Hyödynnä pääsiäisen ruokaostoksissa laajasti aukioloaikojamme ja uusia palveluitamme ruuhkien välttämiseksi


06.04.2020

Pääsiäinen on ruokakaupan yksi vilkkaimmista ajankohdista. Tänä vuonna pääsiäistä vietetään kotona, joka saattaa entisestään korostaa pääsiäiseen liittyvää ruoan merkitystä. Nyt koronaviruksen aikaan on kuitenkin syytä välttää ruuhkia, ja suunnitella ruokaostosten tekeminen vähän eri tavalla kuin aiempina vuosina.

Kiirastorstai on perinteisesti ollut yksi vuoden vilkkaimmista kauppapäivistä. Nyt kannattaa mahdollisuuksien mukaan tehdä ostokset jo alkuviikolla ja laajoja aukioloaikojamme käyttäen. Kaikki ruokakauppamme ovat auki pääsiäisen aikana joka päivä. Katso oman ruokakauppasi pääsiäisen aukioloajat nettisivuiltamme.

– Meillä on laajat aukioloajat niin arkena kuin pyhinäkin, jotta ihmisillä on vapaus asioida silloin kun haluavat, ja silloin kun se heidän rytmiinsä parhaiten sopii. Viime viikkoina osa asiakkaista näyttää siirtäneen asiointia viikonlopulta keskelle viikkoa. Viikonlopun päivät ovat siis olleet aiempaa rauhallisempia asiakasmäärän suhteen. Asiakaspaine on jakautunut nyt enemmän kaikille aukiolotunneille sekä kaikille viikonpäiville. Asiakkaat käyvät vallitsevan tilanteen vuoksi harvemmin kaupassa ja käydessään ostavat pidemmän ajan ruokatarpeet. Monessa perheessä ruoantarve on myös kasvanut kotikoulujen ja etätöiden vuoksi. Erityisen paljon näkee toisten puolesta kauppa-asioilla käyviä läheisiä ja tuttavia. Tämä osoittaa auttamisen halua olevan, joka on äärimmäisen hienoa asia, sanoo toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Myymäläasioinnin lisäksi käytettävissä on uusia keräyspalveluita

Ruokakaupoissa asioinnin lisäksi Satakunnan Osuuskaupalla on nyt tarjolla myös uusia ruoan keräyspalveluita.

-Avasimme viikko sitten ensimmäisen Ostosapu.fi-palvelumme Sale Paratiisinmäkeen Poriin. Ostosapu.fi-palvelusta ruokaostoksia voi tehdä soittamalla puhelimella, sähköpostitse tai viemällä täytetty ostoslista myymälään. Ostokset voi sovittuna ajankohtana noutaa myymälästä, tai vaihtoehtoisesti ostoksille voi ostaa kotiinkuljetuksen tiettyinä kuljetuspäivinä. Ostoapu.fi-palvelussa olemme rajanneet keräilyvalikoiman noin 200 tuotteeseen, jotta tilaaminen olisi mahdollisimman helppoa, vaikka tuomalla tilauslista myymälän postilaatikkoon.

Tällä viikolla Ostosapu alkaa toimia myös Sale Opistonkadulla Kankaanpäässä, S-market Huittisissa ja S-market Herkussa Porissa

Lisätietoja Ostosavusta saat nettiosoitteesta www.ostosapu.fi tai myymälästä. Ostosapu.fi-palvelu on kehitetty koronavirusepidemian aikaiseksi avuksi etenkin niille, jotka eivät voi asioida myymälässä.

Lisäksi olemme juuri avanneet pysyvän ruoan verkkokaupan Prisma Länsi-Poriin. Näin saamme avattua lisää ruoan verkkokaupan kapasiteettia täysillä toimivan Prisma Mikkolan Kauppakassi-palvelun oheen. Molempien Prismojemme ruoan verkkokaupat löytyvät nettiosoitteesta www.foodie.fi, kertoo toimialajohtaja Jussi Kaartinen.

Myymälöiden aukioloajat >>
Ostosapu-palvelu >>
Prisma Mikkolan Kauppakassi-palvelu >>
Prisma Länsi-Porin ruoan verkkokauppa >>

Lisätietoja:
toimialajohtaja Jussi Kaartinen
market- ja tavaratalokauppa, Satakunnan Osuuskauppa
050 388 3045
jussi.kaartinen@sok.fi