikassa työskentelee 40 kaupan alan ammattilaista.

S-ryhmällä on tärkeä ilmastotavoite: S-ryhmän oma toiminta on hiilinegatiivista vuonna 2025. Satakunnan Osuuskaupassa toteutettavat S-market-uudistukset vievät myymälät kertaheitolla lähemmäs yhteistä maalia.

Remontti on kokonaisuudessaan valmis helmikuun lopussa, juhlimme uudistunutta myymälää 18.2.2021.

 

Lisätietoja:

Ryhmäpäällikkö Merja Perttula-Vuori
Salet ja S-marketit
Satakunnan Osuuskauppa
p. 044 725 1405
merja.perttula-vuori@sok.fi

Toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa
Satakunnan Osuuskauppa
p. 050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi

Satakunnan Osuuskauppa jatkaa investointeja toimialueensa verkoston kehittämiseen. Uudistamme kaikki S-market-verkostomme 10 yksikköä tämän vuoden loppuun mennessä.
Katso täältä kaikki uudistetut S-marketit