Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotolla iloa ja hyvinvointia


20.09.2022

Satakunnan Osuuskaupan market- ja tavaratalotoimiala järjesti osuuskaupan 105-vuotisjuhlavuoden kunniaksi hyväntekeväisyyshuutokaupan. Huutokauppa tuotti 11 000 euroa, joka lahjoitettiin kolmelle satakuntalaiselle järjestölle.

 

SPR Satakunnan piiri käyttää lahjoituksen Ukrainasta Satakuntaan sotaa paenneiden lasten ja nuorten hyväksi. Nämä lapset ja nuoret ovat menettäneet kotinsa, ystävänsä ja yhteisönsä, johon ovat kuuluneet. Lahjoitus käytetään näiden lasten ja nuorten syyslomaviikon toimintaan, tarkoitus on tehdä jotain kivaa yhdessä, käydä esimerkiksi uimassa tai retkellä.

Kuvassa Jussi Kaartinen, Satakunnan Osuuskauppa, sekä Paula Ilen, SPR Satakunnan piiri.

 

MLL Satakunnan piiri kohdistaa lahjoitusvarat paikallisyhdistystensä vapaaehtoisten virkistystoimintaan. Vapaaehtoiset ovat yhdistystoiminnalle elintärkeä joukko, joiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta on tärkeä huolehtia. Korona-aika on ollut raskasta aikaa myös vapaaehtoistoimijoille, nyt on hyvä hetki suunnata voimavaroja tälle ryhmälle ja saada uutta kipinää tärkeään vapaaehtoistyöhön.

Kuvassa Jussi Kaartinen, Satakunnan Osuuskauppa, sekä Jaana Hietakangas MLL Satakunnan piiri.

 

 

Satakunnan Syöpäyhdistyksen lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Syöpykät käyttää lahjoituksen kerhon toimintaan. Syöpykät järjestävät perheille lapsen kuntoutumista edistävää toimintaa, vertaistukea ja yhteistä virkistäytymistä vanhemmille ja lapsille. Syöpää sairastavat lapset ja nuoret sekä heidän perheensä voivat infektioriskin vuoksi osallistua erilaisiin aktiviteetteihin vain, jos paikalla ei ole muita.

Kuvassa Jussi Kaartinen, Satakunnan Osuuskauppa, sekä Marja-Liisa Ala-Luopa ja Marita Inkinen, Satakunnan Syöpäyhdistys.

 

Lahjoitussumma muodostui seuraavasti: